Lui Blaga i se pare firesc cu Crin Antonescu

Da. Are dreptate. Adevărul e că și nouă ni se pare firească o alianță între Vasile Blaga și Crin Antonescu, copilul de suflet și buzunar al lui Dan Voiculescu. Blaga e disperat pentru funcția lui și acesta e și motivul pentru care a dat declarații similare în campanie, declarații care au îngropat ARD-ul (”veniți la luptă împotriva USL-ului ca să ne aliem cu ei” – evident că jumătate din votanții PDL au zis ”nu, mersi”)

Atunci trepădușii lui au zis că omul de fapt se referea la o alianță cu Tăriceanu, chiar dacă omul a zis clar că se aliază cu PNL chiar dacă e condus de Crin Antonescu. Acum n-o mai pot da la întors: în PNL problema conducerii e tranșată. Tăriceanu nu numai că nu l-a dat jos pe Antonescu (avea șanse zero, indiferent de ce ziceau ”strategii”), dar nici măcar n-a încercat.

Am mai zis-o: Blaga e reprezentantul grupării Felix Mama Rusie în PDL (PSD+Băsescu vs Dreapta Unită)

Facebook Comments

1 Comment Lui Blaga i se pare firesc cu Crin Antonescu

  1. geronimo

    Gând la gând,  cu bucurie! Sub imperiul urgentei, tocmai ii scrisesem o „epistola” pe blog lui Andreea Paul Vass in privinta asta. O „somam” sa nu-l sustina pe Blaga la congres. Faptul ca bulldog-ul continua imperturbabil sa mai curteze PNL-ul mi se pare halucinant. Oamenii astia chiar nu înțeleg ca PNL e o grupare politica fără viitor, deocamdată pur si simplu periculoasa ptr. democratie, iar ca viitor o grupare de mortăciuni encomiastice, aliniate cuminte la coada lui Crizel, sau a oricarui alt energumen care ii va urma celui de-acum. La PeNaLe nici macar ideea de democratie interna, de partid, nu mai are suflu.
    Bine ca le mai trimite Blaga bezele mortaciunilor..

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *