Offtopice – 21 iulie 2013

foto: Ha!

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Facebook Comments

29 Comments Offtopice – 21 iulie 2013

  1. Yeba

   Gramofonu , nicăieri, a stat acasă și-a dat cu aspiratorul. Pe urmă și-a pus o bere și-a ieșit pe verandă. În tradiția bancului, 12 poze.

   Reply
 1. Amelia New

  Titluri pe hotnews: 
  Actorul britanic de comedie Mel Smith, renumit pentru colaborarile cu Rowan Atkinson, a murit
  Jurnalista Helen Thomas, care a fost acreditata la Casa Alba aproape cinci decenii, a decedat
  Urmatorul va raposa, va trece la cele vesnice, va da ortul popii ?

  Reply
  1. Gramofonu

   Amelia New Hai sa punem accentul si pe altceva.
   Evz: „Helen Thomas, legendara jurnalistă americana a murit la 92 de ani”  
   HN: „Actorul britanic de comedie Mel Smith, renumit pentru colaborarile cu Rowan Atkinson, a murit”

   Peste ani si ani, se va vorbi despre legendara Saftoiu, renumita pentru ca i-a purtat cuvintele lui Basescu.
   Iar legenda ei va fi povestita si repovestita timp de mii si mii de ani (doar e o legenda, nu?)
   Jurnalisti cu mintea in vacanta.

   Reply
   1. Gramofonu

    Amelia New P.S.: inca n-am vazut in vreun articol „legendarul Mihai Viteazu”. In ziua de azi, ca sa fie cineva numit legendar de catre jurnalisti, trebuie fie sa fi fost declarat asa de catre altcineva (nu conteaza cine, la traducere oricum se omite cu grija), fie vreo pitipoanca.

    Reply
 2. Amelia New

  DPA pe FB:
  “Prinsi cu alte treburi eram gata-gata sa scapam din vedere marea aniversare de azi. Noroc cu Dan Alexe care ne aminteste ca “se împlinește exact un an de la “Scrisoarea către Uniunea Europeană” a lui Stelian Tanase si a grupului de intelectuali (Zoe Petre și se mai știu ei) care atrageau atenția UE asupra dictaturii lui Băsescu…
  “UE” nu a citit scrisoarea … pentru că era adresată :
  “Uniunea Europeană, Bruxelles”
  adresă inexistentă
  și începea cu “Excelențele Voastre”…
  Acum, citita la rece si privind lucrurile retrospectiv, scrisoarea e si mai penibila decat la vremea ei. Interesant insa de revazut cine sunt artistii gandirii critice, constiintele moral-politice si artizanii civismului luminat, savantii care si-au semnat ca primaru imortalizarea in analele tampenei publice si iresponsabilitatii romanesti.
  ….Tampenia pura si senina e circumstanta atenunanta, e modul cel mai lejer si duios de a califica ceea ce au facut ei. …. Ca realitatea e ca nu poti sa-i banuiesti pe majoritatea semnatarilor de o urma de gandire strategica, viziune politica sau plan. Pe unii chiar ca ar fi nedrept sa-i banuiesti de gandire in general. Sunt inocenti…..
  ….. Timp de 3 cincinale de acum inainte sa ne scuteasca de opiniile lor cu privire la chestiunile publice. Gata, am vazut deja ce va poate capul in acesta privinta. Spre binele public si al vostru personal, cel mai bine e sa va abtineti de la a ne mai tracasa cu judecatile si gandurile voastre.
  Suntem edificati de cat va duce mintea. Capsunari cu 8 clase au avut mai multa judecata si bun simt ca voi. Ati avut ocazia sa taceti si ati ratat-o cu poarta goala, de la 2 metri. Macar atat puteati sa faceti. Dar nu: ati tinut sa va dati in stamba in stil mare.
  Dovada, mai jos, ramane in istorie:

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12866745-ilhl.htm

  Reply
 3. Yeba

  Liiceanu despre Băse. „Am avut ghinion, noi am intrat în tranziție cu un defazat. Iliescu nu și-a depășit niciodată condiția de secretar-general. Deci despre domnul Băsescu: stilul colorat sare în ochi și obnubilează deseori influența lui, care este profund pozitivă. El este cel care a deschis arhivele Securității și /bref, a făcut multe chestii remarcabile/. A, și mai e ceva. A câștigat în responsabilitate cu fiecare funcție pe care a avut-o și cu fiecare etapă.”

  Reply
  1. Amelia New

   Yeba … a condamnat comunismul, a facut tot ce i-a stat in puteri sa avem o justitie independenta.
   Despre Ilici, daca era in anii ’80 probabil c-ar fi fost un soi de Gorbaciov, dar in anii ’90 a fost complet defazat si ne-a tinut pe loc.

   Reply
   1. Amelia New

    Yeba Ca sa se-nteleaga si contextul de catre cei care n-au urmarit interviul; alde Cristoiu l-a intrebat pe Liiceanu ceva de genul: cum se face ca dvs., un intelectual, ati fost mai apropiat de Basescu, un marinar, si nu de Iliescu care era „mai intelectual”.

    Reply
  1. EroulBula

   Bleen Asta de unde e? De la intalnirea cu Pisicu’, la Cotroceni? Il mangaie sau ii da una dupa cap?

   Reply
 4. Yeba

  „Doamnă, va mulţumesc mult pentru icoană, o să o transmit soţiei. Ea ştia că astăzi o să ajung la Constanţa, unde se află şi se vede că nu a fost acasă când m-am îmbrăcat, că uite ce cămaşă am putut să iau pe mine. Distracţie plăcută!” 
  Să rămână consemnat, dacă șterg nenorociții arhivele.

  Reply
 5. Yeba

  Ponta găsește din ce în ce mai repede străchinile în care să calce. Aseară părea sincer iritat de ideea de a mai sta interimar la Transporturi și, întrebat de ce crede că-l preferă Băsescu, a trecut direct la ”poate se gândește că mă prinde cu ceva și-mi face dosar penal.”

  Reply
 6. Canadiana

  Lawrence of Arabia? Pai nu pricep: daca suntem la Off-topic, de ce ne zapaci Bleen cu imagini on-topic. :)))

  Reply
  1. Yeba

   Canadiana, E complet off topic tipul ăsta, uite ce păr frumos are! On-topic este un tartor chel cu ochi albaștri, indiferent de ce se întâmplă. Ca în cazul Lawrence, unde toată lumea își aduce aminte de fapt de ochii albaștri ai lui Peter O’Toole…

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *