Offtopice – 17 mai 2013

Pentru direcționarea a 2% din impozit datele necesare sînt: numele entității beneficiare (Asociația Blogary), Codul fiscal (29013920), Cont IBAN: RO32RNCB0082123665430001, BCR Unirea. Data limită e 25 mai.

PREVEDEREA 2% 2013 (doilasuta.ro)

La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2012, catre o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 25 mai.

FORMULAR DECLARAȚIA 230

FORMULAR DECLARAȚIA 200

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Captain Beefheart – Nowadays A Woman’s Gotta Hit A Man

Men you been lookin’ all around for the women
But they always been right there
Nowadays a woman has to haul off and hit a man
T’ make him know she’s there
Other night a woman came up ‘n hit me
Like I wasn’t even there
Yeah, mmm dawned on me, man
That a man been doin’ a woman unfair

Y’ gotta wait for your woman
Let her know you’re there
I knew I had to go out ‘n tell all of the women
That I knew they were there
Now ev’rywhere I go the women all know that I know
Mmm, there ain’t no other place to go but there
I’m talkin’ about women
Yeah, I’m talkin’ about women, man
They don’t have to hit me
To make me know it’s there
None o’ my women have tears in their eyes
You can ask ‘em about me I swear
‘n they’ll tell you
That’s one man I swear
Yeah that’s a man
’nuff about tellin’ you this

Mmm, y’ gotta wait for your woman

Let her know you’re there
I knew I had to go out ‘n tell all of the women
That I knew they were there
Now ev’rywhere I go the women all know

That I know

There ain’t no, there ain’t no other place to go but there

I’m talkin’ about women
They don’t have to hit me, man

To make me know it’s there
None o’ my women have tears in their eyes
You can ask ‘em about me I swear

(1972)

Facebook Comments

15 Comments Offtopice – 17 mai 2013

  1. Beavix

    Mircea Marian http://www.evz.ro/detalii/stiri/jurnalistul-mircea-marian-agresat-pe-strada-pentru-ca-este-vandut-jidanilor-1037770.html, drept pentru care Dan Andronic simte nevoia http://www.evz.ro/detalii/stiri/jurnalistul-mircea-marian-a-fost-agresat-pe-strada-1037813.html ziariștilor „justițiari”. Isteria continuă. Opriți-vă, oameni buni din presă. Luați-i la o bere pe Turcescu, Tapalagă, Pora, Sorina Matei, explicați-le unde greșesc, ascultați-le punctele lor de vedere (că au și ei dreptate în unele privințe!) și încetați cu bălăcăreala asta.

    Reply
  2. Amelia New

    Interesant: http://www.bzi.ro/live-text-declaratii-explozive-in-dosarul-transformatorul-fenechiu-se-indreapta-cu-pasi-repezi-spre-puscarie-update-364986

    Reply
  3. Nea

    OstapB Ce m-a fascinat a fost declaraţia celor două gărzi. Deşi s-au pierdut unul de altul şi s-au întors separat, s-au reîntâlnit prin Chitila. O fi fost coincidenţă? Nu aveau telefoane mobile, probabil că nici walkie-talkie, cum dracu au reuşit? Nu că ar avea importanţă.

    Reply
  4. Glook

    OstapB Tapalaga e un bou.
    E o diferenta imensa intre cum si ce-a exprimat Basescu si cum si ce-a exprimat Ponta. Dar articolul lui (daca e tot ala de pe hotnews, ca mi-e lene sa mai citesc inca un articol imbecil)  e 70% despre Basescu si asa, o mica atingere la Ponta. Asta in conditiile in care Ponta a fost clar si categoric: ba baieti deci nu mai anchetati politicieni (‘nu vreau sa mai aud de dosare politice’) si bai baieti ala care se atinge de Dragnea e mort (fraza aia cu ‘nu mai vreau sa anchetati tarani’ plus infloriturile cu vacante etc.). In comparatie Basescu nu cerea nici o musamalizare, nici o oprire de ancheta, doar ceea ce asteptam de 23 de ani, ceea ce ancheta dosarelor revolutiei trebuia sa ne spuna de mult: cine are raspunderea politica pentru decizia de-a pune armata sa traga in populatie (decizie care in mod clar calca in picioare orice lege). Plus ca cererea lui Basescu arata ca vointa lui politica e ca cei raspunzatori sa poata fi cunoscuti ca macar in plan politic sa dea socoteala daca juridic treaba e prescrisa. Mesajul lui Ponta a fost cu totul altul, si anume ‘daca esti la putere nu mai conteaza ce tampenii ai facut’. Vor astia sa scoata o coabitare de toata frumusetea + imaginea maritul Crin contra tuturor cand de fapt intre Ponta si Basescu e un razboi rece si Crin e un spectator la meci dar nu orice spectator, unul pentru care cameramanul stadionului are o slabiciune si-l proiecteaza obsesiv pe ecranul gigant.

    Reply
  5. Never G

    OstapB Nu e nicio pista falsa. Oficial raspund cei implicati daca sunt dovezi. TB a cerut dovezi. Acolo bate cererea lui.

    Reply
  6. Bleen

    Describing his political views, Frank Zappa categorized himself as a „practical conservative.” He favored limited government and low taxes; he also stated that he approved of national defense, social security and other federal programs, but only if recipients of such programs are willing and able to pay for them. He favored capitalism, entrepreneurship and independent business, stating that musicians could make more from owning their own businesses than from collecting royalties. He opposed communism, stating „A system that doesn’t allow ownership […] has–to put it mildly–a fatal design flaw.”

    Reply
    1. Nea

      Bleen Un prost, nu ştia el cum e să cânţi pe banii primăriei, adulat de votanţii cu sămânţă-n gură.

      Reply
    1. KozmoNautu

      Bleen buna asta, hai sa ii judecam pe aia ca arunca cu banii (lor!). n-o sa ajungem nicaieri.
      da’ mi-a placut faza asta: il intorci cu fundu’n sus si tot aia e? geniu, cine s-ar fi gandit la asta ?! 20% in plus la pret! :))

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *