Comunitatea Blogary, incepind cu 1 octombrie 2013

Începînd de astăzi categoriile Comunitatea Blogary (Linkuri și offtopice) și Cafeaua de dimineață se contopesc într-o singură categorie, Comunitatea Blogary. Începînd de la 1 octombrie această categorie va fi accesibilă doar membrilor Comunității Blogary. Ceilalți cititori pot vedea doar introducerea în articol și comentariile. Și pot comenta.

Categoria va avea două articole zilnice: unul dedicat analizei politice a zilei și celălalt linkurilor și știrilor comentate. Atunci cînd va fi cazul, vom avea și breaking news și livetext.

Autorii, membrii Asociației Blogary și sponsorii au acces pe termen nelimitat la tot conținutul Blogary.

Donatorii din perioada 1 ianuarie 2013 – 30 septembrie 2013 cu mai mult de 10 euro donații vor avea acces nelimitat la articole pînă la sfîrșitul anului. Înregistrarea membrilor Comunității se va face cu adresa de email aferentă contului de paypal. Cei care fac donații prin bancă trebuie să specifice la observații donație și adresa de email care va fi folosită pentru crearea contului.

Articolele din categoria Comunitatea Blogary vor fi zilnice, vor conține analiza politică a zilei, linkuri și știri comentate, livetext, breaking news comentate șamd.

Cititorii nemembri ai Comunității Blogary au acces nelimitat la categoriile Editorial și Preluări iar în categoria Comunitatea Blogary pot vedea doar începutul articolului și comentariile și pot comenta.

Diferențele dintre categoriile Editorial și Preluări, care sînt la liber, și categoria Comunitatea Blogary sînt următoarele:

  • în categoriile Editorial și Preluări se face ”propagandă doctrinară”, în categoria Comunitatea Blogary se face analiză machiavelică. Dacă tot m-a acuzat lumea că dau idei gratis și ălora buni (care sînt ăia???), și ălora răi (îi știe toată lumea) și că demoralizez băieții buni (!?) m-am gîndit s-o fac pe bani. Banul, o piedică în calea demoralizării băieților buni și ideilor bune pentru băieții răi. La categoria editorial vom avea și analiză politică: a) articolele lui Barbu Mateescu, care nu intră la categoria propagandă doctrinară, ci mai degrabă la categoria analiză machiavelică și sînt la liber; b) alte articole care fac analiză politică de pe poziții doctrinare, din punct de vedere al principiilor dreptei
  • categoria Comunitatea Blogary va avea comentarii și știri în timp real, livetext și breaking news

Dacă nu merge treaba cu donațiile ne lăsăm și ne apucăm de muncă cinstită, dacă merge, vom supraviețui, dacă merge bine sau foarte bine, ne vom extinde.

Articolul din categoria ”Cafeaua de dimineață” va fi updatat de cîte ori va fi nevoie, deci va trebui să mai dați din cînd în cînd refresh.

Pentru a deveni membru al Comunității Blogary trebuie să urmați doi pași:

1: Să creați un cont de user Blogary. Contul de user Blogary îl puteți crea AICI. Trebuie să folosiți pentru crearea contului ACEEAȘI ADRESĂ de EMAIL ca și cea cu care v-ați făcut contul de PAYPAL sau pe care ați specificat-o atunci cînd ați făcut donația prin bancă.

2: Să donați.

Mai multe detalii despre Comunitatea Blogary și donații pe PAGINA DEDICATĂ.

Editorialele (autori: Bleen, Barbu Mateescu, Alexandru Hâncu) sînt la liber, fără niciun fel de restricție, și așa vor rămîne.

Azi n-avem încă analiză politică. Am stat toată noaptea și m-am jucat cu pluginurile Fundraising și Restrict Content Pro.

Atenție! Contul de Blogary și contul de Disqus nu au legătură între ele. Pentru a fi membru al Comunității Blogary trebuie să creați un cont de Blogary (wordpress), cel de Disqus fiind valabil exclusiv pentru comentat.

Atenție! Atunci cînd faceți contul există o probabilitate destul de mare ca mailul cu datele de conectare de la wordpress să intre direct în spam.

[register_form]

Facebook Comments

24 Comments Comunitatea Blogary, incepind cu 1 octombrie 2013

  1. gone fishing

    Cum, daca acum sunt pe trial 7 zile, ulterior nu pot sponsoriza? Trebuie din nou facut alt cont, special pentru sponsor? This is way too complicated.

    Reply
  2. Bleen

    Fundraising și Restrict Content Pro nefiind conectate între ele, donațiile nu se înregistrează în Fundraising. Ele intră în contul de PayPal ale Blogary însă nu apar în widgetul din dreapta al Fundraising.

    Reply
  3. Bleen

    Atenție! Contul de Blogary și contul de Disqus nu au legătură între ele. Pentru a fi membru al Comunității Blogary trebuie să creați un cont de Blogary (wordpress), cel de Disqus fiind valabil exclusiv pentru comentat.

    Reply
  4. Yeba-Raisa

    În altă ordine de idei, mai bine donăm.
    Date fiind realitățile descrise în FORBES, Ponta ți-ar semna cu drag o „muncă cinstită” ca profesor suplinitor la vreo 80 km de București, fără gară, și s-ar duce și la un tocșou pe tema moralității lui, dar altminteri nu te angajează nime. Cum să spui că te-ai jucat cu drăcii?! Nu, domnule, toată noaptea ai structurat pauerpoinți, ai creat sloganuri motivaționale, te-ai gândit cum să mărești producția la hectar și să ocolești fiscul pe drepturi de autor, .

    Reply
  5. Yeba-Raisa

    Am vrut să-mi creez cont de user. S-a deschis o ferestruică wordpress și mi-a spus că Yeba e deja luat. Am mai avut demult un cont wordpress tot pt blogary, dar, normal, nu mai stiu nimic de el, ID, parolă… Ce e de făcut?

    Reply
            1. gone fishing

              In ‘Devino membru al comunitatii Blogary’:
              Register new account
              Username already taken
              Email already registered.
              sunt tot eu sau am o dublura si nu stiu?

            2. Bleen

              Da, era un cont ny2. L-am șters. Mai fă-l o dată din Devino… Fă cont de sponsor/autor. E mai simplu decît să schimbăm parola de două ori la ăla vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *