Offtopice – 13 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

26 Comments Offtopice – 13 aprilie 2013

  1. Amelia New

    DPA despre ISP: http://www.contributors.ro/fara-categorie/pdl-si-isp-o-precizare-si-poate-o-lectie-interesanta/?cfcc

    Reply
  2. Canadiana

    Hahah: Mircea Cartarescu are pe fb un Fan Page facuta de unul care sta prost cu limba romana:
    „As dori sa va spn tuturor celor care il iubiti pe Dl Mircea Cartarescu,ca aceasta pagina este decat un fan page,adica nu este o pagina officala de al Dl Mircea Cartarescu.
    Pagina a fost facuta de un fan .Multumim pentru intelegere!”

    Reply
    1. Sam85

      Bleen Oare o sa mai existe PDL intr-un an? Eu cred ca jumatate din PDL se va ‘impreuna’ cu alianta PNL-PC, iar cealalta jumatate se va aseza ca o capusa in spatele Miscarii Populare.

      Reply
  3. Nea

    Zic şi eu, nu dau cu parul. La ultimele offtopice au fost mai multe comentarii decât la postările cu articol. Să fim noi orchestra perfectă, care cântă fără dirijor şi chiar fără compozitor?

    Reply
  4. Canadiana

    Sunt plagiata! Comentariul meu original de pe Blogary – Offtopice 11.04 – apare in Revista 22, rubrica de comentarii la articolul lui Cornea, cateva ore mai tarziu, semnat de Seby.  Daca-l prin pe Seby, sa fie clar ca ii cer drepturi de autor.
    [IMG]http://i45.tinypic.com/15cyoux.jpg[/IMG]

    Reply
    1. Yeba

      Canadiana , mie mi s-a întâmplat de două ori, (cat urmaresc eu asta, de obicei nu, comentarii slabe) o dată m-a copiat Spleen și o dată Nea. Am zis că se știu ei și că mă vor scoate la înghețată.

      Reply
        1. Yeba

          Eu am constatat de două ori că sunt plagiată, și anume în comentariile din 22, cu nickurile de mai sus. De altele n-am știință.

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *