Linkuri si offtopice – 5 octombrie 2013

foto: Anzi

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


19:54 – Ponta: Nu candidez la alegerile prezidenţiale de anul viitor – Jurnalul Național

Din moment ce USL merge mai departe şi scrie foarte clar, unul din partide are funcţia de prim-ministru, celălalt are funcţia de preşedinte.

19:43 – Hannes Swoboda: Crin Antonescu ar trebui să fie mai respectuos faţă de premier – Mediafax
17:43 – Judecata omenească – Diacritica

Cât de frică i-o fi fost? Cât de tare l-a durut? Măcar a apucat să moară repede, înainte să-l doară prea tare? Cât de tare o fi strigat? O fi strigat “mama”? O fi strigat după tata? De ce n-a mers telepatia aia de care se tot face caz? De ce n-am simţit că i-e frică? De ce n-am murit eu? De ce n-am murit şi eu? De ce mă mai ţine Dumnezeu şi nu mă ia acum?

Pen’ că, mă-nţelegi, oamenii ăştia care n-au trecut în viaţa lor prin tortura lui “oare măcar a leşinat suficient de repede, să nu-l mai doară când îl sfâşiau câinii?” ştiu. Ei ştiu. Ei au psihologia la bază şi ştiu cum e normal să reacţionezi la o durere pe care ei altminteri n-o suportă nici măcar în imaginaţie.

13:57 – Dezbaterea anunţată pentru sâmbătă între Traian Băsescu şi Alina Mungiu a fost suspendată – DIGI24
Facebook Comments

23 Comments Linkuri si offtopice – 5 octombrie 2013

  1. Bleen

    Știți care e marele paradox al luptei anticorupție? Că justiția, pentru a arăta că e independentă și imparțială, trebuie să umple acum pușcăriile cu cei care au fost la putere sau apropiați puterii în 2005-2012. D-aia cred că era condamnărilor nu s-a încheiat, așa cum susțin justițiarii, ci doar intră într-o nouă fază.

    Reply
  2. Amelia

    Solidaritatea socialista in actiune: Crin Antonescu ar trebui sa fie mai respectuos fata de premier si de coalitia guvernamentala, a declarat liderul socialistilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda, la RFI.

    Reply
  3. Bleen

    Dacă Macovei și Mungiu își fac partid, în locul lui Băse le-aș suna și le-aș spune, cu un ton foarte serios: ”Auziți, fetelor, n-ați fi de acord ca pe locurile 3 ș 4 la europarlamentare să le puneți pe Elena mare și Elenia mică? E? Ce ziceți? Ne înțelegem?”

    Reply
  4. Bleen

    Nu vă fie milă de proștii călcați de tren. O merită. Poate îl roagă frumos intelectualii dreptei pe Crăciun să se răzgîndească.

    Reply
      1. SimonaM

        Nu-i nervos. E surescitat <3 (y) de excepționalii oameni care susțin excepționala cauză. Din țară și din DIASPORA!

        Reply
  5. Bleen

    Cea mai bună soluție pentru turismul istoric la Roșia Montană: să mute Liviu Mihaiu și Mircea Toma monumentul Elisabetei Rizea acolo.

    Reply
    1. Amelia

      Nu-mi aminti de aceste javre ca iar ma enervez (la vremea respectiva le-am donat o suma destul de substantiala pentru monument ).

      Reply
      1. Yeba

        substanțială pentru tine, dar nevoile lor de oengiști cool sunt mai rafinate, atunci au ciugulit și de la deținuți politici, mai dă-i în mă-sa, că-s obișnuiți cu sărăcia!

        Reply
    1. Gramofonu'

      Credeam ca nu participa din cauza ca ONG-urile de la demonstratii au zis ca nu-i reprezinta si ca e doar in nume si greutate proprie.
      Iar el are si alte lucruri mai importante de facut: sa dea papici nepoatei si s-o stearga de pipidi si cu ce s-o mai fi mungiu ea pe la fund, ca-i mica si nu stie.

      Reply
  6. Bleen

    Videanu: ”Videnii mei, am luat un VW Golf din 1981, fără motor și cu roțile lipsă. Un chilipir. Avem cu ce merge la Formula 1 în 2014!”

    Reply
  7. Gramofonu'

    Geoana:

    „După ce ani de zile a atacat cu voioşie magistraţii, după ce acuza,
    în urmă cu câteva zile doar, DNA că face dosare doar membrilor PNL, Crin
    Antonescu s-a trezit astăzi să ne spună că îi place independenţa
    justiţiei.”

    Pai ori sintem golani, ori nu mai sintem?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *