De ce atentatul de la Boston are legatura cu islamul, nu cu Cecenia

Nu e o declarație politică. Cei doi nu l-au revendicat. Nu există înregistrări de dinaintea atacului, pe care cei doi să le fi făcut publice în care să vorbească despre atac ca despre o declarație de protest și susținere a independenței Ceceniei. Nu există vreo simbolistică apropiată Rusiei. Nu e o un atentat politic. E un atentat religios. Declarația e făcută divinității, nu lumii politice. Cei doi, nu se știe cît de amatori, în condițiile în care au reușit să rănească un polițist și să ucidă un altul, iar unul dintre ei chiar să scape (e liber și acum), nu au fpostat nicio declarație politică care să lege gestul lor de Cecenia și de lupta pentru independență.

După atentat nu a apărut nicio declarație sau revendicare. Atentatele politice sînt precedate sau urmate de declarații și au simbolistică politică. Nu există date care să arate că dorința celor doi era de a atrage atenția lumii asupra a ceea ce se întîmplă în Cecenia.

Tamerlan, fratele cel mare, aparent liderul și instigatorul, era foarte religios și nu reușise să se adapteze în Statele Unite iar datele care există despre el vorbesc despre atașamentul acestuia față de Jihad și nu față de independența Ceceniei.

Un atentat politic trebuie să aibă o declarație politică clară, altfel nu-și atinge scopul. Un atentat religios își atinge scopul atîta timp cît sînt uciși și răniți cît mai mulți infideli, iar autorii primesc bile albe și chiar zeci de virgine din partea divinității islamice.

Facebook Comments

96 Comments De ce atentatul de la Boston are legatura cu islamul, nu cu Cecenia

 1. Canadiana

  OstapB   Nu, aia cu un complot la 9/11 mi se pare o idiotenie. Toti arabii cred asta, fiindca nu le convine realitatea.
  In ceea ce priveste masacrul din Boston, raman multe intrebari legate de saudit, implicarea lui, apoi retractarea acestei implicari, apoi deportarea „in interesul securitatii nationale”, intrevederea secreta (fara presa) si neplanificata a lui Hussein cu ministrul saudit etc. 
  Cecenii aia doi nu au actionat de capul lor. O asemenea operatie presupune organizare, planuire, resurse materiale, logistica etc, adica un creier. 
  Toata politica externa a lui Hussein s-a construit pe blamarea politicii razboinice a lui Bush. Hussein sustine ca America si-a atras singura dusmani care au comis acte de terorism pe teritoriul Americii numai din cauza politicii proaste a republicanilor. Atacul terorist de la Boston este, de accea, o foarte grea lovitura politica pentru Hussein si democrati. Varianta americana a Antenei 3 inca se sforteaza sa demonstreze sorgintea autohtona si de dreapta (!!!) a atacului de la Boston.

  Reply
 2. Yeba

  Tamerlan avea un copil de trei ani, de care avea grijă, fiind şi şomer lately. Mai ştiţi terorişti cu copii, terorişti-taţi-de-familie pe bune? Care pun bombe lângă alţi copii? Am citit că era infiltrat de americani, de conivenţă cu saudiţii, în cercurile saudite wahabbite din SUA şi că pe acolo şi-a schimbat ideile.Dar poate nu-i decât o teorie tricotată de Poliţie ca să explice extragerea sauditului.

  Reply
  1. Beavix

   Yeba Crezi că teroriștii sunt toți niște călugări? Poate doar cei sinucigași, dar aici nu e cazul. De ce un terorist normal dezvoltat n-ar avea copii? Poate că omul a primit niște bani frumoși pentru executarea atentatelor. Bani cu care și-ar fi întreținut familia, dacă nu-l găbjeau ăștia.

   Reply
   1. Bleen

    Beavix Yeba Da pe cînd era student în Germania și-a dat seama că e neîmplinit spiritual și că-și irosește viața alergînd după bunuri materiale. Și bum! S-a împlinit spiritual.

    Reply
    1. Yeba

     Bleen, io-s de modă veche, pe unul cu blonde și decapotabile îl cred în stare de orice 🙂  
     Ceva nu se leagă în mintea mea. De ce nu s-a predat, de ce nu s-a sinucis, pentru că până și eu știu că nu era de conceput că va evada. Or să evadeze ăia din the next generation după ce va fi ales next-Obama și gaura din servicile de securitate va fi cât gaura de ozon. Acum variantele intermediare erau capturat, capturat rănit și ucis, deci nici una nu ar fi fost mai ușoară. 
     În fine, e off topic, pot să mă crucesc, ca tot ghiaurul, în fața opțiunilor păgânului.

     Reply
    2. Beavix

     Yeba „De ce nu s-a predat” – pentru că nu era atât de prost. „De ce nu s-a sinucis” – pentru că nu era atât de taliban.
     Dacă nu supraviețuia tânărul ăla, care l-a văzut pe the big brother cum a lăsat jos rucsacul cu bomba și apoi a șters putina de la locul faptei, cred că americanii nu i-ar fi prins nici în ziua de astăzi. Imaginile alea de pe camerele de supraveghere le-au găsit după ce victima făcuse deja o descriere a lui Tamerlan.

     Reply
  2. Bleen

   Yeba Atta, pilotul primului avion care a lovit WTC era genul cu decapotabile, motoare și blonde. Familia a fost absolut șocată cînd a aflat.

   Reply
 3. Gramofonu

  OstapB Teoria complotului ambiguu: ceva sigur nu-i asa, dar nu se stie ce si nu se stie cine si de ce ascunde.

  Reply
 4. LunguVictorEugenMihai

  pentru politicii corecti, aia care cred ca se poate apuca un cacat de partea lui curata: „Unchiul Ruslan Tsarni a povestit, pentru NBC, că a fost șocat, în
  anumite momente, când îl întreba pe Tamerlan ce făcea la serviciu și el
  îi răspundea că a lăsat totul în mâinile lui Allah. „Mă îngrijoram. Îmi
  spunea că sunt confuz când încercam să-i explic. Trebuie să fii mai
  întâi folositor ție și familiei tale și apoi pentru altcineva- îi
  spuneam. Nu era evlavie, era altceva. Era, cum se spune, radical. Nici
  nu înțelegeam ce spune. Folosea cuvinte doar de dragul de a le folosi și
  parcă nu mai înțelegea înțelesul lor. Ziceai că parcă cineva l-a spălat
  pe creier. Așa era noua convertire a lui la Islam. Nu are legătură cu
  Rusia sau Cecenia. Nu are nimic de-a face cu asta. Aici a început
  totul…”
  VFG, ba!

  Reply
 5. EroulBula

  Breaking news ! Teroristul capturat e ranit la gat si nu poate vorbi. Mai sa fie ! Si e ranit si la mana dreapta si nu poate scrie nici declaratia (asta e plagiata dupa un comentariu de pe gandul.info). Facem pariu ca nu vorbeste pana da coltul ? Adica very soon.

  Reply
   1. Yeba

    Merechene, păi deja se știe prea mult, adică mai mult decât poate să ducă mintea americanului majoritar îndrăznesc să spun. 
    Că altminteri s-ar revolta. S-ar fi revoltat mai de multicel, după faza cu Medvedev mi-am dat seama că s-a schimbat ponderea rasială și, odată cu ea, distribuția de IQ (cf studii, nu de la mine). În declinuri de-astea istorice sunt și pierderi colaterale, cum ar oamenii inteligenți și care știu de ei, ca să zic așa. 
    Bleen nu ne-a zis de faza cu rincinul, ce ricin? Au zis că cecenii au luat ricin și au lăsat rucsacii jos ca să caute o toaletă? 
    Continuă să mă mire lipsa de patriotism a serviciilor secrete; nu-mi dau seama, dacă ești o țară mică le poți suspecta că servesc o Putere etc., dar pe cine servesc oamenii din serviciile SUA?

    Reply
   2. Yeba

    Merechene , merită, funcționează deci alianța. Saudiții sunt niște darlingi. Când s-a plecat în războiul troian, lui Agamemnon, care conducea expediția, i s-a cerut jertfă omenească pt reușită, chichirezul fiind că jertfa trebuia să fie din propria familie. Pe când aici ce avem? O ineptă îmbrăcată de cocktail și o fetiță a nimănui, fără picior.

    Reply
   3. Canadiana

    Merechene  Media independenta promite luni o dezvaluire in legatura cu sauditul. Promite documente oficiale de implicare a sauditului in bombardamentul de la Boston. Asteptam.
    In aceeasi ordine de idei, americanii, obamisti ori ba, sunt furiosi.
    Stau azi la coada la casa in Meijer. In fata mea, doua femei tinere, una mare cat un zdrahon, cealalta subtire si ochelarista (asa e la coada, te plictisesti si studiezi lumea).  Stam linistite si asteptam sa ne vina randul. Deh, duminica dupa-amiaza, lume relaxata, care se pregateste pentru balamucul care incepe de luni. Distanta dintre prima (zdrahonul) la rand si casele rapide (cu self-checkout) e conforma cu normele de aici, unde nu te bagi in sufletul omului, ca sa-i mirosi deodorantul. Apare un cuplu care sare in ochi: ea e invaluita in saluri negre pana la ochi, el are barba, caftan lung, vernil, pantaloni si poarta tichie pe cap. Sunt musulmani rau de tot, e evident. Sunt mici amandoi. Taie coada, se posteaza la casa si incep harnici sa-si scaneze cumparaturile. Zdrahonul se duce catre ei si le spune ca s-au bagat in fata. Musulmanii, ca nu. O contrazic.  Atunci ochelarista se intoarce la mine, ne uitam una la alta si ne indreptam spre miezul problemei. Confirmam si noi ca stateam la coada si ca ei ne-au luat-o in fata. Cuplul musulman devine defensiv, afirma ca au gresit si ne reproseaza ca nu le-am zis (!!!!!!). Zdrahonul fierbe, incepe un fluviu de reprosuri, toate legate de statul la coada. Cuplul musulman continua sa scaneze si-o tin p-a lor, ca a fost o greseala. Zdrahonul si ochelarista sunt rosii la fata. Musulmanii termina de scanat si o tund.  Zdrahonul mai apuca sa le spuna sa respecte regulile, dar nu stiu daca musulmanii mai aud, intre usile duble de la iesire unde sunt. Toata lumea murmura aprobator catre zdrahon, inca mov de enervare.

    Reply
   4. EroulBula

    Canadiana EroulBula Ai avut gura aurita! Ziarele americane spun ca, inainte de capturare, ala micu a incercat sa se impuste in cap dar s-a nimerit in gat, exact ca 0049.

    Reply
   5. Beavix

    OstapB Merechene Mie mi se pare că ne cam jucăm de-a scenarita. Ce naiba, chiar toată poliția, FBI-ul, de la primul la ultimul om, toți sunt acum obamiști, toți vor sa ascunda adevarul, toți vor să manipuleze oamenii? Nici chiar așa.

    Reply
   6. Yeba

    Canadiana , am şi eu o întrebare culturală, că nu înţeleg:
    dacă nu erau musulmani şi/sau nu era incindentul de la Boston, zdrahonul nu le zicea nimica? (Adică în oraşul meu de exil i s-ar zice oricui, minus persoanelor foarte în vârstă, cu varianta că totodată af fi şi atins pe cot.)

    Reply
   7. Canadiana

    Yeba  Nu. Asta se putea considera bias si prejudice, si se poate intenta actiune. Aici lumea e sensibila la pericolul de lawsuit. Zisei „sensibila”? Nu, lumea e obsedata.
    Si nici n-ar fi fost nevoie: bineinteles ca in mintea tuturor era macelul de la Boston.

    Reply
   8. Yeba

    Canadiana, bias si prejudice că-i zici unuia să nu intre în față ? Că doar nu-i ziceai „băi ăla cu fes, dom Ciuhapu, ia pune-ți preșulețul la rând… ” Ei, păi poate e o societate a elucubrat mult și care-și merită soarta, Obama e doar biciul lui Dumnezeu.

    Reply
 6. Nea

  O întrebare tehnică. Să zicem că luptă unul cu ghiaurii şi scapă cu fuga. Aleargă noaptea prin frig, face pneumonie şi moare după un timp. Tot virgine primeşte sau second hand?

  Reply
  1. Yeba

   Nea Ideea e că rămâne cu ele pe cap. Trebuie să fii într-o stare de majorat fizic și minorat mental ca să-ți surâdă chestia asta.

   Reply
   1. Nea

    Yeba Nea E şi nu e aşa. Zicea şi nen-tu Caragiale că, cine e dispus să hrănească şi, mai ales, să asculte mai multe guri femeieşti, n-are decât. Doar că la ei nu rămân cu ele pe cap, ci, la dimpotrivă, se aleg cu nişte sclave care prestează munci şi copii pe gratis. Cu atât mai mult, pe lumea ailaltă. Ţi-aş căuta bibliografie, dar mi-e degrabă.

    Reply
 7. EroulBula

  Nu stiu de ce am senzatia ca moare si al doilea suspect, din cauza ranilor, si nu apuca sa contrazica teoria politiei. :-)))))

  Reply
  1. Nea

   EroulBula Am reţinut bine? Ală s-a ascuns sub o barcă şi a urmat un schimb de focuri de 2 ore cu poliţia, până a fost prins. Mă duc mâine la ambasadă să cer viză, mă calific cu succes să lucrez ca poliţist acolo. Şi, la o adică, cu aşa poliţie, nici ca infractor nu mi-ar fi prea greu.

   Reply
   1. EroulBula

    Nea EroulBula Schimbul dramatic de focuri a fost cam asa: Teroristul a stranutat iar meseriasii de politisti au tras doua ore, cam ca armata noastra la revolutie, dar n-au reusit sa-i produca nicio rana in plus fata de cea pe care o avea deja.

    Reply
    1. Florina

     EroulBula Nea 
     Au fost două explozii în barcă înainte de a se preda, au mai găsit încă 5 device-uri explozive, măsurile de siguranţă în ceea ce priveşte capturarea au fost necesare.

     Reply
    2. EroulBula

     Florina EroulBula Nea Exploziile din barca au fost produse de stunning grenades (sper ca am scris corect) care bubuie de-ti sparg timpanele, produc un flash atat de puternic ca te lasa nauc dar nu te ranesc. Eu vorbesc despre schimbul de focuri de doua ora de dinaintea acestui moment.
     Dupa o tragere de doua ore barca, teroristul si casele din jur trebuiau sa fie sita.

     Reply
 8. severmihail

  Dzhokhar este nascut in 1993. Tot ce se poate ca tac’su sa-i fi dat prenumele dupa alt Dzhokhar, erou in epoca respectiva: Dudaev, primul presedinte al Ceceniei si victima a undelor generate de telefonul mobil (…in coada cu doua rachete rusesti).
  Cf. Wikipedia: „A http://en.wikipedia.org/wiki/Jihad was declared on Russia by the Dudaev-appointed http://en.wikipedia.org/wiki/Mufti of Ichkeria, http://en.wikipedia.org/wiki/Akhmad_Kadyrov, and http://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_volunteers began pouring into the republic, mostly from neighbouring North Caucasian http://en.wikipedia.org/wiki/Muslim republics such as http://en.wikipedia.org/wiki/Dagestan”
  Oare la ce sa te astepti (si ce sa iti doresti de la proprii tai fii) atunci cand ii numesti dupa doi vajnici eroi islamici: Dzhokhar  si Tamerlan?

  Reply
 9. DanCanada

  Breitbart zice ca FBI l-a cercetat pe ala mare. La rugamintile Rusiei. Sint citeva chestii ciudate cu toata istoria: 1) ca au reusit sa puna bombele 2) ca FBI au fost clueless dupa aia (ce ineptie! „Worldwide investigation”) 3) deportarea peste noapte a sauditului 4) tot talmes-balmesul de Vineri (sa pui o metropola ca Boston in regim de Curte Martiala). Va mai amintiti scaparea lui Ozero catre Medveedev? „I’ll have more flexibility after election.

  Reply
 10. Bleen

  Acu’ zic ceva de niște grenade (67 fragment) și de un rucsac negru suspect din fața liceului din Watertown. Cineva a chemat un medic.

  Reply
 11. Bleen

  Se pare că și Djohar Tsarnaev ar fi fost ucis. Acum cîteva minute. Se ascundea într-o barcă, în Watertown. Nu plecase nicăieri.

  Reply
 12. Bleen

  Paul Dragos Aligica 
  Pana il mai fugaresc cu tancul trupele speciale prin Boston pe mucosul de 19 ani care iese din incercuiri ca Rambo (ar fi chiar culmea sa aflam la sfarsit ca nici nu are “pregatirea militara” cu care ne-au tot amenintat profesionistii media) poate ca ar fi bine ca Administratia sa-l mai trimita odata la inaintare pe Axelrod sa mai explice cum e cu chestia cu fitilul despre taxe si impozite si posibilele conexiuni cu incidentul terrorist.
  NU de alta dar din L.A. pana-n Focsani nu mai intelege sustinatorul progresist al pacii si prieteniei globale nimic. Sunt oamenii bulversati. Ei stiau ca sub Obama toata lumea iubeste America si ca terorismul se datoreaza administratiei anterioare si politicii ei samd samd samd…. 
  NU se poate.Trebuie facut ceva. Bazaie astia pe internet ca mustele decapitate si centrala de propaganda nu stiu ce face ca nu le-a trasat inca ce sa creada si sa spuna. Greu.

  Reply
  1. Canadiana

   Bleen Paul Dragos Aligica  Uite un comentariu inteligent pe Breitbart, care rezuma situatia:

   Stoopid! stoopid! STUPID!
   Every terrorist on the planet is watching a 19 year old with a rifle paralyze an entire American city and marveling at this brilliant coup for islamic terrorism. By the way this whole clusterfck has been handled it is virtually a guarantee that this will happen again because the terrorists have been so successful. Think of the money it’s costing all levels of goverment not to mention the fact that Americans are tied up in knots and can’t move around their own city freely.
   We are watching a spineless mayor, a spineless governor and a spinless president look at polls to try to figure out what to do next for Gods sake. Who’s bright idea was it to elect idiot democrats to any office more important than town dog catcher anyhow?
   Pay attention dummies………..The president talks with the mayor and the governor and tells them that he is preparing to declar martial law in boston and the suburb if necessary. He orders the police to cordon off the area where the warrior for islam is most likely to be, and get all civilians out of the area temporarily. He sends in a unit of armored personnel carriers along with a battalion of rangers and gives them the mission of neutralizing the threat. They begin an operation to locate and take out the threat, if this moron is wounded and taken alive then fine, take him to a hosipital and patch him up. Otherwise if he’s dead that’s okay too and the problem is solved. Pack up when it’s done and move the heck out.
   Any questions?

   Reply
 13. Bleen

  Și protestanții și catolicii din Ulster se ucideu. Și musulmanii, catolicii și ortodocșii din Iugoslavia. Dar astea-s bătălii locale, politic religioase. Țintele sînt punctuale (”inamicii”), obiectivele sînt politice (teritorii, independență, eliberarea ”deținuților politici” etc). Aruncatul în aer universal-globalist, gratuit, fără țintă precisă, crima în masă de dragul crimei, iubirea de action, toate acestea sînt invenții musulmane ale sec XX.

  Reply
   1. Bleen

    razvan cezar mateescu Imensa majoritata a teroriştilor care au făcut toate atentatele din ultima jumătate de secol (că n-au început pe 9/11) au tras cu paiul cînd era vorba de justificări și tuturor le-a căzut Islamul. Putea să le cadă aia cu n-ai bască sau creștinismul, dinamovismul și mai știu eu ce, dar le-a picat Islamul. Întîmplare.

    Reply
 14. quaddelta

  Ma jur ca Romania chiar e gradina Maicii Domnului. Atunci cand identitatea atentatorilor a fost facuta publica toti, absoluti toti colegii si prietenii lor s-au declarat socati, neavand in ultimii 10 ani nici un macar un singur motiv pentru a-i considera capabili de asa ceva. De la noi totul se vede clar. E de ajuns o singura privire la profilul indivizilor pentru a vedea teroristii care salasluiau inauntru. Acolo unde toata stiinta „profiling-ului” si „screening-ului” cazu era suficienta o doza de viziune damboviteana.

  Reply
  1. Bleen

   quaddelta Despre cîți teroriști și criminali ai văzut vecinii, prietenii și familiile vorbindu-i de rău? Atta (pilotul care a intrat cu primul avion în WTC) era cu motoare, decapotabile și gagici. Familia și prietenii s-au declarat absolut șocați.

   Reply
  2. Yeba

   quaddelta prietenii de pe FB? serios?
   Absolut toți colegii și prietenii sunt conștienți că dacă ar fi avut vreun motiv pentru a-i considera capabili de așa ceva ar fi trebuit 1) să se ducă la psihiatru ei înșiși, că le vin idei fără să poată spune pe ce se bazează SAU 2) să aibă o bază și să-i denunțe anutorităților. 
   Plus că e de presupus că prietenii au afinități. Puteau fi complet străini de ce intenționează Tamerlan acum-acum, dar nu e de imaginat că erau liber-cugetători, astronauți, fermieri amish, patroni de bordel. 
   Deci propria lor relație cu presa și autoritățile care-i interoghează e, ca să zic așa, rece. 
   „Faceți baraj, ieșiți în stradă, a venit poliția să-l aresteze pe fratele nostru Muhammad” au zis în Bruxelles niște arabi cu bunici Belgium-bred când a descins Poliția să-l ridice, fiindcă (în mod excepțional în actualul ciclu geologic planetar) obținuseră mandat, fiind identificat pt o tâlhărie cu lovituri cauzatoare de răni grave/moarte. Cum nu avea ordin să utilizeze violența, Poliția s-a retras. Nici nu a mai vrut să afle de ce frații răsăreau din corturi direct cu kalașnikoave.

   Reply
 15. razvan cezar mateescu

  ce sa spun ce … a aparut pe un site ca un popa i-a spalat cerebelu’ unui idiot si ala i-a facut o „declaratie divinitatii”….bun motiv ca tu sa te inhamezi la caruta popii si sa propagi balarii….mai ramane sa demolezi religii pentru ca un  ateist are o migrena.

  Reply
 16. razvan cezar mateescu

  nu ar strica si putina rigoare….”divinitatea islamica” de care vorbesti e aceeasi cu a crestinilor si a evreilor….iudaismul, crestinismul si islamul sunt religii avraamice.

  Reply
 17. razvan cezar mateescu

  hai mai ca e gretos sa impingi justificarile unor dementi catre o religie sau alta. Arata-mi o singura fraza din vreo scriere fondatoare de religie , care te indeamna la atrocitati… Daca te iei dupa interpretarile unor dezaxati e cel putin indecent, daca nu periculos….sa alimentezi balariile lor , jucandu-te cu terminologii pe care te faci ca nu le intelegi fie din comoditate, fie din rea vointa. Vorbiti de jihad si va reduceti la parerile coafezelor de prin suburbii. Puneti mana si cititi …. si aveti tot timpul rezerva de bun simt in a va evalua eventualele greseli pe care le faceti. Criminalii pot sa inventeze justificari pentru porcariile lor … comentatorii ce folosesc terminologia criminalilor nu au nici o justificare….sau poate e un soi de sindrom stockholm intepenit de fixativul coafezelor.

  Reply
  1. Bleen

   razvan cezar mateescuDacă e o problemă de justificare a criminalilor, cum se face că teroriștii nu invocă creștinismul, iudaismul, hinduismul sau buddhismul? Și cum se face că sînt toți musulmani?

   Reply
   1. razvan cezar mateescu

    ma faci sa rad…pot sa-ti spun rodica ojog brasoveanu de acum incolo? Vrei sa-ti amintesc extremisme de toate culorile?….teroristii pot gasi justificari in orice…si in faptul ca nu porti basca.

    Reply
   2. quaddelta

    Bleen razvan cezar mateescu Conflictul dintre hindusi si musulmani e arhi-cunoscut fiind la radacina separatie dintre india si pakistan. Exista un singur lucru de care tigrii tamili se tem mai rau ca de diaree: calugarii budisti din sri-lanka. Ramanem la tigrii, ai lui Arkan. Ortodoxi pana in plasele. Belfast, Omagh, protestantii macelaresc catolici si reciproc de trei decenii.

    Reply
  2. Beavix

   razvan cezar mateescu Aș putea da ca exemplu următorul citat din Coran:
   „2:191 And slay them wherever ye find them, and drive them out of the places whence they drove you out, for persecution is worse than slaughter. And fight not with them at the Inviolable Place of Worship until they first attack you there, but if they attack you (there) then slay them. Such is the reward of disbelievers.”
   (Mai sunt și altele dar nu le mai pun aici.)
   Da, știu că probabil cineva care cunoaște Islamul mult mai bine decât mine îmi va spune că acest citat este scos din context, că dacă aș fi citit pasajele de dinainte atunci aș fi înțeles că de fapt se referea la altceva. 
   Problema e că, așa cum eu citesc superficial Coranul, așa îl pot citi și alții, care însă trec de la vorbă la faptă cât ai zice „bum”. N-ai cum să nu faci legătură cu religia.

   Reply
 18. Nora Fab

  Curioasa logica despre motivele atentatului. Daca nu e revendicat inseamna ca nu e politic, daca nu e politic inseamna ca e musulman. Din cate am vazut toate atentatele facute de organizatii teroriste musulmane erau revendicate sus si tare. Si aveau o conotatie politica.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *