Linkuri si offtopice – 5 noiembrie 2013

foto: romani, că nu mai am idei de pus poze

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


12:22 – Dan Voiculescu e sincer: „Nu ştiu limbi străine! Îi cunosc personal pe toţi cei care mă pupă în cur” – Timesnewroman
12:18 – Un procuror a jucat la poker banii de flagrant – DIGI24

Facebook Comments

25 Comments Linkuri si offtopice – 5 noiembrie 2013

  1. DanCanada

    Ca sa continui off-topicu’ ala cu ObamaCare, ia-n ghiciti care e speech-ul lui Ozero acuma? Cica poti sa-ti pastrezi ce asigurare aveai DACA nu se schimba! Ori de schimbat cam toate contractele TREBUIE sa schimbe de vreme ce statul forteaza pe toti la standarde mai ridicate. Deci greu gasesti parsivenie mai mare. Daca americanii stiau romana, intelegeau din prima mandatul maniacilor ObamaCare cum ca ei vor sa „regulate private healthcare industry”.

    Reply
  2. Bleen

    Florin Citu
    Spune-mi ce crezi despre salariul minim pe economie ca sa-ti spun cine esti (dreapta sau stanga). In acest moment situatia este de-a dreptul hilara. PNL sustine implicit un salariu minim pe economie mai mare iar PDL se supara ca nu creste pana la 1000 RON pe luna.

    Si tot salariul minim ii separa pe eocnomistii independenti de cei asumati/aserviti politic.

    Uitati ce spunea Stiglitz in cartea lui din 1993 intitulata Economics: “Price floors have predictable effects too…. If government attempts to raise the minimum wage higher than the equilibrium wage, the demand for workers will be reduced and the supply increased. There will be an excess supply of labor. Of course, those who are lucky enough to get a job will be better off at the higher wage than at the market equilibrium wage; but there are others, who might have been employed at the lower market equilibrium wage, who cannot find employment and are worse off.”

    Si tot din cartea respectiva “In addition, a higher minimum wage does not seem a particularly useful way to help the poor.” Sau “Thus, the minimum wage is not a good way of trying to deal with problems of poverty.”

    Dar in 1996 dupa ce a devenit Chief Economic Adviser pentru administratia Clinton si-a schimbat parerea despre salariul minim pe economie dar nu si ce spune in carte.

    Reply
    1. Canadiana

      In Canada, dupa cresterea salariului minim (la trei ani), creste si rata de somaj si cresc cererile de ajutor social. Salariul minim e cea mai odioasa porcarie inventata de statul populist de doi bani.

      Reply
  3. Bleen

    Mihai-Răzvan Ungureanu
    Liked · 15 minutes ago

    Astăzi am avut onoarea de a participa la un dejun restrâns organizat de Casa Regală a României cu ocazia aniversării a 92 de ani de viață și a apropiatei sărbători a Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil – ziua onomastică a Majestății Sale Regele Mihai.

    Nu trebuie să uităm niciodată, în special în aceste momente în care România își caută drumul către o democrație consolidată, simbolurile pe care Majestatea Sa Regele Mihai și Casa Regală a României le reprezintă pentru națiunea noastră.

    Reply
    1. Gramofonu'

      Iar pe 1 noiembrie a fost sărbătoarea Sfinţilor doctori fără de arginţi Cosma şi Damian.
      Bai, ce om…a tinut neaparat sa precizeze „restrins”.
      Oriunde o fi, cu oricine s-ar asocia, eu nu votez.

      Reply
    2. Gramofonu'

      Acum realizez ca nu mai sint la curent cu realitatea: gata, s-a hotarit? sintem monarhie? Romania are casa regala? sau niste unii se joaca de-a printii si printesele?

      Reply
  4. Yeba

    Dacă avea cine să facă opoziție, îi strecuram chestia asta la revista presei:

    http://www.express.co.uk/news/uk/441065/Romanian-MEP-orders-Daily-Express-to-stop-our-campaign-to-halt-EU-migration

    barks, auzi la ei! Băsiștii dracului!

    … said Mr Ivan’s comments „just hardened the case for Britain leaving the EU”, adding: „This country has a long-founded record on immigrant rights and admitting refugees and I’m certainly not going to take lectures from Romania about immigration. It’s about controlling our borders….

    Reply
  5. Bleen

    Justificarea unificării dreptei e una strategic-electorală, zic avocații unității. Dacă e așa, atunci dreapta se poate unifica doar sub PNL.

    Reply
  6. Bleen

    Înțeleg că PDL îl va susține pe Antonescu la prezidențiale. Sînt șocat. Cine s-ar fi gîndit la așa ceva, în 2012, de exemplu?

    Reply
        1. Yeba

          Nu mai știu poanta cu cafetiera. Era o chestie pe la țărăniștii din PH, dar mă-ndoiesc că a ieșit bârfa din cercul nostru strâmt în care norocul ne petrece…

          Reply
  7. Bleen

    ”Maşinuţa la care lucrez are un consum destul de mic, cea mai economică pe care am realizat-o a fost de 0,5 litri la sută. Dacă de mâine se dă drumul la automobilul acesta apare un şoc social, milioane de şomeri din industria petrolieră, din industria construcţiei de maşini, în infrastructură. Ca să faci o linie tehnologică pentru ce vreau eu ar însemna la noi cam 2 ani să realizezi această linie. Mi s-a atras atenţia în unele cazuri că e bine să mă astâmpăr că există o mafie a automobilelor şi aşa că o fac pentru mine, nu pentru ei. Cine vrea să mă contacteze”

    Citeste mai mult: adev.ro/mvs0tg

    Reply
    1. Gramofonu'

      Ma uit la discursul lui si vad ca amesteca, de-a valma: Cristos, remarci rasiste, rege, Platon, bă, capra vecinului, Paler, masinuta care consuma 0.5%.
      Cuvintul cheie fiind „masinuta” – daca are 300 kg si o arunci pe strada, e crima.

      Reply
    2. Nea

      Asta-i palid pe lângă ce ne oferea Tesla, corent gratis din cosmos la tot cartierul, dar nu l-a lăsat oculta. Abia am tras de un amic să nu-şi bage toţi banii în antene. Poate că rău am făcut.

      Reply
  8. Bleen

    Elena Udrea: ”Numai că a-l compara pe Victor Ponta cu Nicolae Ceauşescu înseamnă a comite o foarte mare nedreptate acestuia din urmă. Şi asta pentru că actualul prim-ministru al României dă cu o mână şi ia cu două.”

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *