Linkuri si offtopice – 27 septembrie 2013

foto: artă în condiții de maximă siguranță (sursă foto)

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


15:14 – Zeci de lingouri din aur, furate dintr-un avion. Șase persoane au fost reținute – DIGI24

Să se dea drumul la Roșia Montană mai repede, că nu mai rezistă lumea!

14:48 – Culianu: prietenii poporului si dusmanii capitalismului – Blogary

Recitiți acest articol în contextul ”Intelectualii mișto și Roșia Montană”

12:38 – Mișto cu mișcările astea fără lideri…
05:19 – DOES POLICY REALLY MATTER IN POLITICAL CAMPAIGNS? – Alex Patton, Ozeanmedia

The voter thinks: “This politician has the personal traits I think a politician should have. This politician has done a good job in previous political positions.” In this view, citizens don’t directly lead politicians on policy, but they do lead on performance, throwing out incompetent or corrupt incumbents.

….

We are busy voters and our brains attempt to streamline life for us by creating shortcuts, habits, and heuristics.  Why would issues be any different?


04:52 – Doi senatori PNL solicită interzicerea exploatării gazelor de şist: „Tehnica fracţionării hidraulice a fost respinsă pe scară largă în UE” – B1

Cristian Bodea şi Valeriu Boeriu motivează în acest document că tehnica fracţionării hidraulice, prin care se extrag aceşti combustibili, a fost respinsă pe scară largă în Uniunea Europeană.

Facebook Comments

19 Comments Linkuri si offtopice – 27 septembrie 2013

    1. Gramofonu'

      Si se aplica foarte bine si la atentiile de la bac.
      Cu mici ajustari s-ar putea adapta si in spitale, si la primarii.
      Facem un ONG al soferilor, prin care sa putem da sponsorizari politiei, ca n-au dotari. Evident, cine nu contribuie o sa fie oprit mai des in trafic. Poate chiar definitiv.

      Reply
  1. Bleen

    Și mi-a mai venit o idee. Membrii premium Blogary vor primi cadou un tricou cu ”Muie la hipsteri” cu care să iasă la bere la Verona și la vară la Strreet Delivery.

    Reply
  2. Yeba-Raisa

    95 de zile până plecăm? Că mi-e că USL se rupe mai repede. Plus că n-aș pleca până nu mă lămuresc cu funcția matematică din manevrele lui Dragnea la referendum, asta înseamnă dosar în instanță și-apoi ridicăm ancora!

    Reply
  3. Yeba-Raisa

    95 de zile până plecăm? Că mi-e USL se rupe mai repede. Plus că n-aș pleca până nu mă lămuresc cu funcția matematică din manevrele lui Dragnea la referendum, asta înseamnă dosar în instanță și-apoi ridicăm ancora!

    Reply
  4. Bleen

    Mi-am adus aminte o fază. Maică mea, la admitere la liceu, la Tonitza, prin 63 se întîmpla scena. A intrat în examen, maică sa și una dintre mătușile ei, venite cu ea la examen, au așteptat-o afară, în fața liceului. Cînd a ieșit din examen le-a găsit pe amîndouă pe scările liceului, curățînd fasole. ”Păi ce să facem, Liliano, să stăm degeaba?” A zis că în viața ei nu i-a fost așa rușine ca atunci (la Tonitza venea lumea bună, artiști din familie, lume bună, de familie veche – în 63 încă mai existau, miniștri comuniști, prim secretari etc).

    Reply
  5. Bleen

    George Ripa
    Miliția Spirituală face un flash mob la stația de metrou Unirii. E perfect, la final îi poate raporta lui Soros că în cele două ore de protest au venit 74.500 de oameni, doar că nu au stat foarte mult :))

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *