Linkuri si offtopice – 19 septembrie 2013

foto: și goții erau un pic suspecți

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


20:41 – A NEW HOPE FOR ANTHONY WEINER? – Steven Hayward, Power Line

16:47 – Avangarde: trend-ul cunoscut de la prezidenţiale se accelerează – Barbu Mateescu, Sociollogica

16:39 – Vasile Blaga: Discuţiile Monicăi Macovei despre Ioan Oltean ar fi trebuit să aibă loc în interiorul PDL – Pe Surse

16:33 – Cum le explică cotidianul Süddeutsche Zeitung copiilor ce este democraţia – Alex M., În Linie Dreaptă

15:58 – Institutional Diversity and Political Economy, The Ostroms and Beyond – Paul Dragos Aligica, Oxford University Press

13:41 – EXCLUSIV: Mărturii în premieră ale actorului MITICĂ POPESCU, deţinut politic pentru „trădare” în lagărul călăului Ficior: „Foamea era îngrozitoare. Mâncai cel mai bine când visai” – Gândul

02:07 – Dan Diaconescu: Ponta a zis că finala prezidenţială va fi între mine şi candidatul USL – B1

01:58 – Primarul din Râmnicu Vâlcea, eliberat. A fost primit cu aplauze la organizația locală a PNL – DIGI24

01:57 – Cea mai scumpă maşină din lume: Lamborghini Aventador Gold, fabricată din aur, platină şi diamante – DIGI24

01:53 – What Does Memorization Have To Do with Learning? – Marina Olson, The American Conservative

01:40 – Food Security Junk Science, Sierra Rayne, American Thinker

01:17 – Legalizing Ecstasy? – Sierra Rayne, American Thinker

00:28 – Cigarettes in ‘Rush’: people smoked in the 1970s. Anti-smokers should get over it – Daily Telegraph


Blogary feat. Hootsuite, Feedly, Evernote & Pocket.

Facebook Comments

16 Comments Linkuri si offtopice – 19 septembrie 2013

 1. Florina Neghină

  Luni, Predoiu va anunţa guvernul alternativ. Mă interesează în mod special Justiţia. Monica… Monica… Şerbănescu cumva? Nu de alta, dar în 2008 a vrut să-l schimbe pe Morar la conducerea DNA cu Monica Şerbănescu.

  Reply
 2. Bleen

  Catalin Pena
  Tiii, realizai de ce se asternu linistea peste tzara….Un agitat e in Elvetia, iar alalat in Turcia….Poate ne ajuta Alah si bunul Dumnezeu…))))

  Reply
  1. Florina Neghină

   Bine, asta e, n-am ce face, citez: „trist”. Dacă acum, pe vremea şi implicit depresia asta de toamnă nu se adună lumea online, nu e nimic interesant şi e linişte pentru că sînt ăi doi plecaţi, e foarte trist chiar.

   Reply
 3. Bleen

  E pană de curent la Mega Image. Sîntem orfani. Derutați. Totul e deșertăciune. Totuși e trist pe lume. Ne plimbăm în cerc ca ursuleții koala scoși din habitatul lor. Într-un final vom muri. Am belit-o pe partea de consumerism. Azi nu consumerim nimic.

  Reply
 4. Bleen

  Mihail Neamtu

  ÎN PEȘTERA DE TÂLHARI, PONTA ISCARIOTUL A RÂVNIT ARGINȚII…

  Trei lucruri interesante s-au întâmplat la ședința de pomină din Palatul Parlamentului (loc neexorcizat, pe care l-aș asemui cu peștera de tâlhari…)

  1) Ponta-Parvenitul a întins mâna după punguța cu 30 de arginți. N-a nimerit bine și, de rușine, a lăsat capul în jos. Iubitorul de lux și răsfăț nemeritat, Victor Ponta râvnește la aurul Apusenilor așa cum Iuda a râvnit la arginții trădării, vărsând sânge nevinovat…

  2) Ponta-Iscariotul a mai spus în fața întregii lumii că, pentru a intra în Parlament (sau pentru a face un partid), îți trebuie bani mulți și bani murdari. Nu e cazul Noii Republici, domnule Ponta! Premierul socialist i-a sfidat, culmea, pe săracii României, spunîndu-le că Parlamentul nu-i pentru oamenii de rând! Da. Așa e. Știm că oamenii cinstiți sunt o raritate. Privim în fiecare zi, halucinați, la exportul de condamnați penali pe care Parlamentul îl face către închisorile din Rahova sau Jilava… Nu întâmplător, Ponta a cerut acestui Parlament constituirea unei Comisii capabile să mascheze intențiile Guvernului de vânzare a bogățiilor României către o firmă lipsită de bonitate și credibilitate.

  3) Ponta-Mitomanul a mai afirmat – cu acel curaj al fricosului guraliv, proaspăt ieșit de sub fusta mamei – că românii nu vor vota „legionar de mucava” precum subsemnatul…

  Despre ultima acuzație, doar atât: în tinerețile sale, Ponta spunea că el a participat la mitingurile din Piața Universității. Despre „golanii” din Piață, Iliescu spunea atunci că sunt niște „legionari” sau „elemente fasciste”. Ca să rezolve problema, Iliescu a chemat minerii cu lanțuri și târnăcoape: carnagiul a rezultat în 6 morți și 1700 părți vătămate. A decontat PSD acest extremism feroce?

  Legionarul Ponta din Piața Universității s-a transformat ulterior în parșivelul lider TSD, fericit să îmbrace pe la diverse manifestări ale socialiștilor tricoul teroristului Che Guevara… Premierul Che Gargară l-a omagiat și pe criminalul Mao Tse-Dun (liderul comunist responsabil pentru moartea a 70 milioane de suflete).

  Iată doar câteva gesturi iresponsabile ale unui bărbat fără conștiință, ale unui om neterminat, ale unui politician fără Dumnezeu. Va îmbătrâni urât, ca bătrânul din frescă…

  Dincolo de urâciunea morală, extremismul USL este vădit astăzi și de fascismul editorial al Antena 3, de chemările la violență ale unor Mircea Badea sau de recompensarea obscenă (cu pensii speciale de 150 milioane lei vechi pe lună) a trupelor para-militare din oastea colonelului Dogaru.

  Iuda s-a sinucis după trădare, însă Ponta n-are remușcări. El practică astăzi un extremism al puterii discreționare. Ponta numește oameni-servietă la vârful Parchetului General! Ponta provoacă plecarea unor profesioniști din DNA (cazul Daniel Morar). Cu o majoritate zdrobitoare în Parlament, Ponta continuă să cumpăre – prin alți apostoli ai trădării – suflete moarte (vezi racolările din PP-DD).

  Colac peste pupăză, scandalul Roșia Montană a arătat cum anume – prin juni corupți și hiene nesătule de teapa unor Victor Ponta sau Dan Șova – USL vinde astăzi interesele strategice ale României.

  După sărutul trădării, urmează doar răstignirea: asta ne dorim?

  Reply
 5. Lipst

  Politic, adică pentru binele tărișoarei, ruperea USL e mai rea decât unitatea USL. E ca și cum gașca de golani din fața blocului s-ar rupe în două găști. De unde până acum era numai o gașcă, de acum vor fi două, cu toate consecințele de rigoare. Concurența între găști nu poate fi nicicum spre binele poporului locatar. Poate doar lui Blaga îi va fi mai greu, căci de acum ca trebui să cumpere țigări și pentru unii și pentru alții.

  Reply
  1. Canadiana

   Atata vreme cat au chifteaua de ciugulit nu se rupe. Cand se rupe, PNL trece pe dreapta, ia ecologistii si marxistii si face o alianta cu PDLul lui Blaga. Sa vezi atunci tristete si jale printre intelectualii lui Basescu.

   Reply
   1. Yeba-Raisa

    Asta cu beneficiile a doo găști e și teoria mea, de când Ponta a zis că vor să alterneze la putere, firesc, dreapta/stânga din 2016 încolo, dar nu eram suficient de pesimistă ca să cred că se va întâmpla, mă obișnuisem cu gândul că așa minte el.
    Dar de crezi tu că se vor jelui, mi-e peste putință să-nțeleg.
    Ți se pare că ei au alte convingeri? S-a văzut ceva în ocaziile astea servite de istorie pe tavă?
    În cel mai bun caz n-au (sau nu sunt dispuși să acționeze, cel mult iese Baco la încălzire ca să ocupe postul de consul al Drăgoteascăi la Los Angeles).

    Reply
 6. Bleen

  Apropo de noua generație. Dintr-una în alta am ajuns pe net la un profesor de științe politice de la un colegiu american care le predă studenților piața liberă și capitalismul (Hobbes, Locke, Smith, Hayek, Friedman, Ayn Rand, Reagan, Thatcher, Paul Ryan – așa scrie pe site). I-am găsit și contul de facebook, curios să aflu ce părere despre lume și viață are un profesor care predă piața liberă la un colegiu american. Pe scurt: ecologist fanatic și marxist.

  Reply
  1. Rosu

   Viata e grea, a trai liber presupune responsabilitate mare, e mai caldut sub mantia paduchioasa, puturoasa, dar calduta a statului binevoitor. Ca doar problema cu etatismul nu e ca e rau in sine, ci doar ca a fost aplicat gresit pana acum…. :)))

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *