Offtopice – 20 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Purple haze.

Facebook Comments

27 Comments Offtopice – 20 aprilie 2013

    1. EroulBula

      vbkiler Deci FBI-ul ii cunostea si i-a urmarit, chiar interpelat, pe cel mare si mama, dar a afisat pozele cu ei intreband daca-i cunoaste cineva. Pute rau de tot.
      Daca tot ne-am apucat de scenarita propun doua variante:
      1. Circul cu cei doi este menit sa acopere o alta filiera care nu poate fi dezvaluita pentru ca ar afecta iremediabil relatia US cu un aliat important din zona Golfului. Cine a fost cetateanul saudit interpelat apoi declarat nevinovat si facut disparut. Vreunul din multii printi sauditi?
      2. Circul cu cei doi este menit sa castige timp pentru autoritatile americane pentru a afla cine a comis, in realitate, atentatul pentru ca acum habar n-au. 
      Oricum, ala micu va da coltul.

      Reply
  1. geronimo

    Mamăăă, Bleen, ce mi-ai făcut !  Mi-ai adus aminte ca-s un paseist incurabil. Ce m-ai „pleznit” cu J. Hendrix, chitaristul meu preferat! 
    Dacă tot n-ai avut ce face, si mi-ai deschis pofta de violențe sonore, am si eu una tare de tot cu el : Stone Free Again : cea mai buna versiune, dupa opinia mea – cea de la Albert Hall, London, 24 february, 1969. Citeam undeva ca acolo si-a vărsat Henrdrix pe corzi, intr-un moment de insipratie regăsită,  toata frustrarea acumulata într-un moment de impas artistic prelungit. „Ferocitas” i-as zice eu la piesa asta. Scânteietor, feroce, un galop de sănătate dens in sonorități si idei ce decurg firesc din improvizatiile înlănțuite (mai ales dupa minutul 3)
    http://www.youtube.com/watch?v=-LXJQV1f0ew 
    (Protectia Muncii : piesa nu-i ptr. „crooneri” si nici ptr. cei slabi de inima)

    Reply
  2. dana grecu

    Domnule Hanibal, sunteți profesor de psihologie, explicați-mi, domnule, și mie ce poate fi în capul unor oameni, știu că sunt băsiști, dar sunt totuși concetățeni de-ai noștri, oameni normali, nu râdeți, domnule Ciuvică, acum chiar vreua să înțeleg, deci oameni obișnuiți, cumpără mâncare pentru pisici din supermarket și când se duc acasă ce fac? Aiurează. Scriu non-stop pe bloguri că o să candideze Ponta, eu citesc rar băsiști, dar am și eu clienții mei. 
    Omul a spus clar că n-o să candideze, doamna vicepreședintă Firea a venit aici în studio la Sandra și a confirmat, dl Mădălin la fel, ne-a asigurat că Ponta poate fi președinte, dar nu e trădător. Cum este posibil, ce-i poate opri pe bloggerii ăștia din delir?!

    Reply
    1. Pataphyl

      Io cred că-s așa de înapoiați încît doar o reptilă cu sînge rece ar fi în stare să- i nimicesacă. Dacă n-aș ști că vă plătește leafa, aș fi îndrăznit să vă rog să- mi împrumutați vreo 5 minute șopîrla, cu promisiunea că nu vreau poșetuță din pielea-i ca-rapace. Vă mulțumesc anticipatologic.

      Reply
  3. Yeba

    Dintr-un comentariu de pe saitul b1, cu dedicație pentru BarbuMateescu , să trăiască! 
    „…programul USL constând în eliberarea lui Adrian Hoțul Minune…”

    Reply
  4. Bleen

    De ce programa școlară se face de către stat? De ce n-ar avea fiecare școală (sau profesor, că profesorii ar trebui să fie liber profesioniști, ca arhitecții sau avocații) programa ei? Să decidă piața ce și cum. Să existe niște standarde ale profesiei, făcute de asociațiile profesionale, standarde destul de laxe pe care fiecare programă ar trebui să le respecte. Cum ar fi? Știu, ar fi înspăimîntător. Doar funcționarii statului știu ce e bine și ce e rău.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen e din cauza factoriței, doamna Ligia. Întârzie să sune cu pensia, fiindcă s-a prins la vorbă cu fosta președintă de bloc, și ei vor să se culce de după-amiază.

      Reply
      1. Gramofonu

        EroulBulaBleen Daca tot ai adus vorba:

        Liviu Dragnea: „Adrian, ai lăsat un gol uriaș, cât timp ai fost plecat dintre noi” (nu va speriat, punctuatia nu-i opera mea, e de pe evz)
        Deci Vanghelie l-a facut gainar, iar Dragnea grasan.

        Reply
  5. Bleen

    Andrei Popescu
    Iisus ii aduna pe apostoli.
    – Baieti, am aflat ca jos, pe Pamant, a aparut un nou viciu, care nu exista pe vremea noastra: drogurile. Asadar, inainte de a ne decide cu privire la acest viciu, ar trebui sa investigam putin problema. Prin urmare, duceti-va si aflati ce puteti.
    Pleaca apostolii, dupa vreo trei zile se aud batai in poarta raiului.
    – Cine e?
    – Sunt eu, Ioan, am adus ecstasy din Amsterdam!
    Mai trec 6 zile, iar batai in poarta.
    – Cine e?
    – Sunt eu, Matei, am adus opium din Afganistan!
    Dupa alte 8 zile, batai in usa. – Cine e?
    – Sunt eu, Petru, am adus cocaina din Columbia!
    Si tot asa, pana revin toti apostolii cu toate felurile de droguri din toate colturile lumii. Vreo 3 luni dupa, din nou, batai in usa.
    – Cine e? – Sunt eu, Iuda, am adus FBI-ul!

    Reply
  6. Gramofonu

    Am inteles eu gresit, sau la congresul PSD Vanghelie a incercat sa-l complimenteze pe Nastase facindu-l gainar?

    Reply
        1. Gramofonu

          Yeba Deci nu l-a facut gainar, ci a sugerat ca ar fi un infractor de calibru mai mare? My bad, merci de lamurire 🙂

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *