Linkuri si offtopice – 12 octombrie 2013

foto: uite un dihor tasmanian, maică, cuțu cuțu, vin la țața Audrey!

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


19:02 – Glenn Beck Program: Washington Redskins – Youtube
12:39 – Andrei Plesu – Dragoș Paul Aligică, Contributors

 

Facebook Comments

25 Comments Linkuri si offtopice – 12 octombrie 2013

  1. Yeba

    Pt Canadiana, Gramofonu si fanii neștiuți ai lui Gâdea de pe blog, aflați că mâine face o emisiune despre sine.

    Reply
  2. Bleen

    Mai nou ”elita dreptei românești” se luptă cu obscurantismul și habotnicia poporului imbecil medieval și pupător de moaște care crede în sfinți, dumnezei, viața de apoi, minuni și alte baliverne.

    Reply
  3. Bleen

    Cozi sînt și la muzee sau alte atracțiuni turistice. Cozi sînt și la meciuri de fotbal și la concerte de muzică pop. Cozi sînt și la mitinguri mesianic ecologiste. Însă cel mai oribil lucru care i se poate întîmpla umanității sînt cozile la Sf. Paraschiva, aproape la fel de oribile ca cozile la Sf. Ioan Botezătorul și la Iisus.

    Cînd se îmbulzește lumea la vreun meci sau concert sau procesiune de ecologiști nu face niminea scandal, ba mai mult, stau toți și comentează pe facebook.

    Reply
    1. Yeba

      La toate te alegi cu ceva concret și distractiv pe-deasupra. Și, dacă te mobilizezi, scoți și bani, ca Cernea și Crăciun.
      Cine comentează „coada”, scapă ideea. Nu e coadă, e pelerinaj, contează călătoria și ce-i atribui tu ca scop. Problema este primitivismul în relația cu semenii (iar fără credință ar fi și mai și).

      Reply
      1. Gramofonu'

        Deci sa inteleg ca cine nu sta la coada nu se alege cu nimic. Dragnea a fost si el acolo, o fi stat la coada? 😀

        Reply
        1. Yeba

          La toate cozile exemplificate de @bleen te alegi pe loc cu ceva concret sau măcar distractiv. Există și alte metode de a te alege pe loc cu ceva concret sau măcar distractiv, mulțimea cozilor exemplificate este inclusă în mulțimea evenimentelor la care te poți alege pe loc cu ceva concret sau măcar distractiv. Acum era vorba de cozi. Mai matematic de atâta nu știu să exprim.
          Dragnea e element comun al multor mulțimi intersectate, de bani, de voturi, de pițipoance, de declarații la DNA, you name it.

          Reply
    2. Canadiana

      Da doamne sa fie cozi interminabile la toti sfintii, sa fie ca alea de la carne de pe vremea, cu liste nominale si scaunele. Suntem in concurenta cu moscheele, vrem cozi la sfinti. Asea.

      Reply
  4. Bleen

    Nicușor Dan nu vrea să treacă pe la DNA ca să nu le atragă ălora atenția prea mult. Că dacă le-o atrage s-ar putea să fie nasol pentru el.

    Reply
  5. Bleen

    Nicușor Dan
    20 hours ago
    Explic de ce ma deranjeaza faptul ca trecem pe la DNA. Sunt multe subiecte importante. Descentralizarea, codul insolventei cu agresiunea asupra presei, DNA, OUG arii protejate, cainii comunitari, etc. Daca vorbim de toate nu rezolvam niciuna. Ne-am focalizat pe Rosia Montana, sa mergem pana la capat. Daca o sa castigam, vom avea un cuvant de spus in celelalte. Daca pierdem, nu ne mai baga nimeni in seama.

    Reply
  6. Bleen

    În acest moment putem spune cu siguranță că MRU a ieșit din cursa prezidențială. Au rămas Dragnea, Udrea, Antonescu, Ponta și Predoiu.

    Reply
  7. Amelia

    Cat de prost poti sa fii ca sa declari public ca stiai de la inceput ca privatizarea Oltchim e o farsa si ca s-a facut numai ca sa se bifeze un punct din acordul cu FMI?
    In locul alora de la FMI as denunta imediat acordul, ca sa nu mai vorbim ca-i furnizeaza munitie lui DD….

    Reply
    1. Gramofonu'

      Partial de acord; la urma-urmei, ce sa faca DD cu munitia?
      ‘Uite, tati, bum bum, am un tanculet in c..’
      I-au migrat aproape toti „alesii” si nici tv-ul nu mai e ce-a fost.

      Reply
        1. Gramofonu'

          Daca Ponta-premierul zice „pentru”, si Ponta-deputatul zice „contra”, asa si aici: nu Ponta-omul-statului a zis „farsa”, ci Ponta-cetateanul-obisnuit. Asa ca nu se pune.

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *