Socialistii nu mai vor sa-si tina congresul din septembrie la Bucuresti

Partidul Socialiştilor Europeni (PES) intenţionează să mute congresul din 28-29 septembrie de la Bucureşti la Bruxelles, pe fondul îngrijorărilor cu privire la recentele acţiuni ale premierului Victor Ponta, susţine o sursă din rândul socialiştilor, citată de site-ul EurActiv.com.

Sursa: DIGI 24

Facebook Comments

14 Comments Socialistii nu mai vor sa-si tina congresul din septembrie la Bucuresti

  1. Nea

    Lasă că poate vine Partidul Socialiştilor Asiatici să-şi ţină congresul în Bucureşti, faciesul de mongoloid al lui Ponta e o reclamă vie pentru ei.

    Reply
    1. ovidiuss

       @meioza cica Ponta a cerut sa fie mutat, Ponta e ingrijorat de propria lipsa de „legitimitate democratica” si ca participantii socialisti are avea de suferit, ar fi criticati apoi la ei in tara, daca ar merge la Bucuresti sa fie gazduiti de un mafiot cu reputatie internationala ca el.
      Ar fi ca si cum s-ar tine in Nord-Korea sau Cuba, tari socialist-comuniste desigur dar cu o reputatie proasta.
       

      Reply
    1. ovidiuss

       @AndyRWX ha, ha..sigur ca el a cerut, de aia s-a dus in S-Africa : sa ii convinga sa mute congresul iar ei nu,nu, si nu..ei vroiau la Bucuresti..noroc de capacitatea de convingere a lui Ponta.

      Reply
  2. Yeba

    Facem şi un clasament Ştirile cele mai plăcute auzului? Asta deocamdată e pe locul 2, după Băsescu-se-întoarce (dar nu m-am hotărât care din surse a fost mai eufonică prin batistă).

    Reply
  3. quaddelta

    „Nu pot sa comentez, fiindca nu sunt in miezul discutiilor, dar nu vad problema care este. Nu cred ca pe fondul evenimentelor din Romania, ci practic e mai comod sa se reuneasca la Bruxelles, este o chestiune de optiune”, a sustinut Ion Iliescu.
     
    E cald ba aici, Sunt tantari, muste, praf. E inventar la Casa Poporulu. S-a spalat pe jos. Atentie aluneca. Proaspat vopsit. Spatiu dezinfectat recent. Lift in revizie. Toaleta nefunctionabila. N-are nici o legatura cu lovitura de stat.

    Reply
    1. ovidiuss

       @quaddelta e mai comod sa eviti sa ai de-a face cu ciumatul de Ponta si cu aliatii lui, adica psiho-penalii din PNL-PC.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *