Offtopice – 15 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

23 Comments Offtopice – 15 aprilie 2013

 1. Yeba

  Cică Ponta ar fi declarat că 1) se întâlnește cu Merkel și 2) nu candidează în 2014. Și noi dormim, soro!

  Reply
  1. Canadiana

   Yeba 1. ramane de vazut   2. ramane de vazut, multe a declarat Ponta  3. nu dormim, ne uitam la atentatul de la Boston, imaginandu-ne cum ar fi fost daca lui Ilici i-ar fi placut maratoanele.

   Reply
 2. Yeba

  L-am urmărit pe Crin la Parlament, în interviul comun cu Ponta (pe la 16.30 cred). E absolut sigur că nu-i zdravăn, are un attention span sub 5 secunde și e agitat, nu se poate asculta decât pe sine și nu poate controla aparențele. (Ați citit pactul de coabitare? A, nu, are 3-4 pagini și e plicticos.) O catastrofă.

  Reply
  1. Canadiana

   Bleen sa vezi acu’ stat politienesc. la aeroporturi, fac controale aditionale, mi-a trimis fieciorul meu mesaj ca ii cauta peste tot, sunt cozi interminabile.

   Reply
 3. Amelia New

  Tradare, compromis, capitulare!!! Basescu, in loc sa-i porcaiasca pe uselisti, a ras cu ei: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14625733-basescu-ponta-antonescu-stroe-dragnea-discutie-relaxata-dupa-juramantul-lui-cazanciuc-basescu-catre-stroe-cum-fiola-ponta-intre-marinari.htm

  Reply
 4. vbkiler

  Poate va intrebati cum a ajuns mru sa cumpere FC:
  „Este
  a doua intalnire pe care o avem cu conducerea MFP si cu ANRP. Speram ca, asa
  cum am discutat miercuri sa fim anuntati ca acest proiect de lege ticalos in
  opinia noastra sa fie retras de pe site-ul ANRP. Est un proiect care duce la
  mari discriminari si la incalcarea Constitutiei. (…) In situatia in care vom
  fi anuntati ca nu se retrage acest proiect vom cere premierului Ungureanu sa
  fim primiti pana la sedinta de miercuri a Guvernului, astfel incat domnia sa sa
  cunoasca despre ce este vorba.
  Sunt convins ca este o vorba de o grava dezinformare si o dorinta de a fi
  comprimis de a fi compronis noul Guvern. Daca premierul nu va da curs
  solicitarii, ne vom adresa Curtii Europene pentru Drepturile Omului pntru a
  arata ca daca s-ar implementa aceasta lege, ar duce nu la scaderea numarului de
  procese. Nu este posibil ca proprietarii sa fie despabugiti dupa 7-10 ani, cu
  cate 1,5% anual timp de alti zece ani”, a precizat Adrian Iurascu
  presedintele partidului Forta Civica.
  http://www.ziare.com/mihai-razvan-ungureanu/premier/proprietarii-vor-sa-discute-cu-ungureanu-despre-legea-despagubirilor-1162779
  Asta era in 2012. In 2013 mru vorbeste de ipocrizie politica si ameninta cu CCR si motiune de cenzura
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14625065-forta-civica-ataca-curtea-constitutionala-proiectul-guvernului-privind-retrocedarile.htm

  Reply
 5. Bleen

  Paul Dragos Aligica
  Domnule, nu se lasa. Nu se lasa. Ar face orice: orice contorsiune mentala; ar crede orice: orice poveste; orice numai sa nu faca efortul sa inteleaga care e treaba cu teoria pietei si formarea si functia pretului.
  Daca maine de la Centrala Mainstream de Propaganda se hotarasc aia sa le arata un viezure cu bonetica stand pe olita si cantand la muzicuta si le spun: “Vedeti un viezure cu bonetica stand pe olita si cantand la muzicuta? Asta inseamna ca teoria pretului e gresita, capitalismul e ceva rau si Friedman si Hayek se inseala. 264 de profesori de la universitati prestigioase au dat in scris ca e asa si va fi publicat in The Guardian.”
  Ei bine, Daca maine de la Centrala Mainstream de Propaganda li se spune asta, vor casca ochii mari o secunda apoi fetele li se vor lumina: “Da, domnule, asa e: un viezure cu bonetica stand pe olita si cantand la muzicuta. Asta inseamna ca teoria pretului e gresita, capitalismul e ceva rau si Friedman si Hayek se inseala. E limpede.”
  Ziua urmatoare vin la tine: “Mai lasa-ne domnule in pace cu teoria pretului si cererea si oferta dumitale, ce crezi ca noi nu stim? Un viezure cu bonetica stand pe olita si cantand la muzicuta. Chiar te prefaci ca nu intelegi ca asta inseamna ca teoria pretului e gresita, capitalismul e ceva rau si Friedman si Hayek se inseala?! 264 de profesori de la universitati prestigioase au dat in scris ca e asa si va fi publicat in The Guardian.”
  Faci ochii mari si ii intrebi: “ Bine dar cum se leaga una cu alta? Ce logica are ce spuneti?”
  Ei: Pai e viezure?
  Tu: E.
  Ei: Are bonetica?
  Tu: Are.
  Ei: Sta pe olita?
  Tu: Sta.
  Ei: Canta la muzicuta?
  Tu: Canta.
  Ei: Pai atunci ce te faci ca nu intelegi?! Un viezure cu bonetica stand pe olita si cantand la muzicuta? Asta inseamna ca teoria pretului e gresita, capitalismul e ceva rau si Friedman si Hayek se inseala. 264 de profesori de la universitati prestigioase au dat in scris ca e asa si va fi publicat in The Guardian.”
  In timp, lucrurile se mai schimba. Se numeste „progresul in stiinta si cunoastere”. Teoria popperiana cum ca ideile stiintifice sunt imbunatite etc.: Nu e viezure, e iepure. Nu e bonetica, e basca. Si nu canta la muzicuta ci la balalaica:
  “Mai lasa-ne domnule in pace cu teoria pretului si cererea si oferta dumitale, ce crezi ca noi nu stim? Un iepure cu basca stand pe olita si cantand la balalaica. Chiar te prefaci ca nu intelegi ca asta inseamna ca teoria pretului e gresita, capitalismul e ceva rau si Friedman si Hayek se inseala?! 264 de profesori de la universitati prestigioase au dat in scris ca e asa si va fi publicat in The Guardian. I-au si dat poza la CNN si BBC.”

  Reply
  1. Nea

   Bleen Paul Dragos Aligica Ceva ceva se leagă. Azi am văzut un iepure mic, galben, mai întâi am crezut că-i boboc de raţă, apoi am văzut că avea urechi, deci ceva scârţie cu teoria asta a preţurilor. 
   (Şi culmea culmilor: Am scris cele cele mai sus înainte să citesc tot comentariul, nu ajunsesem la progresul în ştiinţă şi la iepure.)

   Reply
 6. vbkiler

  Sondaj adevarul. Alianta DA are 5.4%. Noutatea cercetării
  realizate în această lună este procentul obţinut de Alianţa Dreptate şi
  Adevăr, care însumează procentele Forţei Civice (între 2 şi 3%), cât şi
  de cele ale PNŢCD (între 1 şi 2%). INSCOP Research explică faptul că o
  parte din susţinerea Alianţei D.A. se bazează şi pe un sprijin latent
  datorat împrumutului de brand şi confuziei de nume. Este foarte posibil,
  crede INSCOP, ca o parte dintre respondenţii care au optat pentru
  Alianţa D.A. să fie foşti alegători ai Alianţei DA din urmă cu 8 ani.  Care o fi meritul lui Pavelescu si mru in alianta de acum 8 ani?

  USL- 60,1%
  PDL – 14,1%,
  http://adevarul.ro/news/politica/noua-alianta-da-54-1_516adafe053c7dd83f09eec9/index.html

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *