Mass media oficiale din SUA sunt un studiu de caz in manipulare, distorsiune si actiune iresponsabila

Dragoș Paul Aligică despre reacția mass media americane la atentatul de la Boston, cînd toți ”analiștii”, ”experții” și ”jurnaliștii” establishmentului de stînga au acuzat pentru atentat presupuși inamici ai taxelor, ”extremiști de dreapta”:

Facebook Comments

8 Comments Mass media oficiale din SUA sunt un studiu de caz in manipulare, distorsiune si actiune iresponsabila

 1. Nea

  Pe mine mă sperie alteceva. Dacă americanii, născuţi cu democraţia în gură, sunt dispuşi să înghită aşa ceva, bachiar ăia din mediul universitar, şi mai şi, ce pretenţie să ai de la românii bătuţi în cap de propaganda comunistă, urmată de bâtele minerilor şi de măciucile OTV şi intact?
  Şi, vorba Yebei, de interes există, de ce atâtea televiziuni, strâns unite în jurul comandantului suprem, suflă în acelaşi caval? Mai că-mi vine să le cer iertare cunoscuţilor obsedaţi de teoria conspiraţiei, pentru ce am gândit despre ei.

  Reply
  1. crisuadi

   OstapB Cu alte cuvinte , vechea teorie , si a mediei romanesti , ca televiziunile dau ce cere poporul . Gresit ! Nu exista aceasta agenda la nici o televiziune din lume .

   Reply
   1. AntonescuRogoz

    crisuadi OstapB Televiziunile dau şi ce vrea acea parte din popor care se uită mult la televizor să vadă, dar şi ce vrea fiecare televiziune să transmită ca să „formeze” opinii. E un cocktail latrinar.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *