Linkuri si offtopice – 1 noiembrie 2013

foto: s-a terminat distracția, a venit toamna

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


12:27 – Adriean Videanu, audiat la DNA în dosarul privind Realitatea Media: Nu-i cunosc pe Păcuraru şi Fabian Schwartzenberg, cu Elan am avut o relaţie normală – Mediafax
12:20 – Scenariul lui Antonescu. Cum poate ajunge Traian Băsescu premier dacă preşedintele PNL câştigă alegerile – RTV

Antonescu se pregătește pentru prezidențiale și face ochi dulci simpatizanților lui Băsescu.

12:16 – Crin Antonescu: Sunt dezamăgit de Victor Ponta. Sunt pregătit să candidez doar din partea PNL la preşedinţie – B1


Facebook Comments

18 Comments Linkuri si offtopice – 1 noiembrie 2013

  1. DanCanada

    Unu’ William Gensert pe AmericanThinker vorbeste profetic ca un fel de Bleen pe engleza:

    „Before the last election, I told friends that if Barack Obama won reelection, his second term would destroy the Democratic Party and progressivism for a generation. By the end of his reign, Americans are going to be so tired and soured on Obama, his anointed successor will not stand a chance of becoming the nation’s next president.”

    Articolul e fain in intregime si s-ar putea chiar sa fie adevarat, americanu’ de rind sa se trezeasca (Da Doamne!) si sa schimbe macazul. Nu si in Romania, frate! Deci la 22-23 ani dupa Ceasca, PSD/USL e la 60-70%. Sintem mai timpiti decit americanii.

    Reply
  2. adina

    Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au făcut, vineri, percheziţii la Ministerul Agriculturii, Agenţia Domeniilor Statului şi Federaţia Sindicală Agrostar, de unde au ridicat mai multe documente, în cadrul unei anchete vizând fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare.

    http://www.gandul.info/stiri/procurorii-dna-au-facut-perchezitii-la-ministerul-agriculturii-ads-si-agrostar-reactia-ministrului-daniel-constantin-update-11604840

    Reply
  3. Florina Neghină

    A, să nu uit să vă zic. De stînga de pretutindeni mi-e groază, de „dreapta” românească mi-e silă.

    PS: Din decembrie 1989 încoace, nu ne-am aflat într-un moment mai grav decît cel de acum. Şi pe interne, dar şi pe externe.

    Reply
  4. Florina Neghină

    Sper că aici e o greşeală, nu s-a înţeles ce vrea să spună. Ceea ce n-ar fi deloc de mirare. Altminteri, e grav de tot.

    „Ungureanu a adăugat că atât el personal, cât şi Eugen Tomac de la Partidul Mişcarea Populară, dar şi colegii din ambele partide sunt convinşi că viitorul candidat pentru funcţia de preşedinte al României la alegerile de anul viitor trebuie să fie de dreapta, nu de stânga.” – vedeţi linkul de mai jos

    Reply
  5. Florina Neghină

    Ei poftim cine arată cu degetul!
    În aceeaşi ordine de idei, atîta milogeală rar mi-a fost dat să văd.

    Dreapta arată prost fără PDL, un partid mare care ar trebui să fie alături de Forţa Civică şi Partidul Mişcarea Populară, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Braşov, preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu.

    http://www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/234507-Brasov-Dreapta-fara-PDL-arata-prost-spune-Mihai-Razvan-Ungureanu.html

    Reply
  6. BogdanL

    Doamna europarlamentar Monica Macovei ne arată iarăși câtă încredere are în magistrații români și în capacitatea noastră de a ne face curățenie în curte.

    „Este în interesul cetățenilor ca România să accepte o instituție care să o ajute să investigheze frauda, fenomen grav care ne afectează zilnic în toate domeniile, de la investiții la alimentație și sănătate.”

    Și dacă legislația din România e „negociabilă”, cu ce ne ajută un parchet european? Sau următorul pas este să le dăm și putere de reglementare în domeniul penal?

    Reply
  7. Yeba

    „E o realitate politică, dar e improbabilă. Domnul Băsescu a distrus destul ca preşedinte, n-are niciun rost să fie premier şi nici n-o să fie.” Nu dulci, doar grețoși.

    Reply
  8. Yeba

    Da, dar trebuie să fii simpatizant băsist cu handicap mental ca să te intereseze ochii dulci, de pește fiert, ai lui Crizel.
    Or, pățaniile lui Băse de-a lungul timpului au fost de natură (zic eu) să-i selecționeze simpatizanții mai ceva ca selecția naturală, au reprezentat o selecție supranaturală. Cred că Crin prinde mai bine decât alde Marian Preda la indiferenți și indeciși.

    În altă ordine de idei, încep să cred că Ponta e o ființă elementară, cu freudismele la vedere.
    Vector Ponta și Sigmund Freud, episodul 3:
    Se duce Vector la Bruxelles la întâlnire de partid (PSE) pe banii statului și declară la întoarcere: „Băsescu e un șomer de lux căruia îi plătim noi deplasările”.

    Reply
  9. Bleen

    Vorba cuiva: dacă ăștia își pun tăbliță cu numele la întîlnirile cu propriii membri de partid, ce o să facă cînd ies în lume?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *