Fuziunea prin absorbtie continua. Stanisoara, absorbit de PNL.

Stănișoară, unul dintre locotenenții lui Blaga, a plecat la PNL. Cei care l-au votat în 9 decembrie sînt rugați să sune la OPC.

Facebook Comments

24 Comments Fuziunea prin absorbtie continua. Stanisoara, absorbit de PNL.

  1. Augustin

    Berceanu despre Stanisoara: „”S-a gândit că s-ar putea să mai plece câţiva după Convenţie şi să nu
    facă parte dintr-un val, să fie, aşa, mai special. Nu ştiu ce le-a
    trebuit liberalilor că de la o vreme adună toate gunoaiele.”
    Stanisoara e unul dintre semnatarii motiunii Blaga. 
    Concluzie: Toate gunoaiele semneaza motiunea Blaga dar unii nu mai au rabdare si se lasa aspirati de altii prea devreme ca sa fie asa mai speciali.

    Reply
  2. Ilinca

    Lucrurile par deja transate in PDL: ori Blaga e sigur ca va castiga detasat chiar si cu plecarea asta, ori e sigur ca pierde, ori vrea sa se transfere si el la PNL inainte de alegeri si nu-i mai pasa. As prefera varianta cu transferul.

    Reply
    1. Rosu

      Ilinca Pai zise asta a lu’ Stanisoara ca partidul se duce spre transee… Acuma chiar asa de tut sa fie sa creada ca Blaga e liderul Spartei? 
      This is Sparta, good citizens… Si vine marele sah, sahul sahilor si stapanul regilor pamantului cu toata armata lui de elefanti si de camile. Bine ati venit in trecut. Strangeti din dinti si luati-va la purtator arma rabdarii si a cugetului clar.

      Reply
  3. Ilinca

    Am fost pe pagina lui de facebook: cineva sterge injuraturile care apar la ultima postare si care se succed la fiecare 3 secunde.

    Reply
    1. EroulBula

      Beavix Sau sa plece cu tot cu motiunea, s-o aplice la PNL. Sa-i vezi dup’aia pe penelisti la 10% :-))))

      Reply
      1. EroulBula

        Canadiana Beavix Macar sa faca o negociere ca lumea si sa-i ia cu el pe Berceanu, Boureanu, Cezar Preda si altii din categoria lor.

        Reply
    1. cristian_v

      Bleen Bleen Chiar, pana la urma deja cineva chiar trebuie sa ii ia gatul lui Blaga.
      Primavara lui 2012: Sustinatorii importanti ai motiunii Blaga din 2011, oameni cu functii mari in PDL, au trecut in PNL: Frunzaverde, Popa
      Primavara lui 2013: Stanisoara, liderul PDL in camera, sustinator al lui Blaga, o taie si el in PNL Acum nici o saptamana a semnat pe lista lui Blaga pe pozitia 27,caci omul se grabea tare sa puna semnatura aia inainte de a pleca la Crin.
      Evident ca Blaga nu are nicio vina, nu stim cum se sprijina el mereu pe astfel de oameni. Din senin mai toti descopera „singurul partid adevarat din Romania”. Iar Blaga nu stie nimic, nimic. Se intampla chestii.

      Reply
  4. Ilinca

    Cred ca le-a dat doar un preaviz si isi pastreaza dreptul de vot la conventie pana la intrarea in vigoare a demisiei :-).

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *