Offtopice – 1 iulie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Ronald Reagan Announces for Governor: 01/04/1966

Facebook Comments

28 Comments Offtopice – 1 iulie 2013

  1. Gramofonu

    „Mai adauga 59,00 Lei si primesti livrarea gratuita prin Posta Romana.

    Mai adauga 119,00 Lei si primesti livrarea gratuita prin curierat rapid.”

    Reply
  2. Yeba

    Revin cu ale mele. Am verificat, A3 a mutat și arhiva emisiunilor pe platforma aia cu abonament, n-a lăsat nimic la acces public. Asta înseamnă că dacă vrei să extragi probe ca să-i dai în judecată sau să faci dosar pt MCV – vezi conflictul cu CSM – trebuie în cel mai fericit caz să-i plătești abonament lui Felix ca să recuperezi accesul la arhivă, dacă n-o fi șters-o. Hă, hă, hă.

    Reply
  3. Bleen

    În pauză la Turcescu e și reclamă la Romprest, firmă pesedistă de curățenie care nu are nevoie să-și facă reclamă la TV. Doar dacă…

    Reply
  4. Bleen

    De unde știe Pora cum a votat Iulia Motoc? Să înțeleg că aia cu 30% a fost votată fiindcă a primit Iulia Motoc nuștiuce recompensă? Da, știm că la funcția de la CEDO bălea cineva din gruparea din care face parte și Pora, dar asta nu justifică ieșirile astea și acuzația că pentru decizia privind pragul de 30% ar fi vinovată Iulia Motoc. Iulia Motoc nu e singurul judecător de la CCR. E unul dintre cei 9. 6 dintre ei au votat pentru pragul de 30%. 

    Oricum, din cîte am înțeles eu, gruparea respectivă are interzis la orice funcții de acum încolo, așa că Pora se ambalează degeaba. Game is over, cum spune o vorbă din popor.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită…Mi se pare că ești foarte încrâncenat și neobiectiv, mă rog, dreptul tău. Fără ”gruparea respectivă” mă îndoiesc foarte tare că mai avea cine să împartă funcții în afară de cei doi golani puciști. Motoc – ai zis tu însuți – a votat pentru convenabilul 30% , alții s-au opus nici acum nu știm cu ce motivație. 
      Fiindcă putea fi opoziție și la 30%, și la chestia cu +1 an.
      De ce te enervează că intuiește și Pora că Motoc a votat pt 30%? Cum ajunge Motoc la CEDO?

      Reply
      1. Bleen

        Yeba Bleen S-au opus peneliștii și probabil Morar (sau Dorneanu – eu zic că Morar, alții zic Dorneanu). 
        De ce s-a votat pentru 30%?
        Comisia de la Veneția nu recomandă prag, recomandă doar minimum un an înainte de scrutin pentru modificarea regulilor. CCR a făcut întocmai cum a zis Comisia de la Veneția.

        Reply
        1. Bleen

          Yeba Bleen Că CCR a luat decizia asta fiindcă Iulia Motoc a primit recompense. A zis-o în emisiune cu pretendenta la postul de la CEDO.

          Reply
  5. Yeba

    Felix în sărăcie! A pus abonament (10 lei/lună) pt cine vrea să vadă emisiunile în reluare. Cum n-aș putea să-i dau nici lumânare, relația noastră se încheie aici.

    Reply
  6. Bleen

    Pleșu despre Turcescu:
    O vreme, a ţinut rubrică la Dilema, unde îmi amintesc cum a dat o dată cu bîta în baltă, construind o analogie ”fină” între Învierea pascală şi un detaliu privat de fiziologie erotică. Mă rog, nimeni nu e scutit de oarecari accese de prost-gust. Cu atît mai puţin cineva care e doldora de veleităţi (gazetărie, proză, istorie, muzică, televiziune etc.) şi care e portretizat (de cine?) pe Wikipedia drept ”a famous Romanian celebrity” (sic!).
    Citeste mai mult: http://adev.ro/mp8thp

    Reply
      1. Gramofonu

        Bleen Redevenind seriosi: daca si Turcescu e faimos, atunci Salam cum mai e? star intergalactic?

        Reply
  7. Bleen

    Anul ăsta, unul dintre prietenii mei schimbă prefixul la 4 E primul din grupul nostru. Peste 2 ani, în 2015, îmi vine și mie rîndul. La 40 de ani ești la jumătatea drumului dintre 20 și 60. Parcă ieri aveai 20, parcă mîine ai 60. Încă atît și gata. Iar după 60 oricum nu mai contează, ești în anticamera lumii celeilalte.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen d-aia dă Dumnezeu omului copii, ca să se recalibreze. Cine are copil mic este părinte tânăr, intră în alt segment, iese din mid-life crisis, fiindcă nu mai intră. Adică nu e „mid-” , că se mută reperele.

      Reply
    2. liviuta

      Bleen E o falsa jumatate de drum.
      Asa cum pare sa fie, cred ca jumatatea dintre 20 si 40 e de doua ori mai lunga decat cea de la 40 la 60.
      E un soi de acceleratie pe undeva.

      Reply
    1. liviuta

      Bleen Da, e din Alecsandri, imi aduc aminte de Chirita radiofonica (de fapt, pe vinil) in varianta aia meseriasa cu Miluta Gheorghiu in rolul principal.

      Reply
  8. Bleen

    Hundreds of thousands hit streets in Egypt to protest MorsiRead more: http://www.foxnews.com/world/2013/06/30/tension-rises-ahead-egypt-protest/#ixzz2Xl8MKfnE

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *