Offtopice – 13 mai 2013

Pentru direcționarea a 2% din impozit datele necesare sînt: numele entității beneficiare (Asociația Blogary), Codul fiscal (29013920), Cont IBAN: RO32RNCB0082123665430001, BCR Unirea. Data limită e 25 mai.

PREVEDEREA 2% 2013 (doilasuta.ro)

La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2012, catre o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 25 mai.

FORMULAR DECLARAȚIA 230

FORMULAR DECLARAȚIA 200

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

The Doors – Love Me Two Times

Facebook Comments

28 Comments Offtopice – 13 mai 2013

 1. Yeba

  Pt off-topicul din 14 mai,
  Din RL pt DPA, care oricum a fost delicat ca o iasomie in privinta decoratiilor, citez: „Principele Nicolae a cunoscut- o pe Rebeca Byatt în timp ce studia managementul afacerilor şi marketingul la Colegiul Royal Holloway din Londra.”
  Deci MBA / Marketing. De-aia actiunile PR sunt dezastruoase cu metodă, chiar îmi puneam întrebări.

  Reply
  1. TI

   Taticuhttp://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/monica-macovei-tiberiu-nitu-nu-are-ce-cauta-in-functia-de-procuror-general-301842.html

   Reply
 2. Amelia New

  DPA (tot despre Casa Regala): http://www.contributors.ro/fara-categorie/despre-decoratii-familii-si-familii-de-cuvinte/?cfcc

  Reply
 3. Amelia New

  Nu stiu de ce ne mai miram ca mortii (eventual din Gorj) voteaza …
  http://adevarul.ro/locale/bacau/avizde-psiholog-mortul-conduce-camionul-1_518fb0a7053c7dd83f90b3f5/index.html#  
  „Dacă pe avizul medical scrie că Frigură (n.n. mortul) este „apt medical pentru transport marfă intern“, pe avizul psihologic se menţionează că bărbatul „nu are probleme comportamentale evidente în momentul testării“”. 
  Chiar cred si eu ca „nu avea probleme comportamentale evidente”.

  Reply
 4. geronimo

  Vorba aia: in tot răul, si un bine ! Dacă nu căutam pe YouTube in disperare, si fără folos, versiunea originala a piesei lui Bob Dylan închinată lui Joan Baez, de pe albumul Blonde on Blonde’66, poate ca n-as fi aflat vreodată de remake-ul asta fabulos:  
  Visions of Johanna:
  http://www.youtube.com/watch?v=JFPuzwS5xDk

  Reply
 5. Amelia New

  Despre … si decaderea casei regale a Romaniei: http://www.contributors.ro/editorial/str-regala-colt-cu-bd-oprescu/?cfcc

  Reply
  1. geronimo

   Amelia New  Daca a tăcut ca rahatu`n iarba anul trecut in timpul unei ditamai tentative de lovitura de stat, nu ma mai surprinde nimic la Casa Regala; poa` sa-l adopte si pe Marian Vanghelie  intre domnișoarele de onoare..

   Reply
  1. geronimo

   Bleen :))) Si actrițele cum plâng? Nu ne-ai lămurit. Că, la ele, zona inghinala e cu „cântec”, nu cu plâns.. – (Reflections)

   Reply
 6. Gramofonu

  Geoana a inceput din nou sa-si faca reclama ca secretar general al NATO. Ma intreb cine-o fi mai reprezentativ pentru Romania, Geoana sau Severin?

  Reply
 7. Bleen

  ”Am insa si o explicatie, trista: membri CSM au vazut ce au patit cei intransigenti si prea putin dispusi la compromisuri, cum a fost de pilda Daniel Morar…”  Rodica Culcer
  Sînt nebuni. Nu sînt numai turbați. Sînt nebuni și îmi pare bine că sînt trecuți unul cîte unul pe tușă. Sîntem în țara în care un om e aruncat în gulagul Curții Constituționale. Minciuna și fabulația propagandistică au atins cote patologice. Ce dracu a pățit Morar? A fost numit judecător la Curtea Constituțională. Ba mai mult, el a cerut numirea și a cerut-o cît mai repede, că-i era frică că se răzgîndește Băsescu și rămîne nearanjat Pe 9 (nouă) ani de acum încolo. Și ăsta e exemplu de persecuție?

  Reply
  1. Canadiana

   Bleen  Exista vreo boala mintala care sa se numeasca conspiratiomania? Ca vad ca a devenit epidemie nationala.

   Reply
  2. liviuta

   Bleen N-as vrea, totusi, ca isteria partii Nutu-Culcer-MirceaMarian-iste (si cine o mai fi) sa se rasfranga in modul cum vedem meritele lui Daniel Morar.
   Omul a fost, in orice caz, un tip tare pentru tara asta.
   Ca nu o fi Sfantul Martir pe care ni-l serveste partida justitiara e adevarat, dar nici nu e nimic condamnabil in faptul ca un om (de altfel, meritoriu) vrea sa ajunga la CCR si are calitati pentru asta. In fond, e dreptul lui sa nu isi doreasca un martiriu, ci o functie inalta si bine platita, daca e pregatit pentru asta.

   Reply
 8. Bleen

  Dacă săptămîna viitoare se ține un referendum în care sîntem întrebați dacă sîntem de acord cu eliminarea pragului de cel mult două mandate prezidențiale și știu că Antonescu are șanse 100% să cîștige alegerile și doar Băsescu candidînd pentru al treilea mandat l-ar putea opri, votez împotriva eliminării pragului și implicit împotriva dreptului lui Băsescu de a candida pentru al treilea mandat. Și îmi susțin argumentele pînă în pînzele albe, împotriva oricui, cu Băsescu în frunte.

  Reply
  1. Bleen

   Și da, poate că Nițu și ceilalți procurori sînt cele mai proaste alegeri posibile. Cu toate astea, dacă mîine ni se dă posibilitatea să negăm dreptul ministrului de a nominaliza procurorii șefi și al CSM-ului de a vota avizul lor și se formează o comisie din Macovei, Morar, Patapievici, Pleșu, Cărtărescu, Liiceanu, Iisus, Coposu și Elisabeta Rizea care va decide nominalizările, eu mă voi situa de partea dreptului ministrului de a nominaliza procurorii și CSM-ului de a vota avizul, chit că ministrul e Cazangiu, Ponta sau Hașoti sau cine o fi.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *