In 23 martie se bat 3 motiuni pentru conducerea PDL: Antonescu, Macovei si Udrea

Așa cum scriam de hăt nu mai ținem minte, singura idee politică a grupării Blaga e absorbția PDL de către PNL, sub conducerea lui Crin Antonescu. Avem totuși o satisfacție. La cît a fost înjurat Blogary de poporul pedelist amator de stat în genunchi, cu fruntea lipită de pămînt, la lumina feștilei, cu poza curului lui Blaga într-o mînă și cu un fotoșop pentru retardați cu Căcărău în cealaltă atunci cînd a scris despre alianța Crin Antonescu-Blaga, abia așteptăm satisfacția de a vedea pedelimea reluîndu-și poziția în genunchi, cu fruntea lipită de pămînt, cu poza curului lui Blaga într-o mînă și cu poza curului, nefotoșopată, a lui Căcărău, în cealaltă. Sîntem convinși că și atunci vom fi înjurați de pedelime, pe motiv că strîmbăm din nas și nu recunoaștem catifelările incontestabile ale curului lui Căcărău. Dar, ca de obicei, vom suporta înjurăturile și ne vom bucura de umilința ultimă a pedelimii, obligată să-i pupe papucul lui Crin Antonescu. Sau Căcărău, cum i se spunea pe timpuri.

Facebook Comments

16 Comments In 23 martie se bat 3 motiuni pentru conducerea PDL: Antonescu, Macovei si Udrea

 1. geronimo

  OstapB „Ce se întâmplă acum e o separare a apelor”. Subscriu, OstapB! Asa si trebuie purtata bătălia.

  Reply
 2. geronimo

  apropo, tocmai mi-a răspuns Andreea Vass (port un „simultan”). Nu vreau sa monopolizez discuția  mai ales ca in privința triberalilor risc sa devin patetic. Va rog sa deschideți câteva secunde blogul ei la ultima postare ca sa vedeti ce si cum mi-a răspuns.  In josul paginii (postarea intitulata „8 martie”). Merita! E un soi de raspuns prin „uzul de autoritate”: Stolojan ( care o acuza pe Macovei). In penultima ei postare, Horia F alexandru; la fel. Vezi Doamne, daca zic ei ca Macovei o sa distruga PDL-ul, atunci e adevarat. 
  Acolo am postat cu prenumele meu, Horatiu. Raspunsul ei mi simptomatic pentru deruta din PDL. 
  Am terminat!

  Reply
  1. geronimo

   Am pus-o fata in fata cu afirmatia lui Boc, si am „somat-o” oarecum sa-si spuna parerea. 
   Emil Boc:“Nu voi accepta, cu toată ființa mea, ca PDL să dispară și să se transforme într-o rotiță a PNL”. 
   Mi-a zis ca e o prostie. 
   Mno, poftim cultura!..

   Reply
 3. geronimo

  Idioții astia din PDL *cei naivi dintre ei” își mai închipuie ca PNL e un partid de dreapta căzut temporar sub o conducere de rahat. Am impresia ca nu sesizeaza nici acum raul facut de Tariceanu. Caci el a runcat semintele descompunerii dreptei.  Habar n-au ca si componenta umana (inclusiv in teritoriu) a suferit metamorfoze neverosimile in PNL. Pana in 2006 am fost 16 ani simplu membru PNL, dupa care am cerut demisia cu surle si trâmbițe  Mi-a fost clar încă de atunci la cat e ceasul cu triberalii lui Tariceanu. 
  Ma mai intalnesc intamplator cu cativa intarziati pe acolo si sunt socat de noile „achizitii” in partid, filiala din localitate. Tot soiul de prăpădiți  etatiști congenitali, romgazisti, închipuiți  antibasisti de ocazie, oportuniști etc . Dar ceea ce m-a șocat mai tare, e vacuitatea unei memorii minimale colective: zic la grămadă : mai oameni buni, macar un Coposu (ce-ar fi zis el de alianta de anduranta, oculta cu PSD si clonele lui Iliescu?), Piata Universitatii, minerii si maltratarea membrilor fostelor partide istorice, imoralitatea unei aliante ce tzine de agenda ascunsa, oligarhica, cu un PSD nepocait, cu un Iliescu standard de onoare, UE, SUA, bratienii etc  Nimic! Nimic din toate astea nu-i mai anima pe cei cu care am mai discutat in ultimii 3-4 din PNL. Blocaj total! zid  impenetrabil, dialogul surzilor. Exact ca cu fesenistii din `90.
  Estimp, epidemia de prostie din PDL prinde teren si idiotii se incapataneaza sa vada in PNL altceva decat o grupare de zombie. Aliotman de mortaciuni pentru cauza liberala. Impotriva tuturor evidentelor..

  Reply
 4. Canadiana

  Blaga castiga alegerile, partidul se rupe in doua: aripa pro-PNL si aripa Reformista. Pana la urma bataia e pe stampila si structuri.  Blaga vrea stapila, ca s-o predea Repetentului intr-un act trimfal. Udrea si Macovei trebuie sa-si uneasca motiunile, dar nici asa nu cred ca au vreo sansa in fata cacialmalei.

  Reply
  1. geronimo

   Canadiana Sunt socat si de aprecierea Andreei Vass referitoare la Monica Macovei. O credeam mai inteligenta. Aproape ca o avertizeaza sa nu paraseasca corabia lui Bleaga. Totul se intampla ca si cum la PNL nu ar mai exista alternativa (sic!) 
   Si eu sunt de parere ca daca cele doua nu-si unesc motiunile e jale cu PDL..

   Reply
 5. geronimo

  Dupa ce ma irosesc si eu si inca câțiva pe blogul Andreei Vass s-o convingem „sa-si vina in fire”, uite ce palma la rahat a dat in ultima postare: „Deputatul http://www.ziare.com/pdl/ http://www.ziare.com/andreea-paul-vass/, sustinatoare a lui http://www.ziare.com/vasile-blaga/ pentru sefia partidului, este convinsa ca http://www.ziare.com/monica-macovei/ nu-i va parasi pe democrat liberali daca va pierde alegerile interne. „Un eventual gest de plecare din PDL ar fi imoral”, a spus Andreea Paul.” 
  Drept raspuns, ne-a dat cu link-ul asta in cap:
  http://www.ziare.com/andreea-paul-vass/stiri-andreea-paul-vass/andreea-paul-vass-monica-macovei-va-ramane-in-pdl-nu-este-tradatoare-1223115
  Orbire fara sfarsit!
  ___________ si inca:
  Luni, vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru a declarat pentru Ziare.com ca se asteapta la o rupere a partidului dupa Conventia Nationala din 23 martie. Persoanele care vor rupe partidul sunthttp://www.ziare.com/udrea/ si Monica Macovei.
  „Da, ma astept la o ruptura. Iau in calcul, ca o varianta cu procentaj ridicat de plauzibilitate, ca partidul se va rupe. Atat pe partea Monica Macovei, cat si pe partea Elena Udrea.

  Reply
  1. Ilinca

   geronimo Dar de o plecare din PNL a Monicai Macovei ce parere are D-na Vass? O astfel de plecare tot imorala ar fi?

   Reply
   1. geronimo

    Ilinca geronimo Da, pentru ca PNL e curcubeul.. E porumbelul cu ramura de măslin in cioc, vestitor al amnistiei pentru PDListii refugiati in Arca lui Noe dupa potopul din 9 dec..

    Reply
 6. Bleen

  Blogary, 26 ianuarie 2013:
  ”Scenariul Frunzăverde (nu știu dacă e al lui, nici nu știu dacă chiar există un astfel de scenariu, dar dacă nu există cedez gratuit drepturile de autor lui Frunzăverde) – este un scenariu de absorbție a PDL de către PNL, sub pretextul intrării PNL în PPE și de teama revenirii lui Băsescu în PDL. Poate nu absorbție, hai să zicem fuziune, însă partidul rezultat se va numi PNL, din cauza forței și vechimii brandului. O astfel de operațiune ar putea avea loc între 2014 și 2016, urmînd ca la parlamentare să se prezinte ”Dreapta unită” de Frunzăverde și cei doi șefi ai lui, Crin și Blaga. Pînă atunci, PDL va fi curățat de ”băsiști”, condiția principală a unei apropieri de PNL. Să nu uităm că PDL, prin vocea lui Blaga, a renunțat la condiția plecării lui Crin de la conducerea PNL. În schimb, PNL nu a renunțat la condiția ruperii definitive a PDL de Băsescu și eliminării ”băsiștilor” din partid. Blaga nu știe ce va face Băsescu după 2014. Dacă Băsescu nu pleacă pe mare și revine în PDL, echipa Blaga e mîncată. Astfel, nea Vasile și trepădușii din jurul lui trebuie să se asigure împotriva venirii lui Băsescu. Și cum o pot face mai bine decît lipindu-se de un partid mai mare și în care Băsescu nu are nicio șansă să intre? Sînt convins că acestea sînt și argumentele cu care Frunzăverde și Crin Antonescu s-au prezentat la Blaga. ”Ce te faci, tu, nea Vasile, cînd vine Băsescu și te execută? O să vii la noi atunci, dar o să vii în genunchi, pe post de secretar al filialei Bihor. Nu mai bine vii tu acum la noi, cu tot cu partid, și te faci secretarul general al Dreptei Unite? Ă?”

  Reply
  1. Rheia

   Bleen S-a adeverit mai repede decât ai anticipat. De ce se grăbesc? Doar pentru că TB și–a declarat public intenția de a reveni în politică după plecarea de la Cotroceni?

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *