Linkuri si offtopice – 4 octombrie 2013

foto: Mănăstirea Tismana

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


15:57 – Antonescu: Dar ce legătură are poziţia exprimată faţă de justiţie cu susţinerea la prezidenţiale? – Mediafax
13:27 – Purtătorul de cuvânt al PSD, despre declaraţiile lui Crin Antonescu: A venit cu mesaje bombastice ca să facă rating la televizor – Antena 3
13:11 – Antonescu: Dacă Ponta încearcă să influenţeze procurori şi instanţe, va avea în mine un adversar – România Liberă
13:03 – Crin Antonescu, despre scandalul procurorilor: Ce au făcut V. Ponta și T. Băsescu e inacceptabil – DIGI24
12:53 – Antonescu: Ponta a vorbit în numele procurorului general, ceea ce este inacceptabil. Am speranţa că a fost greşeală – Mediafax
03:28 – Ponta, despre o nouă suspendare a lui Băsescu: „Mai este un an de zile şi o să rezistăm” – Gândul
03:23 – Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror. Conflictul meu e cu Basescu – Hotnews
03:20 – Băsescu: Sunt forţe politice care nu pot fi un garant al respectării regulilor jocului în România. Ponta nu dă doi bani pe obiectivele asumate în UE – B1
03:19 – Dan Voiculescu propune iar suspendarea lui Băsescu, pentru că încalcă Constituţia. Ponta: Suspendarea va fi discutată luni în USL – Antena 3
03:16 – Ponta a discutat cu Însărcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice SUA despre situaţia de la DNA – Mediafax
03:15 – Ambasadorul german: Vă sprijinim în ceea ce priveşte statul de drept şi revizuirea Constituţiei – Mediafax
Facebook Comments

28 Comments Linkuri si offtopice – 4 octombrie 2013

    1. Bleen

      Unul a făcut dosarele magistraților corupți (Bîrsanca, alea cu blănuri de leopard), celălalt a făcut dosarul Șantajul.

      Sau o fi primit un telefon de la Budușan.

      Reply
  1. Yeba

    La Ploiești era unul din cele mai mici prețuri din țară la Gcal, pe vremea lui Volosievici, primar PDL, ff bun. Acum, pe vremea lui Iulian Badescu, PSD, recuperează, scumpire 45%.

    Reply
  2. Yeba

    @bleen, te rog să înveți să povestești monitorizarea. Deci monitorizezi 22? Dă și tu niște citate meaningful, cu autori.
    De ce au tăbărât pe Bendeac și Cerbu, cum argumentează? Din simplu simplism în gândire, că dacă i-a pus pe-ăștia același Nițu de sub tălpile lui Ponta înseamnă automat că sunt vânduți?
    Nițu cum i-o fi ales?

    Reply
  3. DanCanada

    Acu’ m-a izbit: de fapt tot talmes-balmes-ul asta nici nu e politica 🙂 E orice numai politica nu. Nici n-avem traditie in domeniu, pe vremea lu’ Ceasca oricum nu exista politica si dup-aia cu Ilici si Nastase a fost doar manelism oligarhic. Care doar s-a rafinat ajungind pina la smekerii de azi. Nimic serios stinga vs dreapta. Iar cei citiva mai de Doamne ajuta (Base, Boc etc) sint doar exceptiile care confirma regula. Deci discutiile despre bizonii astia sint de tabloid. E un fel de click/cancan la adresa unor papagali care pretind ca-s politicieni, atit.

    Reply
  4. Bleen

    Pe scurt:

    Iuliana Bendeac a fost adusă la DNA de Daniel Morar. În aprilie a fost printre procurorii care au semnat un comunicat de susținere a lui Morar. A instrumentat dosarul Șantajul Antena 3. A fost terfelită de Antena 3, Luju, Revista 22, România Liberă și justițiari.

    Viorel Cerbu: Procuror DNA din 2005. A instrumentat dosarele magistraților corupți. A fost terfelit de Antena 3, Jurnalul Național, Luju, Revista 22, România Liberă și justițiari.

    Reply
  5. Bleen

    Identitate între jigodii. Pentru Antena 3 și Luju, Iuliana Bendeac a fost colegă cu Cristudor. Pentru 22, RL și intelectualii justițiari a fost colegă cu Ponta.

    Reply
  6. Bleen

    Revista 22? România LIberă? Grupul Intelectualilor Justițiari? Nope. Luju.

    Anchetatorul DNA Iuliana Bendeanc a fost procuror la Parchetul Judecatoriei Sector 1 si in 2007 a cerut sa fie detasata la CSM, cerere care i-a fost respinsa de Sectia pentru procurori. Interesant, Iuliana Bendeac provine tot de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, unde a fost colega cu Adriana Denisa Cristodor, numirea sa fiind facuta in 10 iulie 2012 cand sef al DNA era Daniel Morar, in urma interviului de la CSM.

    PROCURORII „ORDONATI!” – In 19 aprilie 2013, in doar sapte ore, procurorul PICCJ Adriana Denisa Cristodor a deschis dosar directorului Antena 1 in urma denuntului RCS-RDS. A declinat cauza la Parchetul Sectorului 5, a cerut-o inapoi pentru „complexitate” http://ow.ly/puM9T

    Reply
  7. Bleen

    În aprilie, 97 de procurori au semnat un comunicat DNA de susținere a lui Daniel Morar. La poziția 35 e semnătura Iulianei Bendeac.

    Reply
  8. Bleen

    Un no name:

    ”Procurorul Viorel Cerbu activează în cadrul DNA şi este cunoscut pentru dosarele în care sunt investigaţi magistraţii. Un astfel de dosar este cel al judecătoarei Gabriela Bârsan, judecător la Curtea Supremă. Acelaşi procuror a investigat dosarul permiselor false de la Argeş, în care fostul şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (SPCRPCIV) Argeş, comisar-şef Gheorghe Codruţ Vlăsceanu, a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Viorel Cerbu a anchetat şi coordonat investigaţiile în dosarele judecătoarelor corupte de la Tribunalul Bucureşti şi Curtea de Apel Bucureşti.”

    Reply
  9. Bleen

    Decît să citiți știrile din octombrie mai bine citiți Blogary în mai, decît să citiți știrile din 2014 mai bine citiți Blogary în 2012.

    Reply
  10. Bleen

    Ați văzut declarația lui Antonescu. Acum ați înțeles poziționările? Care va fi prezidențiabilul revoluționarilor mișto și al justițiarilor?

    Reply
    1. Yeba

      Catalin Ivan: „Nu știu, poate PNL se simte jenat de alianța cu noi, poate și-a găsit alți parteneri de drum…”

      Reply
  11. Bleen

    Sorina Matei

    9 mai 2013
    ”Laura Codruța Kovesi – seacă, liniară, superficială, nu foarte sinceră, evitând răspunsurile clare. Un fel de apă de ploaie- nu face bine, dar nici foarte rău.
    Când spui că n-ai criticat niciodată DNA, ba chiar l-ai lăudat, atunci când erai Procuror General, înseamnă că pur și simplu minți. A făcut asta în bilanțuri și adevărul e că Laura Codruța Kovesi a fost mereu invidioasă pe rezultatele din fruntea DNA ale lui Daniel Morar.

    Imbecilitatea lui Nițu cred că spune foarte multe despre Kovesi și tipologiile pe care le preferă. Așadar, mă îngrozesc când mă gândesc la DNA.”

    13 mai 2013

    ”…catastrofe profesionale și umane pe cale să ajungă șefi la Parchetul General, DIICOT și DNA.”

    4 octombrie 2013

    ”…și verticalitatea, intransigența unor oameni ca Laura Corduța Kovesi, Călin Nistor, Lucian Papici și Mariana Alexandru de a duce mai departe o luptă împotriva marilor corupți pe care USL vrea, din toate puterile și cu toată forța, să o oprească.”

    Reply
    1. Gramofonu'

      „seaca, liniara, superficiala, nesincera, verticala si intransigenta”
      Raspunsul corect la BAC, romana, punctul 5a: „Caracterizati personajul principal din tragicomedia ‘Coveteleaga’ de S.M.”

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *