MRU candideaza la Arad

Iată candidaturile în județul Arad:

Senat

Colegiul senatorial 1 (municipiu) – Mihai Răzvan Ungureanu

Colegiul senatorial 2 (Colegiul Nord) – Gheorghe Feieș

Colegiul senatorial 3 (Colegiul Sud) – Constantin Traian Igaș

Camera Deputaților

Colegiul 1 – Lucian Riviș Tipei

Colegiul 2 – Claudia Boghicevici

Colegiul 3 – Gheorghe Seculici

Colegiul 5 – Eusebiu Pistru

Colegiul 6 – Marius Göndör

Colegiul 7 – Iustin Cionca

În ceea ce privește Colegiul 4, partenerii din cadrul Alianței România Dreaptă Arad trebuie să își desemneze candidatul, acest colegiu revenindu-le, conform negocierilor.

Echipa de campanie va fi coordonată de Gheorghe Seculici, Gheorghe Falcă și Nicolae Ioțcu.

ARQ.RO

Facebook Comments

14 Comments MRU candideaza la Arad

  1. Ilinca

    E dezamagitor ca MRU alege constant calea usoara si refuza lupta… La procentele lui si la sperantele care s-au investiti in el pare cam rusinos sa te refugiezi pe listele cele mai eligibile ale PDL.
     

    Reply
  2. uncetatean

    Da cum de candideaza MRU la Arad? Care-i logica din spatele acestei miscari? Parca zicea la un moment dat ca va candida la Iasi, ca este iesean si i se pare normal sa candideze acolo…

    Reply
  3. Amelia New

    Sa-ntelegem ca toti ceilalti sunt de la PDL?
    Eu una n-am auzit decat de Boghicevici (hm!), Igas (bleah!), Seculici (bleah, bleah!)

    Reply
    1. Bleen

       @Amelia New Da. Și mai e colegiul 4, care merge la partenerii PDL. Adică PNȚcd. Adică, probabil, Neamțu. Cred că Neamțu. Colegiul 4 e rural și văd că deja Neamțu a schimbat placa, acum vorbește despre copilăria lui la țară și despre bunici (a pus și poze), despre fiind băiet păduri cutreieram la poalele muntelui ceva cu Z. Deci colegiul 4 e Neamțu.

      Reply
      1. SorinSarba

         @Bleen  @Amelia New  Nu e rau daca Neamtu revine de unde a plecat, poate astfel reinvatand mentalitatea si limba poporului de la tara,  lasand la o partea sofismele, aduca aminte de bunici, de viata la tara, de valorile perene ale familie va redeprinde smerenia, acea valoare de baza a unui bun crestin ortodox, in fapt una din valorile care intruchipeaza conservatorismul pe care-l tot propovaduieste, doar nu prea reuseste sa convinga si prin exemplul personal. 

        Reply
      2. SorinSarba

         @Bleen  @Amelia New Nu e rau daca Neamtu revine de unde a plecat, poate astfel reinvatand mentalitatea si limba poporului de la tara,  lasand la o partea sofismele, va redeprinde smerenia, acea valoare de baza a unui bun crestin ortodox, in fapt una din valorile care intruchipeaza conservatorismul pe care-l tot propovaduieste, doar nu prea reuseste sa convinga si prin exemplul personal. 

        Reply
    2. Bleen

       @Amelia New La Arad e un război pe viață și pe moarte politică între Falcă și Seculici. Adică ginere și socru.  Lista de candidați e un compromis între taberele celor doi. 

      Reply
      1. Yeba

         @Bleen  , da, râde şi Dana Grecu de ei. Dar noi vrem să ştim de ce candidează MRU acolo şi nu în sectorul 3 sau 6.  Asta să fii bun să ne desluşeşti.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *