Linkuri si offtopice – 23 septembrie 2013

foto: anii 80, cînd Reagan ucidea natura

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


19:43 – Venezuelan Socialists Seize Control of Toilet Paper Factories – Dave Blount, Moonbattery

17:44 – Video: Syrian Children Play Make-Believe Jihad, Including Mock Beheading…- Weasel Zippers

17:33 – Global Warming Alarmism Wrecks European Economy – Jeffrey Collins, Real Clear Politics

17:00 – Egypt bans Muslim Brotherhood group – Military Times

16:58 – Un senator a demisionat din PDL şi a trecut la PSD – Gândul

15:02 – Mimau ca beau cianura dintr-o sticluta si cadeau pe jos in timp ce colegii ii pozau cu telefonul – Dragoș Paul Aligică, Facebook

15:00 – Bailed-Out Nations Get Another Four Years of Merkel – Money News

14:31 – Kenya jihad mass murder led by English convert to Islam, widow of 7/7 jihad bomber – Jihad Watch

14:27 – Poland Confiscates Half Of Private Pension Funds To „Cut” Sovereign Debt Load – Tyler Durden, Zero Hedge

14:05 – Guvernul din umbră al PDL. Care sunt miniştrii conduşi de prim-ministrul Guvernului alternativ, Cătălin Predoiu – Mediafax

13:41 – 75 CHRISTIAN WORSHIPERS KILLED IN PAKISTAN CHURCH ATTACK – Breitbart TV

13:04 – Oana Montana – Vice

12:51 – V. Zgonea, despre polemica privind Roșia Montană: Consider o jignire atitudinea lui C. Antonescu față de mine – DIGI24

12:46 – Impressive Dream Home In White by Pupo Gaspar Arquitetura – World of Architecture

12:40 – Contul de Facebook al lui Ludovic Orban a fost şters, deputatul cere explicaţii companiei – Gândul

12:39 – Băsescu şi Ponta transmit condoleanţe familiilor celor doi militari ucişi în Afganistan – Gândul

11:43 – ESTE OFICIAL: noua contribuţie pe chirii a fost introdusă în CODUL FISCAL – EVZ

11:13 – C. Antonescu: Nu accept nici acum anumite declarații despre România făcute de cancelarul Merkel – DIGI24

Facebook Comments

58 Comments Linkuri si offtopice – 23 septembrie 2013

  1. Bleen

    ”Americans, of course, benefit from the fracking revolution, despite President Obama’s efforts to discourage it. Fracking is responsible for natural gas prices that are one-third to one-quarter of what Europeans pay for Russian gas. As we know, fracking has boosted oil production in America, too. Since 2005, U.S. electricity rates have remained substantially the same, while European electricity rates have jumped about 40 percent.

    By contrast, in Europe mere talk about fracking can be enough to set off riots.”

    Reply
  2. Bleen

    Udrea: ”Dacă nu eram în politică, eram în piață acum.” Păi nu mai e în politică, nici ea, nici ceilalți pedeliști. Dar nu știe încă.

    Reply
    1. Yeba

      dacă Lăză, băiat cu carte, crede că ăștia vor să dea jos guvernul, ce să te aștepți?! Eu cred că stăm pe-aici de curiozitate sau până se instalează Abbott.

      Reply
  3. Gramofonu'

    Zgonea se lauda ca are origini sanatoase:
    „Eu am fost muncitor, am facut facultatea la seral si am invatat ca, daca
    vrei sa ai casca alba pe cap, trebuie sa ii respecti si pe ceilalti
    care au alte culori la casca. Trebuie sa ii respecti si pe cei care au
    functii mici.”

    Sa-i spuna asta si lu’ elita de Socaciu.

    Reply
  4. Rheia

    Of, prea multe update-uri, nene. Mi s-au încălecat ochii peste ele. „Contul de Facebook al lui Ludovic Orban a fost introdus în Codul Fiscal”. Măcar de-ar fi fost adevărat…

    Reply
  5. Bleen

    Lăzăroiu către manifestanți: Sînteți ca copiii mei, mă! Mutulică, Somnorilă, Hipsterel, Burebistuț, Anarhel, Leninuș, Nicușor! Mă, dar pe Ea ați văzut-O? Unde e, mă, copii? Duceți-mă la Ea!

    Reply
  6. Yeba-Raisa

    Casa de la 12.46 – știi ce înseamnă o scară fără balustradă in daily use? Ă? Ca să nu mai zic că dacă vrei un Campari (nu mă pricep, ceva) la piscină, îți trece cheful până ajunge servitoarea cu el în pahar. Sau tu ai pus-o ca să ne arăți zădărniciile omenești?

    Reply
  7. Bleen

    Nu poci să mă abțiu.

    ”La vremuri grele avem nevoie si in tara noastra de mai putine glumite si minciuni à la Ponta si mai multa seriozitate si competenta à la Vasile Blaga.”

    Reply
  8. Glook Glook

    Stau si ma gandesc la Marie Curie. Din cate imi amintesc eu Marie si Pierre Curie si-au livrat nu stiu cate tone de pamant sau pietre radioactive din ceva mina pe care le-au ‘rafinat’ intr-un hangar ca sa izoleze cele 2 noi elemente. Hangarul asta era chiar un monument de istorie ca-i curgea ploia prin acoperis. Ma gandesc ca nu-i doar meritul ei ce-a descoperit. E si meritul contemporanilor. Un Nicusor Dan sau un Claudiu Craciun ii taiau scurt macaroana. Nu putea ea sa distruga si mai tare monumentul ala istoric de hangar nici nu putea ea sa-si livreze asa de capul ei materiale radioactive in plin Paris.

    Reply
  9. Bleen

    Dacă devine de netrăit în clădirile vechi, cererea de locuire sau sedii în aceste clădiri va scădea, vor scădea și prețurile, iar la final clădirile vor fi lăsate în paragină.
    Ultimatum pentru indepartarea aparatelor de aer conditionat de pe cladirile istorice: 5 zilehttp://ow.ly/p7zRb

    Reply
  10. Bleen

    Comparațiile cu decembrie 89 devin supărătoare. Cel mai grav lucru care li se poate întîmpla azi protestatarilor e să le cadă aifonul din mînă și să se spargă.

    Reply
    1. Rosu

      Asta numai pentru ca tiranul de Boc nu mai este prim ministru, sa reprime el violent manifestatiile, ca in ianuarie eroic. 😉

      Altfel stai sa scada merfundul in termostate inca putin, sa vezi cum fac ei frumos pe la vreo cafenea cool… Ca iarna nu-i ca vara. Serios.

      Reply
    1. Bleen

      ”Ponta sub ochii noştri face alegerea greşită şi din punctul meu de vedere finală, Antonescu s-a prins în ultima clipă şi a făcut pasul înapoi, dar pasul mare peste e încă de făcut la el,”

      Alina Mungiu

      Reply
      1. DanCanada

        Asta n-am mai prins-o. Am renuntat sa mai citesc la „Importanța strategică a concluziei mele este că…”. Tanti Muget Pipi se crede Angela Merkel.

        Reply
    2. Rosu

      Diversiunea cu maidanezii… In filmul in care traieste doamna sunt si beri bune? M-as baga si eu la o nefiltrata, ca sa inteleg si eu lumea si cum e rinduita ea asa…

      Reply
  11. Bleen

    ”Deşi au fost destui prin presă care au înţeles de ce mă opun ascensiunii publice a d-rei Băsescu şi a Elenei Udrea, un an mai tîrziu mai nimeni nu îşi mai menţinea poziţiile, pentru că rămînerea la putere a lui Băsescu făcea ca oamenii să aibă mai multe de obţinut de la el decît de la mine, care montasem toată ocazia din altă ţară.”

    Cred că nu mai e nevoie să vă zic autorul

    Reply
  12. Gramofonu'

    Ce ti-e si cu promisiunile electorale…daca promiti prea multe, catre prea multi, si mai ai pe cap si o clientela supradimensionata, ajungi sa te haleasca ai tai.

    Reply
  13. Bleen

    Cît de trist și disperat să fii încît să pui și secretari de stat în guvernul din umbră? Mai rămîne ca pedeliștii să-și pună directori de agenții din umbră, să aranjeze licitații închipuite, să-și dea unii altora șpăgi la Monopoly, să bage unor stripteze imaginare fise de plastic în chiloți și să-și angajeze secretare gonflabile.

    Reply
  14. Florina Neghină

    1.Nu Facebook a scos în stradă miile de oameni, Facebook e un mijloc de propagare a informaţiei, nu organizator, nu lider, nu cauză, nu valoare. Nu pentru Facebook au ieşit oamenii în stradă, nu se va striga decît poate în glumă „Facebook preşedinte”, nu va figura Facebok niciodată pe vreun buletin de vot.
    2. Dacă/cînd consideri că cei care au ieşit în stradă reprezintă un electorat tînăr, educat şi care vrea altceva, vezi întîi ce vrea, identifică, defineşte „altceva”-ul, altfel s-ar putea să-ţi vrea propriul cap.

    PS: Sînt convinsă acum, uneori, curcile rîd.

    Reply
  15. Florina Neghină

    Măcar Neamţu şi-a luat scuipaţii-n freză chiar în stradă, alţi exponenţi sau asociaţi ai „mişcărilor noi” văd că dau tîrcol tîrcol de pe Facebook protestatarilor. Înţeleg că-n lipsă de idei, în lipsă de soluţii, poţi încerca să te agăţi ca înecatul de pai, da’ ce-ar fi să încerce paiul live şi apoi să vorbească?

    Reply
  16. Bleen

    Înainte de alegerile parlamentare PDL a refuzat cu obstinație să numească un candidat pentru funcția de premier și un guvern alternativă. Bine că o face înaintea europarlamentarelor.

    Reply
    1. Gramofonu'

      Salvare, nesalvare, lupta de clasa conteaza. Las’ ca-i bine. Unde-am ajunge daca am fi toti multumiti? Am sta toti in virful patului, am bea bere si-am rigii uitindu-ne la desene animate.

      Reply
  17. Lipst

    Văd că lumea trage nădejde că cei din piață, chiar dacă declarați apolitici, își vor descoperi fibra politică. Cineva pe contributors, un fel de ideolog ecologist, spune că totuși, nici vorba, cei din piață nu luptă pentru devenirea lor politică, ci pentru, atenție, a deveni ființe umane. Ce vor fi fost ei până acum, nu știm, de fapt, mi-e și teamă să mă gândesc. Căci dacă nu erau ființe umane, atunci ce erau ei? Aștept cu interes și interpretarea lui Mitică Dragomir.

    Reply
  18. Bleen

    Exercițiu de prostie:

    ”Poate că proiectul minier se va face, poate se vor exploata şi gazele de şist, dar lucrurile vor începe să se schimbe dacă nouă o să înceapă să ne placă să mergem pe jos, tot înainte. În 67, cu a lor “vară a iubirii” hipioţii americani n-au oprit războiul din Vietnam şi nu, n-au adus pacea pe pământ. Dar au zguduit din temelii felul de viaţă al Americii, i-au reconfigurat valorile, au scos-o din somnul conservator în care picase. Mai ’68 în Franţa n-a ras capitalismul de pe faţa pământului, dar a câştigat o ţară cu mai puţine fantome ale trecutului şi mai puţine spaime inutile. O fi mult, o fi puţin, o fi de-ajuns pentru septembrie 2013, Bucureşti?”

    Reply
    1. Yeba-Raisa

      de unde (dracu) le scoți? Le cauți? Ăia care nu pun sursa vor fi banați, ghilimelele fără sursă n-au valoare.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *