Linkuri si offtopice – 6 octombrie 2013

foto: 5,3, Vrancea, zic americanii.

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


20:06 – Liviu Dragnea: POATE Antonescu are un PLAN. Poate vrea să candideze SINGUR la prezidențiale sau poate vrea să fie candidatul DREPTEI – EVZ
Facebook Comments

34 Comments Linkuri si offtopice – 6 octombrie 2013

    1. Yeba

      Deci dureaza mult pana se vede poza (am patit la fel si la fotografia Base-Sofia, se vedea doar comentariul cel putin 30 min.) si nu mai pare comentariul absurd. E de la netul meu lent sau de la Disqus?

      Reply
  1. Bleen

    Autopropunerea lui MRU drept candidat unic al ”dreptei” la prezidențiale e una dintre cele mai penibile și mai triste întîmplări politice.

    Reply
    1. Yeba

      Eu cred că a fost bolnav când era mic și nici nu-mi dau seama cum în cercul lui nu-l iubește și pe el nimeni într-atâta încât să-i atragă atenția, omenește, că e complet în bălării.

      Reply
  2. Florina Neghină

    Am aflat cine a sărit la bătaie în PU. Iubitorii de maidanezi. La papişti. Uniţii salvatori, ca să-şi repereze onoarea, au sărit şi ei la televiziuni. Acum s-au liniştit. Cred că strigă amestecat, uniţi lătrăm/pe papici îl salvăm şi vrem dantură, nu cianură.

    Reply
    1. Yeba

      E o glumă subtilă? Dacă da, pardon, dacă nu, citește și tu comentariile de pe blogary, vezi că au secțiune off-topic..

      Reply
  3. Bleen

    Cartianu întreabă: ”CSM poate dispune repunerea în funcție a lui Papici?” Pavelescu răspunde: ”Evident.”

    Pentru cine nu știe, Ministerul Justiției face propunerile pentru adjuncți. Papici nu mai poate fi numit adjunct, că a avut deja două mandate și nu mai are dreptul la al treilea.

    Pavelescu: ”Nu strada conduce un stat.” Cartianu și Radu Moraru, cu spume la gură: ”Ia-te de mînă cu Sîrbu!”

    Reply
  4. Bleen

    Protestatarii mișto au strigat ”Ieși afară, javră ordinară” și după aia s-au luat la bătaie cu dna-iștii. Distractiv e puțin spus.

    Reply
  5. Yeba

    De ce nu-s comentarii/trafic? De la sky high la sea deep. Pt că reacționăm și noi la focuri de-astea de artificii și nu mai e nimic de sperat pe fond, cred.
    E greu de comentat post-2016, ne trebuie multe date și circumstanțe, ca-n jocurile lui Bleen. Și dispoziție să intrăm în capsula timpului și să ne jucăm.

    Reply
    1. Rheia

      Dacă te-ncălzește cu ceva (!), să știi că la mine-acasă i-așa de frig, că nu pot sta mai mult de zece minute o dată-n fața laptopului. Iar de la un creier amorțit normal că nu poți cere comentarii inteligente.

      Reply
      1. Florina Neghină

        Mie mi-a înţepenit creierul de frig pînă vineri noaptea, cînd am primit, în sfîrşit, căldură. Şi de atunci aşa m-a cuprins o dulce toropeală, că nimic nu-mi vine să fac.

        Reply
        1. Rheia

          Dacă o convingi tu pe maică-mea să mă lase să punem centrală de apartament, că n-o să explodeze, și nici n-o să plătim mai mult gaz decît acum curent, eu te votez președintele lumii!

          Reply
  6. Rheia

    Azi-noapte. Neștiind de ce m-am trezit, m-am dus în baie, unde am auzit muzică. N-am deslușit bine ce, semăna a Frank Sinatra ușor beat. M-am dus înapoi în pat, am dat să adorm, brrrrmmmm, cutremur. Azi îmi spune soră-mea că și ea s-a trezit cu cîteva minute înainte. Deși ea stă la casă, lîngă București. Ăștia au pus ceva și-n cutremure, de nu mai sînt ca altădată?

    Reply
    1. Gramofonu'

      Eu m-am culcat la 3:30 si am sarit din pat de 3 ori inainte de cutremur. De obicei dorm bustean, nu aud nici daca fac vecinii nunta sau renovari, iar dimineata nu aud alarma de la telefon.

      Reply
      1. Rheia

        Da, dar n-ai auzit muzică, este? Cum naiba i-a zis la filmul ăla unde se auzea muzică înainte de fiecare omor? Jeepers Creepers? (Fără legătură, dar cum îți sună un scenariu post-2014 cu Anti președinte și Liviuță Dragnea prim-ministru? Bine, în afară de Bleen emigrat pe Saturn.)

        Reply
  7. Lipst

    A apărut până şi Farfuridi, unul p(r)ost-modern.

    Flacăra revoluţiunii, pot pentru că să zic, loveşte în puterea coruptă, în cei care de secole, cam de vreo douăzeci şi patru de ani, sug fără osebire sângele poporului, vrând să-i înstrăineze până şi pământul pe care calcă şi din care-şi trage bogăţia, aia pe care nu o are. Spiritele civic, precum frumoasa adormită, s-a trezit! Veniţi la luptă! Veniţi să ne să recuperăm ceea ce-i al nostru, ba chiar şi justiţia, căci acum clica cea lacomă vrea să ne-o ia până şi pe aceasta. Veniţi să liberăm şi pământul şi justiţia din ghiarele sistemului! Această stare de lucruri e intolerabilă.

    Un mic extras mai precis: „Nu trebuie sa fie categorii sau superioritati de nici un fel. Iar cauzele vitale trebuie asumate. Aparate. Asa ne construim viitorul aici. Coruptia e cianura justitiei si duce la mutilare sociala grava.” (Farfuridi, 2013)

    Mai multe pe scena teatrului Contributors, „texte cu valoare adăugată”.

    Reply
  8. Yeba

    Fază cu Bogdan Stanoevici, actorașul de la Ploiești, colaborator A3 în calitatea lui de fost-ceva-în-presă-în-Franța (nu merită documentare).
    „Din câți oameni am văzut comentând aici, cu mine, în platou toți susțineau ce trebuie, normal, dar odată ieșiți în afara platoului, pe unul nu am auzit să spună da, domnule, Antonescu a spus ce trebuie, e bun, el este cel care… etc. Eu și-acum, uitați, mi-am notat ce-a spus, toate astea merită publicate cândva, la Costinești se scotea o revistă și pe ultima pagină era rubrica Gâgă.”

    Reply
  9. Yeba

    Eu zic să nu, că avem în 2014 cutremur cu înlocuitori, efect garantat, pe care nici pe ăla nu-l putem împiedica.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *