Ioan Rus: Crin Antonescu, o deziluzie pentru mine, Stroe, un smecheras de mina a doua

Ioan Rus, fost ministru de Interne:

“În loc să-mi dea un telefon să mă întrebe, pe telefonul ala, cu care e legat de ministrul de Interne, să mă întrebe cum e cu astea. În loc să mă întrebe, a ales să meargă la TV şi să se certe cu mine prin televiziuni, că am ceva de ascuns, că mint, că ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bilă neagră. Nu-l şterg de pe listă, dar o perioadă nici nu l-aş mai număra, pentru mine a fost o deziluzie.”

“De Victor Paul Dobre îmi pare rau pentru că este un excepțional specialist în Administrație, pe Stroe acesta nu îl cunosc, decât așa cât l-am văzut și mi s-a părut un șmecheraș de mâna a doua.”

SURSA: b1.ro

Facebook Comments

9 Comments Ioan Rus: Crin Antonescu, o deziluzie pentru mine, Stroe, un smecheras de mina a doua

  1. OstapBender

    Vai, un pesedist de frunte nu-l mai iubeste, cel putin deocamdata, pe un penelist din frunte. Induiosator! Lacrimile-ti curg râu!

    Reply
  2. OstapBender

    Vai, un pesedist de frunte nu-l mai iubeste, cel putin deocamdata, pe un penelist din frunte. Induisator! Lacrimile-ti curg râu!

    Reply
  3. OstapBender

    Vai, un pesedist nu-l mai iubeste, cel putin deocamdata pe un penelist. Induisator! Lacrimile-ti curg râu!

    Reply
  4. Rezon

    Rus a produs expresia memorabila a verii – „grup infractional organizat”. Cu atat mai memorabila cu cat a venit din interiorul puterii.

    Reply
  5. SimonaM

    LOL. Nu-l șterge de tot de pe liste, dăcât nu-l mai numără o perioadă. Mai on-topic nici că putea să fie.
     
    Ori n-are destule sinapse să priceapă cât de găunos e Crin (așa-i spune lumea, Crin!), ori încă n-are voie de la partid. În ambele cazuri, pentru mine e o deziluzie.
     
     

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *