Georgiana Iorgulescu a demisionat din CSM

Georgiana Iorgulescu, membru în Consiliul Superior al Magistraturii din partea societăţii civile, şi-a depus, joi, la finalul şedinţei Plenului, demisia din CSM.

Sursa: MEDIAFAX

Facebook Comments

14 Comments Georgiana Iorgulescu a demisionat din CSM

 1. EroulBula

  Nu stiu cum e organizat CSM-ul dar mi se pare aberant sa reproseze conducerii ca nu s-a intrunit tot CSM-ul sa dezbata si sa aprobe comunicatele de presa ale institutiei.

  Reply
 2. EroulBula

  Se pare ca se va merge cu Alistar. Aseara a aparut pe TVR1 si a atacat vartos deciziile CSM din vara asta. La telefon era si demisionara care i-a tinut isonul. La hidrant, Monica Ghiurco. Singurul mai sanatos la cap parea Danilet.

  Reply
 3. Amelia New

  Asta-mi da ocazia sa revin cu o propunere mai veche: Laura Stefan la CSM (din partea societatii civile). 

  Reply
 4. Rezon

  Georgiana Iorgulescu e o apropiata a Renatei Weber, de pe vremea cand ultima era presedinte al Fundatiei Soros (CRJ fiind un spin-off al acestei fundatii). Profesional, e mult peste Alistar, dar o putem regasi pe pozitii comune cu acest impostor. Merge pe linia independentei justitiei, inteleasa ca izolare completa de factorul politic – prerogative minime la MJ si maxime la CSM. Din cauza asta a intrat in coliziune cu viziunea Macovei – Comisia Europeana, care a pledat pentru o intarire temporara a atributiilor MJ, cu scopul de a forta bresa initiala in sistem si a porni reforma in forta cu oamenii capabili sa o infaptuiasca.

  Reply
  1. Rheia

    @Rezon Motivația pe care a oferit-o Georgiana Iorgulescu pentru demisia din CSM e cel puțin derutantă. Se arată oripilată de „modul în care funcționează instituțiile statului”, dar și de „jocurile de culise ale conducerii CSM”. Zice că n-a lucrat niciodată într-o instituție de stat și că nu știa că lucrurile se petrec așa. Păi poate la CSM este o excepție față de alte instituții ale statului. Bine, nici nu putea s-o spună pe-a dreaptă: „Băi, m-a pus ăl de mă plătește să demisionez, ca să las locul cald cuiva mai cu mulți dinți ca mine”. Dar ea oare de ce n-avea destui dinți?

   Reply
 5. Bleen

  Georgiana Camelia Iorgulescu a fost propusă de Asociația Magistraților din România, Centrul de Resurse Juridice și Asociația Pro Democrația

  Reply
 6. elgreco

  Am inteles ca doamna plangea pe la latrina 3 ca dumneaei asa rusine nu poate suporta (amanarea Pivniceresei) si isi da demisia, deci doar o simpla spalatoare de cadavre a lui felix, nimic mai mult.

  Reply
  1. EroulBula

    @elgreco Ea era? Inseamna ca e nasol. Eu glumeam dar ne-am putea trezi cu dementul de Dogaru in CSM, din partea societatii in civil.

   Reply
 7. EroulBula

  Unde gasim ceva detalii despre ea?
  Doamna cealalta era din partea societatii civile a PSD-ului.
  Cine intra in locul ei? Va dati seama ca ar putea intra Dogaru?

  Reply
 8. Victor S. Popaliciu

  relatia mafiota voicu-costiniu-nevasta lui costiniu duce la cine? Prietena nevestei grasului corupt si nenorocit de costiniu–sublima mona.
  Cu cine si-a luat sublima mona doctoratul? Cu sotul judecatoarei care se duce prin Indonezia pe banii interlopilor alta prietena a cinstitei mona. Se pare ca toate drumurile duc la mona vorba cintecului.

  Reply
 9. Gramofonu

  Tocmai cind voiam sa pun link la articolul despre MP.
  O fi consigliere?
   
  P.S.: ca sa se actualizeze continutul breaking news trebuie sa dai refresh paginii sau se face si asa?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.