Offtopice – 18 iulie 2013

foto: un alan și un roman socializează

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Rolling Stone Defense Joined by the Brilliant, Courageous Toure – PJ Tatler (Bleen, 00:45:12)


Rolling Stone exhausted with commercial success, puts Boston bomber on cover – Naked DC (Bleen, 00:41:34)


Boston Bombing Suspect: Rolling Stone’s Newest Cover Boy? – Independent Journal Review (Bleen, 00:39:11)


Terrorist rock stars (and real “heartbreak”) – Human Events (Bleen, 00:37:24)


Rolling Stone’s strange, dreamy cover of terrorist; Update: CVS refuses to sell – Hot Air (Bleen, 00:36:00)


Rolling Stone Piece – in 50 Seconds – Breitbart (Bleen, 00:32:53)


Băsescu, la Chişinău, unei tinere care l-a întrebat despre unire: Cereţi-o şi o vom face – RTV (Bleen, 00:29:36)


 

Facebook Comments

22 Comments Offtopice – 18 iulie 2013

  1. Bleen

    Am reușit să instalez cît de cît pisiul prin nebunia asta din casă (ca orice gamer profesionist, sînt antilaptopist). Ce se mai întîmplă în lume? A cîștigat MRU prezidențialele? Gata, sîntem salvați?

    Reply
  2. Bleen

    Alina Gorghiu, filet universal ptr suruburile din conducerea PNL, vrea ca statul sa le dea joburi bine platite bacalaureatilor de 10. PSD ar tb sa inghita PNL, sa nu-l mai lase sa se chinuie. Desfiintarea PNL e cea mai eleganta solutie ptr partid.

    Reply
  3. Yeba

    Val Vâlcu la locul ştiut, comentând declaraţia lui Crin cum că nu-şi aminteşte ce zice Ponta, să se fi discutat cartele în CSAT: „Mi se pare de înţeles. Antonescu era interimar, în fond cine ştie cum i-au prezentat informaţia, e de înţeles că nu şi-a dat seama despre ce e vorba”. 
    I-a zis Bleen lui Ponta pe firul scurt să-mi facă un cadou drăguţ şi prompt, un remember din vremea interimatului.

    Reply
  4. Florina

    DNA – Procurorul care l-a trimis în judecată pe Dan Voiculescu, cercetat de Parchet pentru interceptări telefonice ilegalehttp://adevarul.ro/locale/iasi/dezvAluiri-cutremur-cadrul-dna-procurorul-l-a-trimis-judecata-dan-voiculescu-cercetat-parchet-interceptari-telefonice-ilegale-1_51e6d868c7b855ff564b3fdb/index.html
    Parchetul General are în lucru un dosar penal în care cercetat este procurorul Emilian Eva de la DNA Iaşi. Magistratul, care în trecut a trimis în judecată o sumedenie de persoane importante, printre care şi pe Dan Voiculescu în dosarul ICA, este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. Un dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României poate zgudui din temelii Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Unul dintre cei mai cunoscuţi procurori ai acestei structuri, Emilian Eva, de la DNA Iaşi este cercetat pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. Plângerea împotriva lui Eva a fost înaintată la Parchet de către fostul prefect al Iaşiului, Dragomir Tomaşeschi. Procurorul este acuzat că, timp de trei luni, ar fi interceptat în mod abuziv convorbirile telefonice ale fostul subprefect al judeţului Iaşi, Cristian Angheluţă.  Potrivit unui răspuns al Parchetul General  în momentul de faţă, dosarul este în faza incipientă. “Dosarul la care faceţi referire (n.r. 130/P/2013) se află în lucru la procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind în faza actelor premergătoare”, se arată în răspunsul instituţiei

    Reply
  5. Yeba

    Deci știam, am știut de la început. Ca și Che, Țarnaevii, în pozele care au circulat din prima clipă, sunt frumosi și foarte sexy, mai interesanți decât victimele până deschid gura. Atta n-avea nici o șansă mediatică, dar ăștia, da. E corect să primească drepturi de imagine de la Rolling Stones ca să-și plătească avocatul. Pe scurt, mi se pare că trebuie să fii nebun de legat ca să vrei să distrugi o lume atât de natural orânduită.

    Reply
  6. Bleen

    Am zis că din toamnă fac program. Luni, Barbu, marți, ceva doctrinar, miercuri, analiză politică, joi nuștiuce, vineri, preluări șamd. De unde! Azi mi-au venit 3 articole în timp ce mutam mobilă pentru zugrăveala de mîine. De vreo 2 ori am lăsat-o pe Dana cu șifonierul sau televizorul în brațe, ”Mă întorc imediat, rămîi așa, nu te mișca, mi-a venit o idee genială!”

    Reply
    1. adina

      Bleen trebuie sa zici asa ca sa nu se ia astia de tine: no copyright infringement intended, just for educational / fun purposes.

      Reply
  7. Bleen

    ”Cele mai investigate conturi de Faceebok. Cheia ascensiunii lor, ce stă în spatele acestui imens succes şi pasiunile de zi cu zi a fetelor pot fi citite în acest interviu.”
    Ziar Gazeta de Cluj | Cele mai sexy clujence îşi povăţuiesc succesul http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fow.ly%2Fn4jYt&h=oAQH9gukBAQHp1GfqHxtogIfJXC5wgxjDtyUIDLAMyfdz2A&s=1

    Reply
      1. Rheia

        Bleen Mai degrabă genital. (Evident. Ca discursul lui Hitler.) Genial e Howard Gardner: My research convinced me that, by the age of five or so, human
        beings already have a well-formed “unschooled mind” that consists of simple
        theories about mind and matter. The theories may be charming, but they are all
        too often misguided or plainly false. Although formal education strives mightily
        to refashion the mind of the five-year-old into the mind of a more sophisticated
        conceptualizer, most schools in most locales fail in this mission. Indeed,
        except for individuals who become expert in specific domains and actually come
        to think in a fundamentally different way about the world, most adults continue
        to theorize much as they did when they were young children.
        The implications of this conclusion are
        startling from a scientific point of view and troubling from a societal
        perspective. If a leader presumes to speak to the masses of a nation or across
        the dialects of different domains, then, in effect, he or she must begin by
        addressing what I call “the five-year-old mind.” The leader must either accept
        the mind of the child as given or, in the manner of a determined educator, try
        to remold that mind. As detailed in The Unschooled Mind, the task of guiding
        individuals beyond the purview of a preschool child’s mind proves formidable.

        Reply
    1. Bleen

      Alina: Studenţii musulmani cred că se distrează cel mai tare.Tineretul nu se mai bazează pe diferenţele astea religioase. Nu vezi că se căsătoresc între ei, trec de la o religie la alta cu o uşurinţă extrem de mare. Nu mi se pare că mai ales la noi în Cluj este un conflict. Schimbarea este în bine că până la urmă toţi suntem oameni şi hai să ne reamintim că atunci când ajungem toţi la sfântul Petru nu ştim cine a făcut bine, cine a făcut rău..Să ne trăim viaţa.

      Reply
    2. Bleen

      Carmen: Pentru mine cel mai important este să aibă simţul umorului. Mi-am dat seama de chestia asta, dar chiar e extreme de important pentru mine. Cel puţin la fel de mult ca simţul umorului pe care îl deţin eu. Cont de Facebook, nu. Irelevant total. Să fie brunet.

      Reply
    3. Bleen

      Carmen: Şi să fie inteligenţi. Tot timpul am avut anumite slăbiciuni pentru băieţi inteligenţi chiar dacă erau urâţi să fiu sinceră. Mă atrăgea într-un fel.

      Reply
    4. Bleen

      Carmen: M-am gândit să îi zic eu la Boc eu aşa “mă fii serios puţin!” Trebuie construit un Aquapark nu în afara oraşului cu mult. Peste zece ani mă văd ca o femeie de afaceri respectată în sensul că am făcut chiar ceva nu la felul cum arăt. O să arăt mai bine. Şi nu o să mai fiu blondă. Nu mai îmi permit.

      Reply
    5. Bleen

      Alina Ceușan: Followed by https://www.facebook.com/alina.ceusan/followers
      Carmen Grebenișan: Followed by https://www.facebook.com/carmengrebenisan/followers

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *