Offtopice – 11 august 2013

foto: Dunărea la Irlbach

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Facebook Comments

15 Comments Offtopice – 11 august 2013

  1. geronimo

    Bleen:)))))))))))) 
    sa-i dea cu joarda, sa-l scoată din casa, ca asa ocazie nu mai prindem. Bravo Crizel, mai ca ne vine sa-ti mulțumim. Cunosc uselisti, care sant de fapt pesedisti, insa nu-l pot suferi pe Nebunel (chestie de umori). Bag mana in foc ca Crin-Laden nu va pupa voturi de la ei

    Reply
  2. Bleen

    Candidatura lui Crin Antonescu din partea USL ar fi cea mai bună veste de anul ăsta pentru adversarii USL. Îl bate Diaconescu în turul 2. Și Băsescu pe Diaconescu, dacă nu vrea să candideze.

    Reply
  3. geronimo

    BarbuMateescu Astaaaa-i, mulțam fain ! Le-am recunoscut imediat. Din păcate, nu le-am mai reținut titlul; nici măcar vag-orientativ. Chestia asta o pățesc si cu filmele, cu titlurile de poezii, piese muzicale.
    Bun! Trec la puricat.

    Reply
  4. geronimo

    Bleen, am o rugăminte, ajuta-ma ! Nu mai găsesc, in ruptul capului, editorialul ala al tău de azi vara, din timpul barbariei useliste împotriva cetății, in care făceai o comparație tactica intre instituțiile înghesuite pe poziții izolate in apărarea statului de drept (plus sprijinul-cheie al Occidentului) si bătălia de la Gaugamela ( parca). Sper ca nu-mi face memoria figuri. Ala a fost un editorial de referință.
    Am un mic-mare „războiu” cu un amic ce a „defectat” cu USL-ul, si simt ca sunt pe cale sa-i produc breșe in defensiva.. Si prin ricoseu, inca catorva.  Imi trebuie muniție suplimentara.  Daca ai vreme, imi poti posta link-ul? Rogu-te frumos!

    Reply
  5. Yeba

    Bleen, ca expertă în Dana Grecu, afirm: dana grecu e picantă, nu e fadă. Și nu ca damă, ci ca stil de discurs. În scris e catastrofă, dar la expresie orală e incomparabilă. 
    (Am menajat-o, am evitat expresiile interpretabile, dar îmi dau seama că o confuzez chiar pe ea, pe Dana. E nesimțită antrenată cu ăia pe al căror cap își sprijină tigaia, nu înțelege alt registru. Deci reformulez: la oral, e incomparabilă.)
    În rest exact așa e. O percepție greșită etc. Noi nu știm despre mercenariate, poate Dana e și ea sinceră în contorsiuni, denaturări și omisiuni, le-ar face tot pe alea și gratis.

    Reply
  6. geronimo

    Bleen Asa-i, numai mobilurile imi pare ca le deosebesc. Mercenariatul lui Dana Grecu, care face diferenta. Dar, ma rog, nu bag mana in foc, pentru ca nu știu exact nici de Rodica Culcer ce mai face, ce-o mai anima, pe unde ii mai sticlesc ochișorii (vorba lui maica-mea)

    Reply
  7. geronimo

    :)))))))))))))))  __ „Mark Twain – cenzurat pentru că a scris negru pe alb”. Ar fi fost si mai grav dacă scria alb pe negru..  Luminează-ne, Maestre Stoica! nu ne lăsa asa, „confuji”

    Reply
  8. geronimo

    @ Emil Stoica : 
    mea culpa, maestre, pentru „potențialul totalitar” de care v-am acuzat..  Ați avut dreptate: Fratii Grimm, si promotorii lor, trebuie musai cenzurați.  Nu m-ar mira ca si Ion Creanga sa aștepte la rând .. Lista potențială e lunga si nu are regula interna de închidere  Toti si toate expiram, si inspiram,.. rasism, pedofilie, islamofobie, violenta si discrminare. Presimt ca veti avea serios de lucru, nu gluma! intr-un viitor tot mai politic-corect.. 
    „Prea obișnuiți cu poveștile Fraților Grimm, cunoscute în toată lumea prin mii de ediții și ecranizări, noi, oamenii de azi, nu mai percepem pericolul care se ascunde sub niște haine atât de familiare. Avem nevoie, iată, de un studiu științific pentru a ni se deschide ochii împăienjeniți de prejudecăți și a ni se reactiva vigilența”
    Adrian Patrusca: http://www.evz.ro/detalii/stiri/fratii-grimm-nu-sunt-corecti-politic-alba-ca-zapada-si-scufita-rosie-terorizeaza-copiii-1051801.html

    Reply
  9. geronimo

    Bleen  Eu zic sa nu fim exclusivisti. Sant destule neadevăruri si suprainterpretări in articolul lui R. Culcer, insa n-as arunca-o peste bord, asaa, cu una cu doua. E departe totusi de mercenarii de presa. Parerea mea e ca pur si simplu are o percepție gresita in legatura cu potentialul PMP – cu atat mai mult atunci cand il raporteaza la PDL. Totusi, sa nu trecem cu vederea ca si ea il considera pe Blaga o fundătură politica atât ptr. partid, cât si pentru opozitie in genere. Pe de alta parte perceptia ei despre Catalin Predoiu mi se pare corecta, ar putea fi o alternativa la Bleaga. Chestia-i ca PDL, in ansamblu, a devenit oțios>

    Reply
  10. Never G

    Bleen Gretos si fad articolul! Singura perspectiva din care priveste situatia este interesul personal al celor implicati inclusiv al fostei director TVR. Nici vorba de tara! Cu astia nu schimbi nimic. Isi muta fundul dintr-o barca in alta. Bine ca se separa graul de neghina si ii vedem clar pe cei fara principii. Sa ne mai ceara….. „respect”!

    Reply
  11. Bleen

    Grețos e puțin spus. Hai că încet încet își arată fiecare caracterul. Să vedeți, timp de aproape un an, pînă la europarlamentare, ce contorsiuni logice și morale va face toată lumea bună și de caracter. Nici nu vreau să mă gîndesc ce se întîmplă dacă, pe ultima sută de metri, Monica Macovei e pusă pe un loc neeligibil de către Blaga. De fapt, pentru contorsioniști nu va fi nicio problemă să se schimbe de la o zi la alta.
    Pentru cine nu știe, Rodica Culcer a fost director la știrile TVR. Există vreo diferență între ea și Dana Grecu? Nu.
    http://www.rodicaculcer.ro/2013/08/monica-si-miscarea/

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *