De ce nu se apuca pedelistii de treaba?

Din cauza Mișcării Populare. Cel puțin așa justifică Cezar Preda dispariția PDL de pe scena politică. O scuză penibilă, chiar și pentru unul care a pierdut toate alegerile la care a participat (nu că Blaga, Cantaragiu sau Gigi Chiru ar fi cîștigat vreuna).

SURSA

Filiala Buzău a fost la toate alegerile una dintre cele mai slabe filiale ale PDL, cu scoruri mult sub media națională a partidului. La parlamentarele din 2012 PDL Buzău a luat 12.40%.

Facebook Comments

5 Comments De ce nu se apuca pedelistii de treaba?

  1. Elena Panturu

    cezar preda este în spatele mafiei imobiliare …a se vedea văcarul împroprietărit de prefectul lui preda …văcar care acum nu mai are nimic ….gura preda !

    Reply
  2. Canadiana

    Alti orfani impotenti pe care i-a „lasat” Base din brate. Imi vine sa rad cand vad cati plang dupa el, precum cocotele dezamagite ca nu sunt luate de nevasta.  Pai e usor de ajuns la concluzia simpla si evidenta: n-au fost, nu sunt si nici nu vor fi in stare sa faca nimic. Singura lor glorie a constat in a-l avea pe Basescu de partea lor.

    Reply
    1. Yeba

      Canadiana criza de identitate se cheamă. Bleen le-a spus de prin 2010 că e cazul să-și definească identitatea (de dreapta, de orice, și să se poziționeze și să transmită mesaje ca atare.) Acum se raportează tot la Băse, prin MP. Păi MP e mică, sfrijită, pierdută în pădurice și aia, ca Scufița Roșie, un non-partid. Cât de neputincios și de prost să fii ca să nu te raportezi la partidele parlamentare, când ești de 15 ani pe scena politică? 
      Or să stea la poarta tribunalului și, cum vine să se-nscrie un partid, oricare, Partidul Zmeilor cu Coadă, vor face o conferință de presă în care își vor sublinia poziția mai bună în sondaje și meritele lui Blaga în acest sens/

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *