Comisia Juridica a Camerei: aviz negativ cererii procurorilor de incepere a urmaririi penale a fostilor ministri Victor Paul Dobre si Laszlo Borbely

Anunţul a fost făcut de către Florin Iordache (PSD), vicepreşedinte al Comisiei, care a precizat că decizia a fost luată cu 15 voturi „împotrivă” şi 2 „pentru”, votul fiind secret. Fostul ministru de Interne Victor Paul Dobre este implicat în dosarul referendumului, iar Laszlo Borbely este acuzat de trafic de influenţă şi fals în declaraţia de avere.

Sursa: Evenimentul Zilei

Facebook Comments

3 Comments Comisia Juridica a Camerei: aviz negativ cererii procurorilor de incepere a urmaririi penale a fostilor ministri Victor Paul Dobre si Laszlo Borbely

  1. EroulBula

    Da, ieri parlamentarii au mai savarsit cateva acte de vitejie:
    – au respins, deocamdata doar in comisia juridica, inceperea urmaririi penale impotriva lui Dobre si Borbely;
    – au stabilit, contrar deciziei ANI, ca Paslaru nu se afla in incompatibilitate;
    – au decis ca nu este nimic incompatibil in a fi, simultan, parlamentar si rector;
     
    BTW, n-ar fi bine sa infiintati o rubrica de tipul „Turnati aici” sau ceva similar in care sa putem posta rapid stiri despre vitejiile USL, fara a mai intra peste topicurile diverselor articole?
    Pana la alegeri baietii o vor comite mult si des si riscam sa scapam din vedere multe dintre vitejiile lor…. ca de la PDL nicio sansa de monitorizare a inamicului.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *