Dan Voiculescu: ”O noua suspendare a lui Basescu este posibila si legitima”

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, crede că o nouă suspendare a lui Traian Băsescu este „posibilă şi legitimă”, iar referendumul de demitere ar putea fi organizat odată cu alegerile parlamentare.

Sursa: GÂNDUL

Sperăm că nu de pe Blogary a luat ideea dom Profesor (Lovitura De Stat, Frauda, Plagiatul)

Facebook Comments

23 Comments Dan Voiculescu: ”O noua suspendare a lui Basescu este posibila si legitima”

  1. Canadiana

    @Rezon scrisese el in cv ca a „lucrat” la externe,  habar n-aveau ei cum ii „lucra”. 

   Reply
 1. adina

  cu ochii holbati, nebarbierit, zici ca a mancat cenusa sau tarana, fata lui exprima urmatoarele: „Cum ati putut fi atat de tembeli, voi, doi presedinti de partide mari in Romania, sa nu puteti sa dati jos un venetic chior care nu mai avea nici un suport in spate ?”
  adrisantii cred ca ii deduceti si voi … 🙂

  Reply
 2. Amelia New

  Mediafax zice ca Base a participat la inmormantarea sotiei lui Flutur (RIP).
  O fi constitutional?

  Reply
  1. Bleen

    @Amelia New Nu. Era, Dumnezeu s-o ierte, nevastă de pedelist. Deci Băse ca să scape de suspendare trebuie să participe și la o înmormîntare de pesedist. Să sperăm că doamna Nina îi trimite și lui invitație la înmormîntarea soțului, Dumnezeu să-i dea după suflet.

   Reply
   1. Gramofonu

     @Bleen  @Amelia New On-topic, comentariul lui ilici a fost: „Ma lasa rece”.
    Comentariul meu la comentariul lui ilici: „lasa-te-ar”.

    Reply
 3. picus

  Zicea un filozof neprieten ca in istorie evenimentele se intimpla, de regula, de doua ori: prima data ca tragedie, a doua ca farsa. Din fericire pentru noi, n-o sa mai fim lasati sa ajungem la farsa.

  Reply
 4. Amelia New

  Sper ca Dep. de Stat si Comisia sunt deja pe receptie. De la reluarea mandatului n-au trecut decat 3 zile, timp in care Base n-a facut altceva (vizibil public) decat sa-si numeasca consilierii. Te pomenesti ca si asta-i fapta grava de incalcare…

  Reply
  1. quaddelta

    @Amelia New Ntz, ntz. N-auzirati ultima incalcare a constitutiei de la care i se va trage urmatoarea suspendare: a cerut boicotarea referendumului, o atitudine nedemna pentru un sef de stat.
    
   Oricum, Gordon a spus ca el a doua oara nu mai vine. Trimite drone.

   Reply
   1. Amelia New

     @quaddelta Pai da, dar aia n-a fost facuta in exercitiul mandatului (era „omul din garaj”). Dar altfel ma si mir ca ma mai mir. Cred ca si faptul ca tace ar fi un motiv valabil.

    Reply
 5. quaddelta

  Stim deja ca vor pastra conditia de cvorum doar ca referendumul se va desfasura timp de doua zile. Zvonurile ca PES refuza sa vina la Bucuresti reprezinta ultimul avertisment dat PSD-ului sa se desprinda de aripa isterica PNL-PC.

  Reply
 6. chaos12

  Aia masii!!   
  „Ce este paranoia?
  Termenul deriva din limba greaca, traducerea aproximativa fiind “in afara logicii” (para = alături, noia = judecată). Paranoia este o tulburare psihica, ce se caracterizeaza practic prin delir organizat de lunga durata, o alta denumire a bolii fiind de “nebunie sistematizata”. Delirul poate fi definit ca pierderea simtului realitatii, ce se traduce printr-un ansamblu de convingeri false si irationale, la care insa persoana adera ferm.
  Personalitatea paranoica are urmatoarele caracteristici:
  rigiditate comportamentala (are  idei fixe)egocentrism (el este centrul universului in care traieste); in discutii se remarca frecvent cuvantul “eu” – eu fac, eu am spus, eu am remarcat, v-am spus eu ca…lipsa de empatie (nu-i intelege pe cei din jur) impenetrabilitate la critica (orice critica este un atac la persoana sa)este hiper-orgolioasaeste megaloman (se “da mare”)se supraapreciaza (isi aroga calitati inexistente, sau isi supraevalueaza calitatile existente), crede ca poate sa prevada evolutia faptelor in domeniul lui de calificare sau in alte domenii (politic, social, sportiv, stiintific, etc)

  Reply
  1. Röntgen

    @chaos12 bine punctat!
    
   Pentru cei fara rabdare, din categoria: tara arde si baba se piaptana; avem: Tara se afunda in cacat si antena 3 are braking news cu cat de frumos miroase in ograda lu’ Voiculescu.
    

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.