Offtopice – 15 mai 2013

Pentru direcționarea a 2% din impozit datele necesare sînt: numele entității beneficiare (Asociația Blogary), Codul fiscal (29013920), Cont IBAN: RO32RNCB0082123665430001, BCR Unirea. Data limită e 25 mai.

PREVEDEREA 2% 2013 (doilasuta.ro)

La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2012, catre o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 25 mai.

FORMULAR DECLARAȚIA 230

FORMULAR DECLARAȚIA 200

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Captain Beefheart  – Electricity

 

Singin through you to me
Thunderbolts caught easily
Shouts the truth peacefully
Electricity

High voltage man kisses night to bring the light to those who need to hide their shadow deed
Go into bright find the light and know that friends don’t mind just how you grow

Midnight cowboy stained in black reads dark roads without a map
To free-seeking electricity (repeat) (Repeat both lines)

Lighthouse beacon straight ahead straight ahead across black seas to bring
Seeking electricity

High voltage man kisses night to bring the light to those who need to hide their shadow-deed hide their shadow-deed (repeat)
Seek electricity………..

(1967)

Facebook Comments

21 Comments Offtopice – 15 mai 2013

 1. Bleen

  Măritul Cocoşelului Cauzează :
  zice tati: Lui Tiberiu Nitu i-am cerut sa desemneze procurori de la sectia militara care sa raspunda la cele doua intrebari. Imi e greu sa inteleg cum niste oameni politici responsabili scot armata cu munitie de razboi cand apare o miscare populara.

  Reply
 2. Yeba

  Reporter: In MP ar putea veni membri PDL si… 
  El Insusi: ‘Aideti, suntem la Presedintia Romaniei, cand ma prindeti la un iarmaroc, intrebati-ma.
  Daca Justitiarii ar fi mai ageri, macar si-ar aminti proverbul Mai bine cu un destept la paguba, decat cu un prost la castig.

  Reply
  1. Canadiana

   Da la coaie: „Pentru dl. Nitu am avut o cerinta speciala: Sa-mi dea un raspuns (pana anul viitor) la 2 intrebari: 1. Cine a luat la revolutie decizia politica de a da ordinul ca armata sa traga? Cine a dat decizia politica ca garzile patriotice sa fie inarmate si sa traga in populatie?” Atentie, e vorba de decizii politice.

   Reply
  1. Canadiana

   Bleen  Si nici popular n-o fi fost, desi moale si puhav, te-ai astepta sa fi avut niscai succes.

   Reply
  1. Gramofonu

   Bleen Aferim! sa fie primit.
   Partea cea mai trista in povestea asta e ca tot eu trebuie sa ma chinui sa fac copilul sa inteleaga de ce el trebuie sa se poarte altfel decit ceilalti si sa manince de la pachetel. Ca brinza topita nu-i buna, ca salmonela nu-i sanatoasa, ca mucegaiul nu-i gustos, ca…ca…
   Si uite-asa, cu forta, prin grija nemasurata a Statului, voi fi nevoit sa platesc ceva ce nu vreau sa consum.

   Reply
   1. geronimo

    Gramofonu Exact, Gramofonule! Pe tine, pe mine, pe noi, nu ne mai întreabă nimeni dacă suntem de acord sa preamărim „dărnicia” Ralucai. Si a..  statului

    Reply
  2. Bleen

   Banii ar urma să fie alocaţi direct autorităţilor locale şi nu Consiliilor Judeţene, ca până acum, care împreună cu consiliile de administraţie din şcoli să decidă pachetul alimentar pe care să-l ofere elevilor.
   „Acest proiect contribuie la o alimentaţie sănătoasă, dar, totodată, la stimularea micilor industrii alimentare locale, atâta vreme cât autorităţile pot apela la furnizori locali mai mici pentru a acoperi cererea care nu este atât de mare”, a mai spus Turcan.

   E vorba despre firmele pedeliștilor. Dacă nu mai au președinți de consilii județene, măcar să se aranjeze pe local, că prin unele localități mai au primari și ceva consilieri care ar putea decide care sînt firmele cărora li se atribuie contractele.

   Reply
   1. Gramofonu

    Bleen Se tot repeta cuvintul „mici” in discursul madamei. Mezeluri, mici, brinza topita…cu ce va mai cresteti voi copiii?

    Reply
  3. geronimo

   Bleen Da, Dreapta din chiria gândirii de stânga !
    Prin vocea mămoasă a Ralucăi  statul ne anunță ca se simte OBLIGAT sa alimenteze „sănătos” puștimea școlărească. Mai obligat decât familia .. Fain liberalism, n-am ce zice!
   Doamne, da` unde sa fug de atâta paternalism reditributiv???

   Reply
 3. Amelia New

  Metoda Felix (daca a brevetat-o poate lua bani multi din redevente): http://www.b1.ro/stiri/eveniment/deputatul-udmr-olosz-gergely-pe-urmele-lui-dan-voiculescu-dosarul-de-corup-ie-de-la-iccj-mutat-dupa-demisia-din-parlament-56568.html

  Reply
 4. geronimo

  What`s new in Baltimore?:  cica Irinel Columbeanu. ar fi  fost ciripitor la secu:http://www.revista22.ro/cnsas-afaceristul-irinel-columbeanu-turnator-la-securitate-26036.html
  _____________________
  What`s new in Baltimore (Zappa la superlativ):
  http://www.youtube.com/watch?v=d4uW5ujGUyk
  Ceea ce ma fascinează la piesa asta (dupa scălâmbăielile de inceput, care isi au talcul lor) e mișcarea de ansamblu orchestral, contramelodia unui tango care disciplinează din când in când pasiunea solistica a chitarii lui Zappa; tensiunea eliberatoare a acesteia. De la minutul 1:58 (trecute fix!) incepe balul..  (da` nu mai zic nimic -merita ascultat)

  Reply
 5. Nea

  OstapB Da, marea realizare a lui Ponta e să nu fie prea Ponta. (vorba aia: Stop being yourself). Legat de vecinul dezalcoolizat, nu ştii când se va apuca din nou de băut, dar ştii sigur că o va face.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *