Offtopice – 11 iulie 2013

foto: perși speriați de-un machidon

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Boc: USL Cluj şterge pe jos cu Ponta, consilierii au refuzat prelungirea unui contract cu China – realitatea.net (Florina, 22:18:10)


Traian Băsescu cere reexaminarea Legii Referendumului – DIGI24 (Florina, 21:22:30)


DOSARUL ȘANTAJULUI. Camelia Voiculescu a fost pusă sub învinuire. La fel și Antena Group și Intact Publishing – DIGI24 (Bleen, 14:15:15)


Monica Macovei a ales Vasile Blaga – Evenimentul Zilei (Bleen, 13:38:13)


Camelia Voiculescu, URMĂRITĂ PENAL în dosarul de şantaj al directorului Antena Group – RTV.NET (Bleen, 13:06:19)


Despre bacalaureat – fără prea mult Gauss – Sociollogica (Bleen, 06:46:14)


Mafia japoneză şi-a lansat propria revistă, cu o rubrică dedicată poeziei – România Liberă (Bleen, 01:50:01)


Facebook Comments

14 Comments Offtopice – 11 iulie 2013

  1. KozmoNautu

    Observ ca legea referundumului a fost intoarsa de Basescu in Parlament. ma intreb daca e posibila amanarea intrarii in vigoare pana in decembrie 2013, astfel incat sa se aplice din dec.2014. dac-ar fi asa, lucrurile s-ar simplifica destul de mult: 
    PSD-ul va forta votul anul asta (pe 50%), cvorumul nu va fi atins iar Antonescu pica de prost. 
    daca nu forteaza si o amana pentru mai tarziu de dec 2014, atunci sigur nu-l mai sustine pe Antonescu la prezidentiale. (si probabil nici nu mai vom avea o noua Constitutie, pt ca majoritatea de 2/3 nu va mai exista ca sa o voteze in Parlament)

    Reply
  2. Canadiana

    AFP: Traian Băsescu, printre liderii europeni aflaţi în funcţie de cel mai mult timpDupă demisia, miercuri, a lui Jean-Claude Juncker, premierul Luxemburgului timp de peste 18 ani, recordul de longevitate politică a actualilor lideri europeni îi revine lui Heinz Fischer, preşedintele Austriei de nouă ani (25 aprilie 2004), printre liderii politici europeni aflaţi în funcţie de cel mai mult timp fiind şi preşedintele român Traian Băsescu, informează AFP.
    AUSTRIA: Heinz Fischer este preşedinte de 9 ani şi două luni (25 aprilie 2004).
    SLOVACIA: Ivan Gasparovic se află în fruntea statului de 9 ani şi o lună (15 iunie 2004).

    Reply
      1. Gramofonu

        Canadiana A mai remarcat cineva ca mai toti cei declarati „cel mai batrin om de pe planeta” mor la vreo 3 luni dupa primirea premiului?

        Reply
        1. Canadiana

          Gramofonu In mod normal, n-ar fi o mare branza sa ai longevitate politica intr-un post. Dar daca raportam datele la Balaceanca politica autohtona, devine o branza. 
          Si musca-ti limba pentru ultimul comentariu.

          Reply
        2. Gramofonu

          Canadiana  Alaturarea celor doua mesaje e in sensul urmator: ai 12 presedinti in al 10-lea an de mandat in zona de raportare, fiecare „expira” in cite o luna a anului.
          Si-atunci vine o statistica de-asta nonstatistica, si enunta descoperirea anului: „X a stat cel mai mult pe post”. Descoperire valabila fix o luna, cind o sa fie Y. Asa ca mai bagam o „statistica”, si ne frecam miinile de bucurie si facem copy-paste ca sa pregatim si articolul de luna viitoare, ca plecam in concediu. Cind ne intoarcem din concediu, copy/paste inca o statistica.
          Mie mi-ar fi rusine sa scriu articole de-astea.
          P.S.: concediu placut autorului.

          Reply
        3. Canadiana

          Gramofonu  Esti pricinos, ca te luasi de autor, nu de stire.  Evident ca jurnalistii aia sunt niste boi, doar d-aia omoram noi tastatura pe Blogary. Da’ mie tot imi placu stirea, na.

          Reply
  3. Yeba

    Plângere LF: comentariile se postează singure, când dau click aflu că As much as you like your comment, you cannot post it twice. Păi vreau să mai cuget, poate am zis ceva, poate l-am înjurat pe Ponta…

    Reply
  4. Bleen

    @Yeba, ești aici? Uite, ăsta e narativul:

    După părerea mea, Monica Macovei trebuie să ajungă in Parlamentul European pt că e cel mai bun europarlamentar, o zic alţii, nu noi. Şi face o treabă extraordinară ref integritate la nivelul întregii UE.

    Vorba cuiva, nu mai știu a cui, poate chiar a ta: Dacă e important ca Macovei să ajungă europarlamentar și altceva nu contează, poate ajunge europarlamentar și pe listele USL.

    Reply
    1. EroulBula

      Bleen Monica Macovei poate ajunge europarlamentar candidand independent si fara sa-si faca mare campanie. Chiar n-o inteleg de ce se incapataneaza sa-i remorcheze pe trogloditii lui Blaga, mai ales ca, in imensa lor majoritate, o urasc din toata inima.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *