Linkuri si offtopice – 27 noiembrie 2013

foto: ieri așteptam tezele din aprilie. Nu știam că Ponta le scrisese din ’71.

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


11:16 – New Zealand earthquakes may have weakened earth’s crust according to researchers – Telegraph

Gata. Nu mai mergem.

11:12 – BUSINESS WOMAN FEATURED IN OBAMACARE AD FORCED TO DROP HEALTH INSURANCE – Breitbart
11:07 – David Cameron in pledge to restrict benefits for immigrants – Telegraph
10:40 – Falcă: Băsescu nu l-a lăudat pe Antonescu pentru turul doi, ci a fost consecvent dreptei – Mediafax


Facebook Comments

24 Comments Linkuri si offtopice – 27 noiembrie 2013

 1. Yeba

  Faptul că Ponta și Crin au scos steagul UE din Parlament azi nu merită un articol pe măsură din simplul motiv că de la ei ne putem aștepta la orice și trebuie să ne concetrăm pe MRU și Udrea, pe dreapta neînțeleasă? Măcar să consemnăm pentru istorie.

  Reply
 2. Rheia

  Venii și eu încoace din bucătărie (am mai făcut o prăjitură), via Facebook, și mă indispusei. Nu mai puțin de cinci tovarăși din lista mea îl Like pe Victor Ponta. Hai, că la trei persoane din cele cinci m-aș fi așteptat, știindu-le suferinde la glanda umorului. Și degrabă vărsătoare de sîngele caprei vecinului. Dar celelalte două m-au contrariat nespus. Le țineam minte mai lucide. Drept e că nu ne-am văzut de douăzeci de ani. Oare și eu le-oi părea altora proastă făcută grămadă, because băsistă?

  Reply
  1. Barbu Mateescu

   Nu sunt unul dintre cei cinci 🙂 dar pe Facebook mulţi oameni dau like/follow unor figuri publice pentru a afla ce spun respectivii, chiar dacă îi urăsc pe respectivii. E echivalentul uitatului la A3.

   Reply
 3. Bleen

  Mihai-Răzvan Ungureanu · 24,081 like this.A few seconds ago ·
  Este ultima încercare pe care o mai fac – aceea de a-i aduce pe toţi să recunoască şi urgenţa şi necesitatea acţiunii unite a dreptei. Ce am propus eu, fără urmă de gând ascuns, a fost o întâlnire a liderilor partidelor care sunt în centru-dreapta şi care se revendică sau sunt membre la Partidul Popular European, pentru a tranşa odată pentru totdeauna ce înseamnă mai departe anul 2014, dacă se doreşte lupta împotriva USL-ului, dacă se doreşte unitate de acţiune, dacă există interes pentru o listă comună la europarlamentare, pentru susţinerea unui candidat unic la prezidenţiale.

  Se împlinesc curând 365 de zile de când am zis-o prima oară. Pe 10 decembrie anul trecut, la Arad, am spus: de aici trebuie să pornească unitatea dreptei. Pentru că şi atunci îmi dădeam seama că nu există altă soluţie pentru a înfrânge USL-ul.

  Reply
 4. Bleen

  Elena Udrea
  Liked · 35 seconds ago

  Se pare că şi 2014 va fi un an bun pentru agricultură – ninsoarea a venit înaintea îngheţului, culturile fiind astfel mai bine protejate.
  Ceea ce nu poate decât să mă bucure, având în vedere că am reuşit deja să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil.

  Reply
  1. DanCanada

   Deci imnul electoral pt Tanti Udrea Presedinta va fi:

   Țărăncuță, țărăncuțăă
   Cu bujori în obrăjoori…

   Reply
 5. Yeba

  auzi la el, nu mai mergem! tu-ți cauți pretexte. OK, nu NZ, dar Seychelles ce-are?! Realitatea este că există riscul să dai nas în nas cu „Daciana și copiii”, cu fetele lui Palada în căutarea unei pâini, cu autorul real al doctoratului venit cu autocarul în team-building etc, dar baremi nu-ți influențează viața.

  Reply
 6. Yeba

  auzi la el, nu mai mergem! tu-ți cauți pretexte. OK, nu NZ, dar Seychelles ce-are?! Realitatea este că există riscul să dai nas în nas cu „Daciana și copiii”, cu autorul real al doctoratului venit cu autocarul în team-building etc, dar baremi nu-ți influențează viața.

  Reply
   1. Yeba

    Nu se poate sterge integral in Disqus, am postat cu adăugiri mai sus. Dacă nu știi, statele occidentale sunt supărate pe noi la A3, că le-am suflat în ciorbă, îi voiau pe chinezi pt ei.

    Reply
 7. Yeba

  Tăpălagă deplânge vulgaritatea FB, enumerând la grămăjoară și pe Palada, și pe Lăzăroiu. Știe cineva cee i-a zis ever Lăzăroiu lui Viorel în registrul lui Palada?

  Reply
  1. Bleen

   ”Un ziarist acreditat la guvern, cu ceva experienta, imi zice: „N am vazut pana acum un imbecil mai mare ca asta pe fotoliul de premier””

   ”-Cioc, cioc
   -Cine e?
   -Viorel Ponta
   -Esti varza!”

   .

   Reply
 8. adina

  Pe site-ul oficial al administraţiei preşedintelui SUA, Barack Obama, a fost lansată o petiţie pentru instituirea de sancţiuni împotriva preşedintelui ucrainean Viktor Ianukovici şi a membrilor guvernului
  acestuia, ca urmare a suspendării de către Kiev a procesului de apropiere faţă de Uniunea Europeană, informează miercuri Interfax.

  sursa: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/semnaturi-in-sua-pentru-instituirea-de-sanctiuni-impotriva-conducerii-de-la-kiev-189286.html

  Doua intrebari:
  1. Nu era si este inca relatia cu UE de respect reciproc, in ca ambii parteneri isi doresc ca aceasta relatie sa existe?
  2. De cand e Obama purtatorul de cuvant si de petitii al Uniunii Europene?

  Reply
  1. DanCanada

   Pentru ca sa se afle in treaba, vorba lui Tutea. Orice altceva e mai important decit dezastrul cu ObamaCare. Tara moare si el se piaptana.

   Reply
 9. Bleen

  Mda.

  „Sunt foarte fericit că l-a cumparat altfel intra in posesia unor cetaţeni chinezi. Va spun eu chinezii erau acolo daca nu reusea să ia creditul sa il platesca il lua chinezii. Ne-a salvat tara de chinezi”, a declarat consilierul prezidential Adrian Radulescu, cel despre care presedintele Romaniei sustinea ca l-a consiliat in achizitia terenului agricol.

  Reply
 10. Bleen

  MRU a avut trei inițiative originale în cariera sa de politician: Forța Civică, Alianța Dreptate și Adevăr și Blocul Unității Naționale.

  Reply
 11. Amalia

  In chestia asta cu vizita PM chinez, mie guvernul mi-a lasat impresia unei gasti de cartier. Smecherii/cocalarii din gasca au aflat ca a venit in cartierul lor unu’ cu multi bani (fraier, cred ei) si toti se-nghesuie sa fie cat mai aproape de fraier si sa-l „faca”.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.