Guvernul Ponta

Prim ministru: Victor Ponta

Finanțe și viceprim ministru: Florin Georgescu

Externe: Andrei Marga

Justiție: Titus Corlățean

Economie: Daniel Chițoiu

Interne: Ioan Rus

Apărare: Corneliu Dobrițoiu

Agricultură: Daniel Constantin

Muncă: Mariana Cîmpeanu

Educație: Corina Dumitrescu

Transporturi: Ovidiu Silaghi

Sănătate: Vasile Cepoi

Dezvoltare și turism: Eduard Hellvig

Cultură: Mircea Diaconu

Turism: Alin Burcea

Industrie: Iulian Iancu

Mediu: Rovana Plumb

Comunicații: Dan Nica

Afaceri Europene: Leonard Orban

Administrație: Victor Paul Dobre

Dialog Social: Liviu Marian Pop

Mediu de afaceri: Lucian Isar

Relația cu Parlamentul: Mircea Dușa

Strategii guvernamentale: Victor Alistar

 

Nu ne rămîne decît să ședem și să așteptăm ca Blaga, noul lider al PDL și șef de campanie, să pună tunurile pe guvern.

Facebook Comments

20 Comments Guvernul Ponta

  1. Bleen

    Deocamdată, singurul pedelist cu coaie e Elena Udrea:
     
    Elena Udrea · 33,270 like this.47 minutes ago via Mobile · ”Ponta a incalcat legislatia anticoruptie din primul moment! Are 2 ministri propusi, incompatibili!!! 1.Victor Alistar. Prin decizie ANI, confirmata definitiv de justitie, nu avea voie sa ocupe nici o functie publica timp de 3 ani, interdictie care expira la jumatatea lunii august 2. Mircea Diaconu. Declarat incompatibil de ANI. Diaconu a pierdut procesul la Curtea de Apel. Se judeca la ICCJ.”
     
    Ceilalți pedeliști, ăia adevărați, vechii pediști, care reprezintă, așa cum spunea Boc și spiritul și sufletul partidului, tac mîlc. Așa cum au tăcut în noiembrie 2009, și în mai 2010 și de cîte ori Băsescu sau PDL au fost într-o situație grea.

    Reply
    1. EleninaNicut

       @Bleen la alistar asa e, la diaconu nu, inca, pt ca recursul suspenda executarea hotararii CAB, deci, teoretic, are verde

      Reply
  2. cristihan

    Scurta radiografie a guvernului: Ponta – suma urmatorilor; Florin Georgescu – garda foarte veche, cica a lasat finantele cam praf in1996…; Andrei Marga – nici o treaba cu Externele + conflict major cu TB => dezastru pe un portofoliu de reprezentare; Titus Corlățean – fost consilier al lui nastase => conflict de interese major; Daniel Chițoiu – finul lui Rusanu, alt conflict de interese; Ioan Rus – memoria colectiva uita de niste mici probleme din mandatul anterior la Interne (Toma Zaharia, droguri, ceva?); Corneliu Dobrițoiu – nevasta cu firma cu contracte cu statul; Daniel Constantin – MEGA-SUPER-EXTRA conflict de interese, cu dom’pro’esor; Mariana Cîmpeanu – n-o stiu, fill in the blanks…; Corina Dumitrescu – rector la Dimitrie Cantemir?? imens conflict de interese in problema universitatilor private + o nulitate comparand cu Funeriu si Baba; Ovidiu Silaghi – ?… ; Vasile Cepoi – ?… ; Eduard Hellvig – mana dreapta a lui crin, no hope for anything good; Mircea Diaconu – putin senil + zvon de manager praf; Dan Nica – combinator de joasa speta; Leonard Orban – ok, presupun; Victor Paul Dobre – ?…; Liviu Marian Pop – sindicalist din invatamant?!; Lucian Isar – ejectat din sistemul bancar de Isarescu, mica problema de tradare; Mircea Dușa – idiot vocal; Victor Alistar – incompatibil + jeg
    Chiar si facuta pe genunchi si bazata ici-colo pe zvonuri, cred ca sunt suficiente date care sa ne trimita sa ne verificam pasapoartele… Am prins-o 1 min pe madam mungiu la tvr, era incantata, „daca alistar e cea mai mare problema atunci e ok!”
     

    Reply
  3. Bleen

    Sever Voinescu despre suspendarea Președintelui: ”Liderii USL vor avea surpriza vieții lor.” Îl suspendă PDL?

    Reply
      1. Bleen

         @BarbuMateescu Nimeni nu poate să intuiască ce gîndește Sever Voinescu. Nici măcar Sever Voinescu nu poate să intuiască ce gîndește Sever Voinescu. Doar Chuck Norris poate să intuiască ce gîndește Voinescu. Și a și intuit. Și a avut surpriza vieții lui: Sever Voinescu nu gîndește nimic.

        Reply
        1. BarbuMateescu

           @Bleen Subestimezi pe Chuck Norris. Ştii cât de tare este Chuck Norris? Ei bine, atunci când Sever Voinescu nu gândeşte nimic, el totuşi se gândeşte la Chuck Norris. Şi, ***mult mai important***: Chuck Norris este atât de tare că a înţeles ce-a vrut Sever Voinescu să spună cu fraza de mai sus.

          Reply
    1. Yeba

      @Bleen, nu mai poate, că a pierdut majoritatea! Si doar n-o să se lase Puterea călcată în picioare de mașinațiunile perverse al Opoziției Corupte.

      Reply
  4. LunguVictorEugenMihai

    dar ce-mi place cel mai mult (intens as zice) este faptul ca Varanul FELIX Voiculescu a declarat ca (citez): Dan Voiculescu: Raed Arafat nu are calități manageriale să conducă Ministerul Sănătății. Pai degeaba si-a varsat poporul mucii in strada pentru domnul Calafat?

    Reply
  5. LunguVictorEugenMihai

    Florin Georgescu este ala care a pus pe butuci Bancorex-ul. banca lui Rex cel cu ochii albastri…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *