Linkuri si offtopice – 6 decembrie 2013

foto: Gibraltar

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Facebook Comments

29 Comments Linkuri si offtopice – 6 decembrie 2013

  1. DanCanada

    Barbile/comentariile timpite sint doar inceputul 🙂 O sa asistam in urmatoarele zile la spectacole publice de necrofagie: Obama si Moochelle se duc in Africa de Sud + doliu pe 9 dec. la Casa Alba. Asta in timp ce la moartea lui Thatcher i-a durut in kr.

    Reply
  2. DanCanada

    Referitor la poza ILD de pe fb, nu cred ca Mandela a fost ‘om al stingii’. Ok, o fi spus multe + au sa si-l revendice toti mamelucii de extrema-stinga. Parca si vad barbi interminabile pe Critikk. Dupa ei si Isus a fost tovaras.
    De fapt Mandela e un fel de Coposu: a stat 27 de ani in inchisoare si dupa ce-a iesit nu a urmarit sa-si stringa de git tortionarii. Si prin chestia asta si-a salvat tara de la un razboi civil. Un Coposu care totusi a ajuns presedinte, Africa de Sud n-a avut bafta noasta cu ‘oamenii de bine’ tip Ilici.
    Probabil Vaticanul ar trebui sa-l sanctifice: Mandela Iertatorul.

    Reply
  3. Bleen

    Mă uit pe Freedom Economic Index. Capitalismul e despre libertate, nu despre bani. Nici măcar despre fiscalitate sau austeritate a statului.

    Reply
    1. Rheia

      Ei, vrăjeli din astea inspiraționale comit și eu aproape zilnic, că mai toate ofertele pe care le fac sînt în regim de achiziții publice. Deci pe undeva îl înțeleg. Dar cu poza ce-ai? Crinache chiar arată aproape normal în ea. Sau o fi fost altă poză, cînd ai pus tu linkul.

      Reply
      1. Yeba

        Io nu-l înțeleg deloc (adică nu l-aș fi înțeles dacă avea treabă cu ce se pretinde că este, nu paiață, ci liberal), cum să fie un militant comunistoid sursă de inspiraționale. Degeaba ține @Bleen citatul ăla monumental de pe ILD?!

        Întocmai după cum popoarele mediteraneene au învățat de la evrei, în Antichitate, monoteismul, popoarele care au ieșit din comunism pot să învețe, tot de la evrei, eficacitatea asumării insuportabilului și edificarea unei demnități vigilente, pe conservarea încăpățănată a memoriei ororii

        Asta una.
        Iar poza mi se pare foarte edificatoare, ca și expresia când râde, de om prost, în sensul clasic. Îl mai verific pe Lombroso din când în cînd, fără pretenții, dar se mai potrivește. Altă clasic al IQ-ului e Liviu Pop, fostul sindicalist care a tăiat curentul comisiei de doctorat.

        Reply
  4. Bleen

    Austeritate fără liberalizare. Aceasta e marea greșeală a guvernelor Boc, MRU și Ponta feat. FMI. Statul nu face, dar nu lasă nici pe alții.

    Reply
  5. Amalia

    Era sa-mi sara inima cand am vazut titlul asta:
    BASE Jumping: Saritura ii putea fi fatala – A supravietuit ca prin minune

    Reply
  6. Bleen

    regele Mihai, pasionat de motorașe:

    Suntem profund întristaţi de situaţia din comuna Pungeşti, judeţul Vaslui. La fel ca şi în cazul Roşiei Montane, nu avem cum să fim indiferenţi faţă de viitorul locuitorilor acestei aşezări. Susţinem eforturile pentru independenţa energetică a României, dar acest deziderat nu se poate realiza prin metode care sunt împotriva voinţei populare. Denunţăm folosirea violenţei împotriva cetăţenilor Statului Român. Facem apel la dialog, ca singură variantă pentru detensionarea situaţiei. Respectarea proprietăţii private şi dreptul de a beneficia de un mediu înconjurător nepoluat sunt concepte care nu pot fi ignorate.

    Cît despre proprietatea privată, protestatarii sînt cei care nu au respectat-o.

    Reply
    1. Gramofonu'

      Noi, Gramofonu’, suntem profund intristati ca cetateanul Mihai mai e numit rege dupa abdicarea sa pentru el si tot neamul lui.

      Reply
    2. Rosu

      TV is allways right. Si Pungesti TV a transmis clar ca razesii sunt luati pe sus de pe pamanturile lor stramosesti.

      Reply
    1. Florina Neghină

      N-ai tu acatiste cîți au nevoie.

      Teodor Baconschi

      about an hour ago

      Nelson Mandela a murit, insa va trai mereu ca simbol al luptei pentru libertate si democratie. Asemenea lui Corneliu Coposu.

      Reply
  7. Canadiana

    O repet si aici, ca e valabila si pentru azi:

    Sa-i f fiscu’ pe aia de la Mediafax: juma’ de jurnal e despre Nelson Mandela, cu tot cu liste de boli si diagnostice. Zici ca ar fi murit fostul prim-miner, asa sa ne ajute cel de sus.

    Reply
  8. Yeba

    Băse a greșit și când a zis să nu ne uităm la A3. Ba să ne uităm!
    A3 e fuga în viitor, vedem cum arată anul 2015. Cu părul vâlvoi în vârful capului, devii băsist instantaneu și când iese pe lângă doctrină one couldn’t care less, știi precis, dar absolut precis, că, oricum ar fi, e mai bine decât altminteri.

    Reply
  9. Yeba

    Cine și-a pus întrebarea „Cum reușește USL să cumpere susținerea societății civile” o fi aflat răspunsul?

    Reply
    1. gone fishing

      Cred ca s-ar putea sa fie invers, societatea civila s-a fixat pe USL. Ceva asemanator cu imprinting-ul filial la puii de ratza.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *