Offtopice – 14 august 2013

foto: Valahia (EU IV)

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


The Myth of „Fiscally Conservative, but Socially Liberal” – Michael Chance, Intellectual Conservative (Bleen, 00:53:31)


Fetuses Made Into Soup in China – Dave Blount, Moonbattery (Bleen, 00:50:56)


53% See Conflict Between Economic Growth and Fairness – Rasmussen (Bleen, 00:47:54)


Bono, born-again capitalist evangelist – John Hayward, RedState (Bleen, 00:43:00)


Ponta: În lipsa originalului, Şova a reziliat contractul cu Bechtel pe baza unei copii legalizate – Mediafax (Bleen, 00:39:49)


Ponta laudă DNA. „Sunt cu totul şi cu totul în sprijinul lor pentru a combate corupţia” – RTV (Bleen, 00:38:46)


Facebook Comments

29 Comments Offtopice – 14 august 2013

  1. Nea

    Bleen Are dreptate femeia. În 1998 am cumpărat pachetul ăla, Connex Go. Am primit şi o hartă în trei culori, care arăta verde pe alb că în 2 ani va exista acoperire în toate zonele ţării. Huo Vodafone!

    Reply
  2. Nea

    Canadiana Nu-i aşa ramolit Pacepa. Dar explicaţia e medicală, nu politică. Se ştie de când lumea că de sculamentul luat de la o femeie nu te vindeci decât după ce îl pasezi alteia. 
    La fel, agenta asta 069 nu poate scăpa de şancrul  kaghebist contractat de la nea Nelu decât molipsindu-l pe nea Powell.

    Reply
  3. Bleen

    Vrea să posteze poze, să-l enerveze pe Ponta, și nu poate 🙁
    http://www.facebook.com/EUdrea?hc_location=timeline  De câteva ore, practic, nu pot comunica. Nu pot vorbi la telefon, nu pot da mesaje, e-mail-uri sau trimite imagini. Şi e un chin, mai ales că aş fi vrut să împărtăşesc câteva poze de aici de la Rohia (Maramureş), unde mă aflu în acest moment. Mă revanşez însă mâine (sper).M-am confruntat cu o problemă similară şi în week-end, când a trebuit să alerg prin toată Delta ca să prind puţin semnal la telefon. 
    Cred că o mai bună acoperire a tuturor zonelor ţării ar trebui să devină o prioritate pentru cei care oferă servicii de telefonie mobilă în România.

    Reply
  4. Yeba

    Florina Canadiana KozmoNautu . din emisiunea de ieri:  Dana a făcut un strop de mișto de Crin plus ( poate îi spune cineva lui Lăză pe FB), o fază: 
    Mihăiță Calimente (see picture below) a spus că pe el nu-l poate persifla Bogdan Oprea, așa cum considera Dana că stau lucrurile, deoarece pe el, (pe Calimente, I mean) nu-l poate persifla un URÂT, care arată ca un cioban. 
    https://www.google.ro/search?q=calimente&rlz=1C1SKPN_enRO448RO464&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=AeYLUqztBsKn4ATou4CYBg&sqi=2&ved=0CD0QsAQ&biw=1024&bih=630

    Reply
  5. dana grecu

    Domnule Hanibal, eu de la dumneavoastră aștept o clarificare, mă-nțelegeți? 
    Deci sunteți profesor de psihologie, am deplină încredere. Îmi puteți explica de ce faptul că eu îmi păstrez linia obiectivă și echilibrată, că îi critic, cu slabele mele puteri, deopotrivă pe toți domnii politicieni, că nu se poate afirma că am fost mai dură cu, să zicem, dl Băsescu decât cu dl Ponta sau dl Antonescu, că, deși dl Tokes m-a dat în judecată, eu nu l-am jignit, ci doar am sesizat unele inabilități de discurs, deci – revin, sper că m-ați urmărit –  de ce acest fapt l-a făcut pe Radu să renunțe pe moment la colaborare? să plece în concediu odată cu mai-marii, confirmându-și sieși că e mare și el?
    Sau să se întârzie postarea pe internet a emisiunii din seara asta?

    Reply
  6. Yeba

    Florina Canadiana KozmoNautu , pe scurt, sunt în concediu și voi decide în următoarele 24 de ore când revin.

    Reply
  7. Yeba

    Florina Canadiana KozmoNautu, din motive obiective, nu pot relata pe moment, n-am văzut decât haiosul său început. Promit să revin cu amănunte și cu Dana de ciuf în câteva zile.
    Estimp, doamnelor drăguțe cred că Lăză n-ar pregeta să le spună personal.

    Reply
  8. KozmoNautu

    Canadiana asta voiam si eu sa intreb. cica ar trebui sa vedem inregistrarea emisiunii si sa ne uitam pe pagina de fb in acelasi timp la comentarii

    Reply
  9. Canadiana

    Asta e pentru @Yeba la care apelez cu o rugaminte pe care nu as fi crezut sa i-o fac vreodata, dar ea este the go-to person cind vine vorba de A3: de ce o lauda Lazaroiu pe Dana Grecu asa de tare, de i-a pus si poza pe fb? Te rog sa ma des-marumuresti si pe mine. Mersi.

    Reply
  10. Yeba

    Florina Bleen, mulțumesc. Ăsta s-a dus la tratament, săracul, las’ că e în NZ, dar cred că noi plătim deplasarea, prin Ministerul Sănătății, în custodia căruia se află.

    Reply
  11. Bleen

    Văd că și Hotnews, și Adevărul, toată presa, prezintă sondajul din 12-21 iulie în felul următor: Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, 57% ar vota etc etc. Nu cred că operatorii care au fost pe teren în perioada 12-21 iulie i-au întrebat pe oameni: ”Cu cine veți vota pe 18 august 2013?”

    Reply
  12. Bleen

    Ponta putea să-și trimită măcar bona să sprijine turismul românesc, pe litoral, la munte sau în deltă. Dacă domnii servesc doar Miami, măcar servitorii lor să-și facă vacanțele cu pulimea pe la pensiuni ținute de pulime. Măcar așa, în compensație pentru lipsa de autostrăzi și pentru creșterea de taxe care va ajuta la rupere micul întreprinzător din turism. Adică, dacă tot îi taxăm p-ăștia de se cacă pe ei, măcar filipineza s-o trimitem să facă vînzare la vreo pensiune românească în timp ce noi ne cheltuim la Miami Beach banii cîștigați din licitații tru….ăăă…șpag…ăăă….muncă cinstită.

    Reply
  13. Rheia

    DanCanada Melodia asta n-o știam. Ca să vezi ce mai descopăr intrînd pe Blogary (acum intrasem de fapt ca s-o pizduiesc pe Alina Ipocritovici Pippidi, dar m-ai binedispus și mi-a trecut, dă-o-n supăr de nebleznică). Și mi-am amintit o fază personală cu traduceri și arabi. Prin nouăzeci și-un pic, mă duc în cămin la un coleg arab de-al soră-mii, să ne uităm la filme pe videu. Eram mai mulți, dar numai eu mă dădeam mare că știu englezește. Filmul, american evident, era titrat în arabă. Începe filmul, eu încep să turui. La un moment dat, intră un alt arab, stă cîteva clipe în ușă, uitîndu-se la noi, după care mi se adresează arăbește. Hă? Brey, nu vezi că-s româncă? A, da… Scuze, am crezut că citești de pe ecran.

    Reply
  14. Bleen

    Pentru Yeba, cado:
    Au venit zărghiții.
    http://www.facebook.com/sirbulescu.angelcristian 
    socialismul este de mai multe feluri iar in ziua de azi acesta se prezinta altfel, desprins de trecut. Cat despre „ideologul invins de libertate” libertatea face parte din curentul socialist democrat, de fapt bazele socialismului – democrat s-au formulat pornind de la conceptele revolutiei franceze: libertate, egalitate, fraternitate, socialismul democrat nu presupune restrangerea libertatii individului chiar daca promoveaza actiunea comuna, so Matt Damon are tot dreptul sa aleaga si sa se considere in continuare social-democrat…

    http://www.facebook.com/sirbulescu.angelcristian?hc_location=timeline 
    ce dracu mai trebuie sa insemne si „Blogary – Foaie de luptă împotriva miturilor stîngii” … ??? de ce sa iti pierzi timpul cu asa ceva? de ce social – democratia e o problema pentru ei? Eu nu sunt impotriva ideologiilor din ziua de azi, pur si simplu sunt impotriva aplicarii proaste a ideilor promovate, fie ca e vorba de social-democratie sau liberalism sau conservatorism sasmd. ,sunt impotriva unora dintre politicieni care-si fac de ras idelogia, dar sa vorbesti despre”miturile stangii” mi se pare o idiotenie. Socialismul aplicat corect a avut si are un mare succes in multe tari, spre exemplu Suedia, iar acum mai mult ca niciodata socialismul revine in forta pe scena politica europeana (mai putin in Romania, unde adeptii ideologiei o fac pe aceasta de ras). De ce sa nu te ocupi mai degraba de extremisti, e un subiect actual, nazisti in parlament in Grecia sau recent am vazut si cazul Ungariei, de ce nu impotriva unor partide care se invart in jurul rasismului; Dar de ce sa ma mai mir, la cate idiotenii sunt pe net…
    http://www.facebook.com/sirbulescu.angelcristian astept cu interes urmatorul inside-job al SUA (poze cu 11 septembrie)
    http://www.facebook.com/sirbulescu.angelcristian cu ce a schimabt lumea? eu ma uit in jur si nu e nimic schimbat, cel putin in romanica, da am citit si ca manca frunze si ca practica budismul zen, a ajuns cineva foarte bine pornind de la zero si? trebuie sa-mi pese? cand aud steve jobs, nu-mi trece decat apple prin cap, si cand spui apple imi aduc aminte de incidentele cu bateriile de la ipod-uri, atat. daca zici amy winehouse, instant ma gandesc la back to black, incep sa ascult, ma simt bine. Poate as avea o urma de regret asa daca ar muri sa zicem bill gates, am folosit soft-urile microsoft si le folosim in fiecare zi, avem nevoie de ele, peste tot, produse apple nu am folosit si nici nu am de gand sa folosesc, altii spun despre steve ca a fost un escroc, nici de asta nu-mi pasa, pe bune daca-mi pasa sau daca-mi salta pulsul cu vreo bataie cand aud de steve jobs…
    E în grupurile anti-ACTA, ANTENA 3…si NOI SUNTEM AICI !!!, Slobozia iese la vot

    Reply
  15. Bleen

    ovidiubudisan Din 12-21 iulie e sondajul. PMP s-a lansat în 23 iulie, cînd a fost anunțat președintele partidului și grupul de inițiativă.

    Reply
  16. Bleen

    Sondajul care circulă e din 12-21 iulie 2013, cînd PMP nu se lansase. PMP s-a lansat în 22 iulie, cînd a și fost anunțat președintele și componența grupului de inițiativă.

    Reply
  17. Bleen

    ovidiubudisan Nu e nimic ciudat. Sondajul e din iulie. PMP stă foarte bine avînd în vedere că abia și-a anunțat președintele, la sfîrșitul lui iulie și că încă nu are vizibilitate. PNL nu a scăzut, pe acolo se mișcă. PDL scade și asta e important. Este exact trendul de care are nevoie PMP.

    Reply
  18. vbkiler

    Dacă duminica viitoare
    ar avea loc alegeri parlamentare, 57,1% din români ar vota candidaţii
    USL, iar 25,8% din cei chestionaţi ar miza pe un candidat fie de la PDL
    ori de la Partidul Mişcarea Populară (PMP), fie de la Alianţa Dreptate
    şi Adevăr (A-DA)
    Dacă duminica viitoare
    românii ar fi chemaţi la urne pentru a-şi alege reprezentanţii în
    Parlamentul European, cele mai multe voturi ar fi obţinute de candidaţii
    PSD şi UNPR, adică 38,8%. Candidaţii PNL-PC ar obţine doar 19,3% din
    voturile românilor pentru alegerile europarlamentare, PDL – 14,2%, Candidaţii PMP la europarlamentare ar fi votaţi de 5,5% din cei
    chestionaţi.
    Citeste mai mult: http://adev.ro/mricjr
    http://oi39.tinypic.com/2u634g2.jpg
    http://oi39.tinypic.com/10ydk00.jpg

    Reply
  19. ovidiubudisan

    Cica PMP ar fi pe la 5.5% (cu lista inchisa) pe sondajul inscop:
    http://www.ziare.com/alegeri/sondaj/ce-partide-se-afla-in-topul-preferintelor-alegatorilor-romani-sondaj-inscop-1251443
    Ce mi se pare mie ciudat e ca PDL ramane tot pe la 14%, chiar si cu prinderea PMP in sondaj. Dar liberalii au scazut vreo 3%. Deci electorat par sa fi pierdut PNL si PPDD.
    Oare care este portretul votantului PDL? Pe cuvant ca nu pot sa-mi imaginez cum arata votacul pedelist al lunii august (ma rog, cu exceptia membrilor si rudelor lor).

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *