MRU: Lista de cheltuieli prezentata de presa este a RA-APPS, nu a premierului

Sînt cheltuielile de protocol ale RA-APPS-ului și nu sînt destinate premierului, și nu au fost făcute la cererea premierului,  a declarat MRU în emisiunea lui Nelu Barbu și Ion Cristoiu, de la B1 TV.

Facebook Comments

9 Comments MRU: Lista de cheltuieli prezentata de presa este a RA-APPS, nu a premierului

  1. Marian Preo

    Si vila Dante era a lui Basescu asa ca nu se pune…daca zice Antena 3, asta este , o luam de buna obligatoriu, pentru ca in curand o sa devina HG (daca o sa ramana USL la guvernare). „Adevarurile absolute numai la Antena 3 si Balaceanca.”

    Reply
  2. FlorinS

    Ma irita teribil ‘subiectul’ asta cu lista de cheltuieli. Mai exact articolele unora ( ca la tv am evitat sa uit), cum ar fi Sorin Ionita pe contributors si Lelia Munteanu. 
     
    De la Antene nu te astepti la altceva, e clar de ce aduc un astfel de non subiect in discutie. Dar sa te arunci sa comentezi, sa scrii editoriale despre asta fara nici o verificare (desi spui ca ‘asta n-ar trebui sa fie greu de verificat’ dar nu o faci) si sa ajungi sa validezi astfel o discutie falsa, e cel putin penibil daca nu rau intentionat. 
     
    Nu i-as acuza pe toti de rea intentie, dar varianta care ramane e si mai putin onoranta pentru ei…
     
     

    Reply
  3. Florina

    Dacă se vor întîlni în campania pentru prezidenţiale MRU şi Antonescu, e clar ce tre’ să-ntrebe primul: Măi, ce Mercur retrograd o fi pe poporul ăsta, de a ajuns pînă la urmă să aleagă între două Fecioare?

    Reply
    1. OstapBender

       @Yeba A mai zis „domnule ministru”, pentru ca in studio era si Videanu, care zicea si el „domnule prim-ministru” iar Cristoiu zicea de-ale lui. Acestea fiind spuse. Aaa, a mai zis si Govora de cateva ori.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *