Google Analytics despre anul politic 2012

Cam așa a arătat anul politic 2012 văzut de pe Blogary prin lentila Google Analytics. Prevăd un sfîrșit de octombrie – început de noiembrie ceva mai agitate, din cauza alegerilor prezidențiale americane, și un decembrie surprinzător de liniștit. Sînt convins că vom avea cele mai line și calme alegeri parlamentare din 2000 încoace. Abia din februarie sau martie, cînd încep bilanțurile, o să avem ceva mai multă agitație.

click pe imagine pentru rezoluția maximă

Facebook Comments

5 Comments Google Analytics despre anul politic 2012

 1. Bleen

  Nu m-aș mira deloc dacă dinspre PDL-aripa Blaga-Videanu-Berceanu-Boureanu-Sulfina-2XPreda i s-ar sugera lui MRU să nu mai candideze și lui Falcă să stea calm, ca să nu-și rupă gîtul. După episoadele protocol-Vințan, vreau să zic.

  Reply
  1. Yeba

   Bleen s-ar putea ca din februarie-martie să începem nişte analize literare, un club de lectură, fiindcă nu văd de ce m-ar interesa bilanţurile ăstora. După alegerile din 2000, peneţiştii au ţinut-o tot într-un bilanţ, până i-au măturat femeile de serviciu şi li s-a tăiat lumina în sediile cu chiria neplătită. Începem cu romancierii neo-zeelandezi, ca să fim pregătiţi.

   Reply
   1. andrei_p

    Te flatezi.Cred ca l-a ales deja pe BVB, cel putin pentru moment. Problema aici e ca nu cumva sa intre in curand din punct de vedere politic in categoria celor pe care sa-i vorbim numai de bine.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *