Linkuri si offtopice – 31 octombrie 2013

foto: parteneriatul strategic

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


16:28 – A Big Butt Is A Healthy Butt: Women With Big Butts Are Smarter And Healthier – Elite Daily
15:22 – Liberalii Diana Tușa, Vlad Moisescu și Maria Stavrositu s-au înscris în PNȚCD – B1
15:19 – Fiscul a declanşat Jihadul – Capital

Este pentru prima oară în istoria postdecembristă a României când economia ţării este condusă de un analist economic, de un inspector de fisc de carieră şi de un procuror. Mai exact, de un „de ce ne fură”, de un „cum ne fură” şi de un „cine ne fură”.

15:09 – Senatorul PNL Dian Popescu vrea să-l dea jos din funcție pe comisarul care l-a băgat în arest – EVZ
15:05 – Dezacorduri în PSD. Descentralizarea lui Liviu Dragnea îl nemulțumește pe primarul Iașiului – DIGI24
14:54 – Leno Tougher on How President ‘Lied’ About ObamaCare Than NBC Reporters – NewsBusters
14:08 – Massive Oil Discovery In Australia Is Deathblow For Saudis – JewsNews
00:31 – Spain colluded in NSA spying on its citizens, Spanish newspaper reports – The Guardian

Faza tare e că România nu e pe nicio listă a țărilor cu care Statele Unite colaborează la nivel de informații.


Facebook Comments

17 Comments Linkuri si offtopice – 31 octombrie 2013

  1. adina

    Crin Antonescu la Realitatea TV: „Mie degeaba mi se predau lecţii de realpolitik când suntem aproape de râs, când coabitarea înseamnă mijloace prin care preşedintele Băsescu loveşte acest guvern, această majoritate parlamentară. Situaţia se degradează, loviturile prin care le dă prin instituţii pe care le-a păstrat printr-un pact nefast, necontituţional, în felul acesta ţara e decapitată. Avem politicieni care trebuie compromişi toţi, avem un preşedinte compromis, avem o Curte Constituţională care ignoră orice, chiar Constituţia, avem o ţară debilă, un guvern paralizat. Astea sunt efectele pactului de coabitare, cădem în caraghioslâc când înjurăturile continuă”.

    Reply
  2. Bleen

    Fusei la lansarea cărții lui Tismăneanu, Diavolul în istorie. Au vorbit Tismăneanu și Patapievici. Foarte mișto, deși am stat în picioare două ore, ceea ce, la un operat de trei hernii de disc e deja un sacrificiu suprem.

    V-am zis cum a sunat prima întîlnire cu Patapievici? (tot la o lansare). Am făcut cunoștință, eu îmi zic numele real, Mirel Axinte…. Rămîne nedumerit, la modul ”cine e ăsta și ce caută aici” La care eu sau Dragoș Aligică, nu mai țin minte care dintre noi zice: Bleen. Patapievici: ”Aaaaa! Bleeen. Să știi că nu toți intelectualii sînt de căcat.”

    Reply
  3. Bleen

    Paul Dragos Aligica51 minutes ago ·
    Gata, s-a tras o linie in politica romaneasca. In sfarsit se spune lucrurilor pe nume si se ia o atitudine hotarata:

    „Şi le spun tuturor: cât timp sunt preşedinte, nimeni nu va avea sprijinul acestui partid dacă nu iubeşte verde-nrourat, trandafirul şi portocaliul”, a afirmat, joi, la Bistriţa, Vasile Blaga…”

    Asa da.

    Reply
  4. adina

    Americanii se rastesc la nemti ca de ce au exporturi asa mari, ca sufoca celelalte economii europene. Iar nemtii le dau cu tifla inapoi: Avem surplus de exporturi, pentru ca suntem competitivi si facem produse bune care se si vand. Tarile care au deficit de exporturi sa puna mana sa munceasca sa devina competitive.

    Asta pe fondul scandalului cu telefonul lui Merkel.

    http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/kritik-der-usa-bundesregierung-und-wirtschaft-weisen-vorwuerfe-zurueck-a-931076.html

    Reply
    1. Yeba

      Ocazia de a mă lăuda e prea tentantă. Am dat răspunsul german, cu exact aceleași cuvinte (!) (la pers. a III-a, normal) la constatările unei grecoaice, identice cu ale americanilor. Răspunsul a fost că am o mentalitate colonialistă, că există și colonialism intra-european. Am luat-o ca pe un compliment.

      Reply
  5. Bleen

    Tot n-am înțeles de ce e mai bine să avem centralizare decît descentralizare. Bine, dincolo de tragedia pedeliștilor scoși de la ciolan.

    Reply
  6. Nea

    Care eşti, mă, la Bruxelles, pe acolo, trageţi-i de mânecuţe pe parlamentari, că azi au muncit să aprobe gluma oficială europeană. N-aveţi vreo poză cu Ponta, Căcărău, Becali, Severin şi alte glume semioficiale, să nu se mai screamă ăia atât?

    Reply
    1. Yeba

      1) „Gluma suntem noi”.

      2) Azi e ziua ui Pieleac și se simte liber să spună ce vrea. Peisaj cu Stoiceasca făcând meningită hepatică în direct.
      Tema: De ce a sunat Biden? Nu-i așa că l-a sunat pe Băsescu ca să-l potolească, să nu mai urle?
      Răspuns: Nu. Biden l-a sunat pe Băsescu, un gest complet în afara uzanțelor diplomatice, fiindcă a socotit necesar să-i raporteze ce a discutat cu Ponta. Ponta nu a fost prevenit că Biden va raporta și, evident, nu și-a dat acordul. Ponta, așa cum e el, e totuși un premier de 70%, ar trebui respectat. Mă tem că se continua epoca Gitenstein.

      Reply
      1. Gramofonu'

        Probabil Biden stie mai bine decit Ponta cine reprezinta Romania in relatiile externe. Sau, cel putin, ce scrie in Constitutia Romaniei.

        Reply
  7. Bleen

    Oltean, urmărit penal pentru corupție, răspunde pentru selecția candidaților PDL la europarlamentare pe zona NV. Macovei pe ce zonă o fi?

    Reply
  8. Bleen

    Mihai Răzvan Ungureanu a cerut Senatului să îi deconteze biletele de avion pe ruta Iaşi-Bucureşti, unde a participat la un atelier al Grupului de Reflecţie asupra Istoriei Politice şi Sociale, liderul senatorilor PDL, Cristian Rădulescu, admiţând că, în general, orice astfel de deplasare nu se face.

    Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a solicitat Biroului Permanent al Senatului, potrivit stenogramei ultimei şedinţe, să îi fie decontată contravaloarea biletelor dus-întors până la Iaşi din 30 septembrie şi 15 octombrie, unde a participat la o dezbatere alături de reprezentanţi ai mediului academic.

    „În general, orice deplasare de genul acesta nu se face, din motive de austeritate. Când cineva are nevoie, totuşi trebuie să folosească avionul. În momentul respectiv, el cui se adresează? Eu, unul, m-am săturat de câte ori am dat, am retras, am redirecţionat această hârtie”, a spus, în şedinţa conducerii Senatului, liderul senatorilor PDL, Cristian Rădulescu.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *