Linkuri si offtopice – 6 noiembrie 2013

foto: etruscan league

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


21:12 – Interview with Jim Morrison’s father and sister – Youtube
12:42 – Swedish cinemas take aim at gender bias with Bechdel test rating – The Guardian
04:20 – Cunoștințele de istorie recentă ale tânărului american absolvent de liceu – În Linie Dreaptă

Facebook Comments

21 Comments Linkuri si offtopice – 6 noiembrie 2013

  1. Florina Neghină

    Ştie cineva dacă PFC, care a stat cu regele la masă*, i-a urat ceva preşedintelui Băsescu de ziua lui? Anul ăsta, vreau să zic, că anul trecut ştim deja, ” în nume personal şi oricărui român care împlineşte o vârstă în oricare dintre zilele anului…”

    *MRU: „Astăzi am avut onoarea de a participa la un dejun restrâns organizat de Casa Regală a României cu ocazia aniversării a 92 de ani de viață și a apropiatei sărbători a Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil – ziua onomastică a Majestății Sale Regele Mihai.
    Nu trebuie să uităm niciodată, în special în aceste momente în care România își caută drumul către o democrație consolidată, simbolurile pe care Majestatea Sa Regele Mihai și Casa Regală a României le reprezintă pentru națiunea noastră.”

    Reply
  2. Florina Neghină

    Atacul mizerabil de astăzi al lui Ponta la adresa preşedintelui Băsescu nu înseamnă altceva decît intrarea în precampania pentru prezidenţiale. Obişnuiţi-vă, e doar începutul. Să aşteptăm acum replica lui Antonescu. Pentru că ceea ce numim doar „opoziţie” dacă miorlăie, în cel mai bun caz.

    Reply
  3. Canadiana

    Primul primar alb ales in Detroit dupa 40 de ani. Fost sheriff. Detroitul este African-American (asa, corect 🙂 )in proportie covarsitoare.

    Reply
  4. Bleen

    Dreapta sindicalistă română lovește. Votați Boul Echilibrat!

    Cătălin Predoiu

    Ma solidarizez cu miscarile de strada ale medicilor si profesorilor si ma pronunt pentru sisteme de educatie si de sanatate reformate, finantate si platite corect. O remuneratie corecta asigura performanta si integritatea.

    Reply
    1. adina

      „finantate” e cuvantul cheie. Finantate de cine? Cine verifica daca criteriile de performanta au fost indeplinite? Cine stabileste criteriile de performanta?

      Reply
    2. Florina Neghină

      Da’ n-ar fi mai bine să spună că se solidarizează cu orice mişcare de masă? Că tot a bifat pînă acum oamenii mişto şi protestele astea ale medicilor şi profesorilor.

      Reply
  5. Bleen

    Marea grijă a Mișcării Populare: „Elena Udrea are un punct de vedere mult mai critic asupra USL-ului decât PDL-ul. Partidul nu îi valorifică abilităţile de comunicator” – Cristian Petrescu

    Reply
  6. Nea

    Cred că toată literatura engleză pentru adulţi şi pentru copii, până pe la 1960, pică testul Bechdel, cu câteva excepţii.

    Reply
      1. Nea

        Aha. Julieta numai de sulă vorbeşte şi, dintre prietenii lui Winie, doar Kanga e oarecum femelă, dar n-are decât jumate nume, restul e al lui fii-su, Ru.

        Reply
    1. Rosu

      Eu am inteles ca au decis ca parlamentul da mandatul de reprezentare guvernului.
      Aparent exista o contradictie cu decizia din 2012…
      Cel putin asta inteleg „unii” jurnalisti.

      Reply
      1. Yeba

        Voiam sa stiu cine cum a votat si daca doar mie mi se par țicniți. Pentru că Președintele se duce de capul lui și PM se duce cu mandat de la Parlament, când se duce. Și se duce numai când îl trimite președintele. asta au votat.

        Reply
  7. Bleen

    N-o să vă vină să credeți, dar eu sînt preocupat de menghina strategică între etrusci și cartaginezi în care se află Republica Romană în 272 î.Chr. Ba chiar am și visat subiectul.
    Alte mize strategice se pare că nu există.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *