Offtopice – 22 iulie 2013

foto: Bizanț apres Bizanț, în șir indian

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Bam! Dana Loesch points out staggering pro-abort royal baby hypocrisy with one hashtag – Twitchy (Bleen, 22:04:38)


Partidul Mişcarea Populară ar urma să susţină 15 obiective politice, economice şi sociale anunţate de Fundaţia Mişcarea Populară – Agerpres (Florina, 20:39:10)


Lansarea Partidului Mișcarea Populară – Mișcarea Populară, blog (Bleen, 18:21:02)


S-a decis presedintele Miscarii Populare: E fostul „campion” al PDL – ziare.com (Bleen, 17:40:40)


Revin pentru că se răspândesc opinii complet false și calomnioase la adresa mea – Iulia Motoc, Facebook (Bleen, 17:01:26)


Detroit and the Bankruptcy of Liberalism – Heritage Foundation (Bleen, 16:52:27)


Udrea aruncă bomba – Partidul Mişcării Populare se va lansa mâine. Preşedinte va fi deputatul Eugen Tomac – Pesurse (Bleen, 16:33:46)


SURSE Basescu va fi coordonator sef al Parteneriatului Estic! – Pesurse (Bleen, 16:28:02)


Două băi de mulțime: cu vii, cu morți, cu pisicuțul, cu iepurașul – Dan Tăpălagă, Hotnews (Bleen, 14:13:15)


Dreapta, quo vadis? Cu cinism și onestitate – Daniel Funeriu, blog – Bleen (12:53:56)

Facebook Comments

45 Comments Offtopice – 22 iulie 2013

  1. KozmoNautu

    – Nu ţi se pare că ai
    mers în anii ăştia contra curentului? În jurul nostru e la modă să nu
    crezi în nimic.
    – Nu există om care nu crede. Ateu nu există. Fiecare om crede în ceva.
    Unii cred în bani, unii cred în tehnologie, unii cred în iubire, unii
    cred în frică. Toţi cred în ceva. Îmi pare rău, dar eu nu sunt la modă.
    Fac lucruri pe care le simt. Oricum, Dumnezeu ne inspiră pe toţi, în tot
    ceea ce facem.

    Citeste mai mult: http://adev.ro/mqcf53

    Reply
  2. Yeba

    Adrian Cioroianu, fost ministru de Externe penelist, comentează acum din Anglia, ca reporter monden, nașterea moștenitorului. Peneleul ăsta e un izvor nesecat de genii politice.

    Reply
    1. Gramofonu

      Yeba
      Vine purtatorul de cuvint al spitalului: „It’s a boy!”
      Cioroianu: „Yes, yes, of course”

      Reply
  3. Bleen

    Niște tîmpiți în studio: ”Predoiu face masele să vibreze.”
    Papahagi: ”Vibrează mesele cînd apare Predoiu. Ca la spiritism.”

    Reply
    1. Gramofonu

      Cu ce amplitudine face sa vibreze masele alea? ca sa calculam energia cinetica si lucrul mecanic de care e in stare.

      Reply
    2. Yeba

      Bleen emoticoanele devin un must-have! Practic orice se poate spune de Predoiu, f bun, prestanță, nu intră în fundături retorice și logice, echilibru, fraze clare, necertăreț, whatever. Orice, în afară de asta cu vibrația.

      Reply
  4. Bleen

    Elena Udrea e membru PDL și în același timp prelansează PMP? Nu înțeleg. Poate că ar fi trebuit să-și dea demisia din PDL și să vină în Mișcarea Populară, dacă voia s-o lanseze sau să dea mesaj în numele Mișcării Populare. Iar cu mesajul ”PMP și PDL vor merge împreună” a omorît PMP-ul. Cred că Băse a uitat deja de pisici, acum e ocupat să-și dea cu tesla în coaie. Cred că de nervi l-a și muit pe Ponta.

    Reply
    1. Glook

      Bleen Io stateam si ma gandeam ase ca o necunoscatoare in ale comunicarii ca o fi vreun calcul pe acolo. Daca zice oricine altcineva ca se lanseaza PMP nu dau televiziunile nimic, dar daca zice Udrea ca se lanseaza PMP atunci devine stire negativa si se arunca televiziunile si canalele de stiri pe ea si-o dau pe toate gardurile, o sa stie si nea Gheo de la cucuietii din deal ca s-a lansat PMP. Dar macar sa-i faca un debriefing cu ce sa zica si ce nu.

      Reply
  5. Yeba

    In ultima secunda, A3 a scos dintr-un promo referirea la 1 milion de romani din Spania, le-o fi spus careva că, dacă insistă, înțeleg și ăia cu IQ 46% că n-a fost cvorum.

    Reply
  6. Amelia New

    Mediafax
    Frunzăverde: Băsescu a redevenit arogant din cauza USL. Trebuie începute demersurile de suspendare.Reacţia lui Ponta la declaraţiile lui Băsescu: Mi-e indiferent ce a zis preşedintele, să fie sănătos!

    Reply
  7. Bleen

    După ce-mi trece mahmureala, dacă-mi mai trece, o să scriu articolul ăla cu educația. Pe vremuri, cînd eram fumător, fumam cam 2-3 pachete la o ieșire nocturnă în bar, club, nuntă, botez și alte asemenea. De cînd m-am lăsat de fumat, beau de 3 ori mai mult la o astfel de ieșire. Și trebuie s-o întreb pe Dana a doua zi ce s-a întîmplat, dacă m-am comportat civilizat, dacă am zis prostii sau dacă am dat pe goarnă planul secret de cîștigare a alegerilor în 2048.

    Reply
    1. Amelia New

      Bleen N-ai si un plan secret pentru niste alegeri mai apropiate? (ma tem ca in 2048 o sa fiu deja oale si ulcele sau, in cel mai rau caz, o sa votez psd/pnl ca o sa-mi promita ca-mi maresc pensia).

      Reply
      1. Yeba

        Amelia New, are, dar nu vrei să-l știi. Uite un citat „Țara asta n-o să piară din lipsă de programe, ci din lipsă de oameni”.

        Reply
  8. Yeba

    În sfârşit, a spus şi Iulia Motoc ceva pe înţelesul mai multora decât justiţiarii cu studii în domeniu. Tot e bine. Eu sunt mulţumită, ceea ce e foarte semnificativ 🙂

    Reply
    1. Amelia New

      Bleen Inca vorbeste. Acum despre observatiile Comisiei referitoare la propunerile Guvernului pentru utilizarea fondurilor 2014-2020, chestie foarte serioasa despre care opozitia a tacut magistral.

      Reply
  9. Bleen

    Eugen Tomac a confirmat. Va fi președintele comitetului de inițiativă al Partidului Mișcarea Populară, pînă la organizarea congresului. Cea mai bună soluție, după umila mea părere.
    E tînăr, e basarabean, e apropiat de Băsescu, e de încredere, are și o mică bătălie electorală cîștigată, am înțeles că le știe cu organizarea, nu e controversat, n-a fost implicat în vreun fel sau altul în scandaluri de corupție, nu are aere și fițe de intelectual reformist căruia cînd nu-i pute, îi miroase.

    Reply
  10. Gramofonu

    Igas: „functiile de primar sint proprietatea partidului”
    Asta referitor la cei 22 de primari exclusi din PDL 🙂
    Si exclusi, si cu functia luata, e? Modelul chinez.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen , altfel n-aveai cum să-ţi rotunjeşti trăirile de zugrav. Tu de fapt te-ai sacrificat întru cunoaştere, dar eşti prea modest ca s-o recunoşti.

      Reply
    2. Amelia New

      Bleen He, he… aseara imi parea rau ca m-am „autoextras” devreme (ce-i drept, cu selfesteem-ul intact si fara consecinte ulterioare); acum, nu pot decat sa ma autofelicit.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *