Georgiana Iorgulescu a demisionat din CSM

Georgiana Iorgulescu, membru în Consiliul Superior al Magistraturii din partea societăţii civile, şi-a depus, joi, la finalul şedinţei Plenului, demisia din CSM.

Sursa: MEDIAFAX

Facebook Comments

14 Comments Georgiana Iorgulescu a demisionat din CSM

  1. EroulBula

    Nu stiu cum e organizat CSM-ul dar mi se pare aberant sa reproseze conducerii ca nu s-a intrunit tot CSM-ul sa dezbata si sa aprobe comunicatele de presa ale institutiei.

    Reply
  2. EroulBula

    Se pare ca se va merge cu Alistar. Aseara a aparut pe TVR1 si a atacat vartos deciziile CSM din vara asta. La telefon era si demisionara care i-a tinut isonul. La hidrant, Monica Ghiurco. Singurul mai sanatos la cap parea Danilet.

    Reply
  3. Amelia New

    Asta-mi da ocazia sa revin cu o propunere mai veche: Laura Stefan la CSM (din partea societatii civile). 

    Reply
  4. Rezon

    Georgiana Iorgulescu e o apropiata a Renatei Weber, de pe vremea cand ultima era presedinte al Fundatiei Soros (CRJ fiind un spin-off al acestei fundatii). Profesional, e mult peste Alistar, dar o putem regasi pe pozitii comune cu acest impostor. Merge pe linia independentei justitiei, inteleasa ca izolare completa de factorul politic – prerogative minime la MJ si maxime la CSM. Din cauza asta a intrat in coliziune cu viziunea Macovei – Comisia Europeana, care a pledat pentru o intarire temporara a atributiilor MJ, cu scopul de a forta bresa initiala in sistem si a porni reforma in forta cu oamenii capabili sa o infaptuiasca.

    Reply
    1. Rheia

       @Rezon Motivația pe care a oferit-o Georgiana Iorgulescu pentru demisia din CSM e cel puțin derutantă. Se arată oripilată de „modul în care funcționează instituțiile statului”, dar și de „jocurile de culise ale conducerii CSM”. Zice că n-a lucrat niciodată într-o instituție de stat și că nu știa că lucrurile se petrec așa. Păi poate la CSM este o excepție față de alte instituții ale statului. Bine, nici nu putea s-o spună pe-a dreaptă: „Băi, m-a pus ăl de mă plătește să demisionez, ca să las locul cald cuiva mai cu mulți dinți ca mine”. Dar ea oare de ce n-avea destui dinți?

      Reply
  5. Bleen

    Georgiana Camelia Iorgulescu a fost propusă de Asociația Magistraților din România, Centrul de Resurse Juridice și Asociația Pro Democrația

    Reply
  6. elgreco

    Am inteles ca doamna plangea pe la latrina 3 ca dumneaei asa rusine nu poate suporta (amanarea Pivniceresei) si isi da demisia, deci doar o simpla spalatoare de cadavre a lui felix, nimic mai mult.

    Reply
    1. EroulBula

       @elgreco Ea era? Inseamna ca e nasol. Eu glumeam dar ne-am putea trezi cu dementul de Dogaru in CSM, din partea societatii in civil.

      Reply
  7. EroulBula

    Unde gasim ceva detalii despre ea?
    Doamna cealalta era din partea societatii civile a PSD-ului.
    Cine intra in locul ei? Va dati seama ca ar putea intra Dogaru?

    Reply
  8. Victor S. Popaliciu

    relatia mafiota voicu-costiniu-nevasta lui costiniu duce la cine? Prietena nevestei grasului corupt si nenorocit de costiniu–sublima mona.
    Cu cine si-a luat sublima mona doctoratul? Cu sotul judecatoarei care se duce prin Indonezia pe banii interlopilor alta prietena a cinstitei mona. Se pare ca toate drumurile duc la mona vorba cintecului.

    Reply
  9. Gramofonu

    Tocmai cind voiam sa pun link la articolul despre MP.
    O fi consigliere?
     
    P.S.: ca sa se actualizeze continutul breaking news trebuie sa dai refresh paginii sau se face si asa?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *