Traian Basescu a numit procurorii. Pe toti.

Zice B1TV:

Președintele Traian Băsescu a datm, miercuri, aviz pozitiv pentru cei șase procurori nominalizaţi pentru funcţiile de conducere ale Parchetului General, DNA şi DIICOT.

SURSA

Facebook Comments

20 Comments Traian Basescu a numit procurorii. Pe toti.

  1. Glook

    Deci 8 ani au avut justitiarii la dispozitie sa imprime o traiectorie ireversibila justitiei independente. Si acum ce fac? Sunt increzatori in munca lor si le rad in nas politicienilor: ‘Puteti pune orice imbecil pe locul pilotului (copilotului?), masinaria noastra o sa functioneze, o sa vedeti’ sau plang disperati ca masinaria lor pica in tandari in clipa in care copilotul se urca in ea?
    Deci la cata incredere au ei in ei noi de ce am avea incredere in ei??

    Reply
  2. ovidiuss

    Dar marea noutate a acestor numiri este ca un cuvant de spus in trocul politic Ponta-Basescu pe numirea procurorilor sefi l-a avut un al treilea personaj tot politic. Cu aceste numiri, unele nu doar rusionase ci si periculoase, presedintele Traian Basescu a predat justitia politicienilor. A devenit perfect inutil in functia de sef de stat,  captivul unor interese mici.Acest act de abdicare va avea consecinte dezastruoase asupra mersului anchetelor in Romania. CSM-ul este ingenuncheat, parchetele date pe mana politicienilor, mai urmeaza Inalta Curte si restauratia este integrala. 

    http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-14810417-avem-noi-procurori-sefi-coabitare-trei.htm

    Reply
    1. adina

      ovidiussdeci al treilea personaj politic e Udrea ? Ce sa caute Udrea in
      intelegerea Basescu-Ponta ? Eu tot nu inteleg ce dinte are Tapalaga impotriva lui Udrea.

      Reply
      1. Never G

        adina ovidiuss De cate ori cineva doreste sa-l loveasca pe Basescu pronunta Udrea. Nu conteaza daca e adevarat sau o fantezie ce spune. S-a facut de atat de multe ori aceasta asociere incat are efectul picaturii chinezesti. Articolul e de toata jalea. Tapalaga si-a pierdut simtul masurii crezandu-se ghicitor in stele, mai ceva decat mama Omida.

        Reply
    2. Canadiana

      ovidiuss Ce bine ar fi ca Bleen sa puna un ban citatelor idiotilor din presa. Sunt irelevanti si nocivi.

      Reply
      1. SimonaM

        Canadiana ovidiuss Bleen 
        Omul are și el un stol cu Udrea. Ce să-i faci?!

        Deși mai avem o șansă. Să candideze el. Și să numească el cum vrea procurorii. Gata, problem solved.

        Reply
    3. Glook

      ovidiussEu la prima privire am crezut ca al treilea e Antonescu. P’orma mi-a venit mintea la cap, am citit si restul articolului in link (pe care recunosc ca nu voiam sa-l citesc, ca deja Tapalaga e de nivel Antena 3) si am gasit mai pe indelete ca aveau fetele dreptate.
      ‘Pentru acest al treilea personal, care-l va ingropa politic pe Traian Basescu, oamenii presedintelui lucreaza intesi sa-i puna la dispozitie un partidulet, sa-i satisfaca ambitia de putere. Marea nedumerire este cum a ajuns Victor Ponta din mare inamic coabitac cu al treilea personaj?’
      Io propun un clip plagiat dupa ala cu Basescu si ploaia (nu radeti, plagiatul te ridica in stima romanilor), dar de data asta sa fie Udrea in rolul lui Basescu.

      Reply
    4. Louisy

      Din acelasi articol:
      „Ne-am procopsit apoi cu procurori sefi care merg la fitnes si la coafor cu politicieni. Unii au contrasemnat deciziile unor politicieni in calitate de secretar de stat pe vremea guvernului Boc, deci reprezinta o buna garantie ca nu se vor ancheta vreodata singuri. Avem apoi un procuror sef langa care se comit acte de coruptie si vreo doi avand legaturi primejdioase in servicii.”
      E real pasajul acesta? Daca da, atunci restul prostiilor se estompeaza si sunt irelevante, IMHO.

      Reply
    1. SimonaM

      ovidiuss 
      Merge pentru că îl lasă Băsescu. Și pe mandatul dat de Băsescu.
      Dar ce mai contează aspectele astea minore, noi avem treabă să ne isterizăm.

      Reply
  3. LunguVictorEugenMihai

    De câte ori trebuie salvată Justiția în România până când cei care o
    slujesc să realizeze că este timpul să stea pe propriile lor picioare?
    Și de câte ori se poate interpreta litera Legii pentru a-i putea păstra
    curat spiritul (sau vițăvercea)? Eu vă prezint episodul din 2008 al
    serialului “Oarbă, oarbă, da-i de-a noastră”. Aștept să mă luminați și
    pe mine: e bine să te (pardon) pe reguli în interesul așa-zisei salvări
    aLegii, sau este mai bine să o lași pe dânsa să se descurce? Și, la
    punctul doi, cum se traduce “Fiat Justitia Pereat Mundi!”?

    http://sareinochi.com/2013/05/15/si-de-cate-ori-se-poate-interpreta-litera-legii-pentru-a-i-putea-pastra-spiritul-sau-vitavercea/

    Reply
  4. gupi

    In fond si la urma urmei, daca-ti pui camera de filmat pe varful schiului, telescaunul serpuieste, nu tu!
    Asa si cu parerile astea de pe margine vis-a-vis de atitudinea lui Basescu.

    Reply
  5. Bleen

    Uite, cam ăsta e nivelul:
    ”Care alternativa? Alternativa pe care o avea asta-primavara era sa ii tina interimari pe termen nedefinit (pana la 3 ani) pe Morar si Nistor, care faceau treaba buna. Acum Morar a fost inlocuit cu Nitu, Nistor cu Kovesi care l-a promovat pe Nitu. Sa vedem insa cand iese oficial ca l-a semnat, sa isi asume atunci „politic”. Asta inseamna „asumare politica”, el a vrut-o – sa-si ia toate ouale stricate in cap cand face ce nu trebuie. Astept totusi sa aud anuntul oficial.”
    ”ma rog, nu despre demisia lui Basescu e vorba aici, ci despre un compromis inutil pt amanta.”
    Cam la asta se reduce statul de drept. Să respingă orice propunere și să-i țină interimari pe termen nedefinit pe ”ai noștri”. Cum mai toate numirile sau desemnările din țara asta trec pe la președinte, acesta ar putea, atunci cînd ”ai noștri” își încheie mandatele legale să fie menținuți interimari pe termen nedefinit. A picat premierul nostru? Președintele nu desemnează alt premier. Pur și simplu nu desemnează. S-au încheiat alegerile parlamentare și Președintele trebuie să desemneze un premier de la cîștigători? Nu desemnează pe nimeni și-l lasă pe al nostru interimar pe termen nedefinit. Poate chiar pe 4 ani, pînă la alegerile viitoare. La asta se reduce statul de drept: Ai noștri sînt deasupra regulilor.

    Reply
  6. Amelia New

    Tradare, catastrofa, capitulare, detonare s.c.l. (exemplificare: http://sorinamatei.blogspot.ro/2013/05/cine-pica.html )

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *