Offtopice – 21 martie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Anii trecuți, pe timpul ăsta:

21 martie 2012

…biberonul nu mai vine, caca, strigi caca…(Ciorbea – file de scenariu)

21 martie 2011

Inainte de a fi european, sint hot!

21 martie 2010

PD-L, lista sau uninominal?

Cristian Preda, altfel

Facebook Comments

9 Comments Offtopice – 21 martie 2013

  1. Yeba

    Tot Ciorbea, mă scuzați (vine Canadiana și mă scoate la tablă): „M-aș bucura ca PDL să dispară cu tot cu madam Udrea și să aibă succes cei care militează pentru alianța firească, tradițională, cu PNL.” :))

    Reply
    1. Canadiana

      Yeba   Iaca am venit. 🙂
      Ciorbea, another „has been”. Ca si pretinu’ Blaga, de sambata incolo. 
      Si, in alta ordine de idei: iesi la tabla pe feisbuc.

      Reply
  2. Yeba

    Stoiceasca a plagiat integral ideile @danei grecu exprimate pe-aici, probabil ca să nu se spună că dana se autocitează: declarația vicepreședintelui Consiliului că Băse e protectorul Constituției e din politețe, făcută în trecere, ce era să zică, etc. 
    Ciorbea plusează. Omul acela, cine o mai fi și el, a încălcat sfânta constituțiune! Nicăieri nu i se atribuie președintelui României acest rol.

    Reply
    1. Gramofonu

      Bleen E, vezi, bandane n-au avut, doar flacara democratiei…si p-aia a aruncat-o un primar in girla.

      Reply
  3. Bleen

    Mai încolo ne apucăm de scris chestii inteligente despre bail out, bănci, capitalism și îndatorări naționale pentru nepoți.

    Reply
  4. Daniel Francesco

    OstapB „In genere insa, teoria moderna a egalitatii – fie ca simuleaza consttatareaunui fapt, fie ca pretinde a fi o „cerinta morala”, fie ca vrea sa lase impresia ca este ambele deopotriva – este un evident produs al resentimentului.Caci  cum sa nu vedem ca – infiferent despre ce fel de egalitate ar fi vorba, despre egalitatea averii, despre cea morala, sociala, politica ori religioasa – dincolo de imperativul acesteia, aparent atat de nevinovat, nu se ascunde niciodata altceva decat dorinta de a-l injosi – in functie de criteriul valoric – pe cel situat mai sus, pe cel care are o valoare mai mare, spre a-l aduce la nivelul celor inferiori lui? Niciunul dintre cei care simt ca au puterea sau harul de a castiga in jocul de forte dintr-un domeniu oarecare al valorilor nu cere egalitate! Doar cel care se teme sa nu piarda reclama egalitatea ca pe un principiu general. Imperativul egalitatii este intotdeauna o speculatie a baisse! Este chiar o lege ca oamenii sunt egali in masura in care exista caracteristici de minima valoare in privinta carora ei pot fi egali.” Max Scheler – Omul resentimentului

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *