Offtopice – 30 iunie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Ronald Reagan – Address to the Nation on the Economy

Facebook Comments

35 Comments Offtopice – 30 iunie 2013

  1. Bleen

    Eduard Hellvig: În 2016 singurele partide care vor exista vor fi PSD și PNL. Din 2016 PNL și PSD vor guverna împreună.

    Reply
  2. Bleen

    Dacă se face referendum pentru Constituție în primul tur al prezidențialelor e timp necesar pentru a intra Constituția în vigoare înainte de învestirea noului președinte.

    Reply
  3. Bleen

    Mostră de fițuică (EVZ):
    ”Niels Schnecker s-a născut pe 1 ianuarie 1960 la Bucureşti. Părinţii săi, evrei austrieci, lucrau la Bucureşti. Întrucât maică-sa era nemţoaică din Sudeţi, a căpătat şi cetăţenia germană.”
    Presa de calitate așa scire mai nou. N-am citit tot, dar cred că mai încolo apar și referiri la tacsu, măsamarea, tacsumare, sorsa, frasu și cumnatăsu.

    Reply
    1. Canadiana

      BleenImi povestea bunicul, care in 1923 si-a luat prima masina (Ford) si a plecat la barbier (in Craiova). Pe vremea aia in Craiova erau ca la vreo 5-6 automobile. Barbierul ii stia pe toti care aveau automobil, de unde erau, ce invarteau, ma rog, avea omul toate CVurile automobilistilor in memorie, ca d-aia era barbier. Cum aparea unul strain de loc la volanul vreunui automobil, barbierul il intreba imediat: ” Da’ dumneata, domnule, de pamant, de loc, de fel de unde esti?”. Asa si EVZ, barbierul anilor 2013.  Jurnalism de investigatie.

      Reply
  4. Bleen

    Dar dacă nu mai stă ploaia asta niciodată? Dacî Dumnezeu s-a enervat și a zis ”Da’ mai dați-vă în P*la Mea!”? Cum vom reacționa fiecare dintre noi, individual? Cum vor reacționa națiunile, culturile? Dar Bruce Willis, Chuck Norris și Vladimir Putin? Vă dați seama ce moarte lentă și chinuitoare ar avea umanitatea și viata terestră? Vom muri de foame și de sete, că nu cred că va supraviețui nimeni ca să se înece. Primii vor fi afectați locatarii de la parter și etajele inferioare. Care vor căuta refugiu la locatarii de la etajele superioare. Care îi vor primi zîmbind în casă și apoi îi vor lovi în cap cu ciocanul sau țeava. Și îi vor mînca!

    Reply
    1. Gramofonu

      Bleen Mi-as anula concediul la mare, as putea sa inot in fata blocului si sa fac plaja pe balcon.

      Reply
  5. Bleen

    Albume foto ale părinţilor noştri:Am terminat şcoala (2 poze)Am terminat facultatea (1 poză)Nunta (3 poze)La maternitate (2 poze)
    Albumele noastre:
    Am ajuns la cafenea (15 poze)Au adus meniul (12 poze)Au adus mâncarea (43 poze)Am fost la baie (114 poze)Când veneam de la baie m-am întâlnit cu o prietenă (51 poze)Au adus desertul (23 poze)Adus nota de plată (18 poze)

    Reply
    1. Nea

      Bleen Japonez în National Geographic (revista): fetiţa lui, de 5 ani, are aparat foto digital, cu care poate poza orice vrea. Condiţia este să nu facă mai mult de 2 poze pe zi, pentru a se concentra asupra calităţii.

      Reply
  6. Canadiana

    OstapB  Pana nu vine Emil Stoica sa dea cu pietre in mine: Husein e tipic pentru etnia lui: nimic nu poate duce pana la capat, tot ca tziganul, la mal. Daca faci o magarie asa mare, cover your tracks, mofo!!!

    Reply
    1. KozmoNautu

      Bleen din cate vad, diferentele dintre senior si junior apar cand e vorba de razboi: Irak, Afganistan, Guantanamo Bay.

      Reply
  7. Bleen

    „That’s one thing I’m not gonna do, is chase, is chase staying alive. I’m not, you know, you’ll spend so much time chasing staying alive you won’t live, you know? I wanna live. If anybody had that cure out there like so many people swear to me they do, you’d be two things: you’d be very rich, and you’d be very famous. Otherwise, shut up,” Patrick Swayze

    Reply
    1. Yeba

      Bleen , Copiii ăia par gemeni, lipsă de imaginație. 
      Ideea e că ăsta era om serios, de dreapta. Deci scrie că a avut 10 copii și că there is no evidence of any illegitimate children born to William, deși el însuși era din flori. E tare și nevastă-sa, care a țesut o celebră tapiserie. William as depicted in the Bayeux Tapestry during the Battle of Hastings, lifting his helm to show that he is still alive.

      Reply
        1. Yeba

          Bleen, mie mi-e drag de mult tipul, William ăsta. Mai departe, „by 1075 William’s hold on England was mostly secure, allowing him to spend the majority of the rest of his reign on the Continent”. 9 ani. Dar trebuie să ai și noroc de adversari pe măsură.

          Reply
  8. Bleen

    ”Cu fiecare alegere democratică şi rebeliune cîştigată speranţa este că
    va veni acest nou tip de lider – genul Obama, în fond, care rămîne un om
    ca toţi ceilalţi şi după ce ajunge la putere.” (favorita noastră, a tuturor, AMP, un altfel de om)

    Reply
    1. Gramofonu

      Bleen Cu alte cuvinte, ea spera sa iasa Geoana. Dar nu s-a intimplat, asa ca ne-am trezit cu un semizeu. Si l-au trimis zeii parlamentului sa faca cele 12 munci, doar-doar nu s-o mai intoarce. Iar cind s-a intors, pe morar l-a popit. Stai, cred ca am incurcat povestile 😀

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *