Macovei, cosmarul lui Nastase

Cînd simbolul corupției la nivel înalt, fost președinte al celui mai mare partid, fost candidat la președinție, fost ministru de externe și președinte al Camerei Deputaților, cel poreclit El Însuși sau Împăratul, singurul premier român închis pentru corupție, te consideră inamicul numărul 1, atunci poți spune că nu ai luptat degeaba, că ai reușit să lași ceva în urmă ca ministru al justiției și să zgudui bine sistemul din temelii.

Năstase a avut ideea celui mai bun banner pro-Macovei:

Facebook Comments

6 Comments Macovei, cosmarul lui Nastase

  1. Tudorr

    Sunt ingrozitoare commenturile de pe facebook la bannerul respectiv. Chiar iti sterg orice urma de speranta pentru tara asta. 
    Imi aduc aminte cand vazusem prima oara oamenii scandand „CINSTE LOR, MINERILOR!” in documentarul despre mineriade si incercam sa ma consolez cu gandul ca dpdv intelectual erau o specie pe cale de disparitie, cu creierul facut ferfelita de deceniile de minciuni si frica. Nici vorba, sunt din ce in ce mai multi. E pur si simplu incredibil entuziasmul acestui popor pentru primirea cizmei in bot, a flegmei in ochi , a rahatului in gura. Un fenomen demn de o cercetare in domeniul psihologiei de masa. La alegerile viitoare, USL – 90%.

    Reply
  2. Canadiana

    Ar fi misto ca, de fiecare data cand apare un articol despre 0049 in presa, sa fie insotit de o poza luata dupa gratii, sau cel putin cu catusele la maini. Nu pricep de ce tot jurnalismul ii pune poze de mare ganditor framantat.

    Reply
  3. LunguVictorEugenMihai

    prost mai e si baiatul acesta! sa puna el Justitia dupa gratii… mai bine nici ca se putea.

    Reply
  4. MisuJamie

    Genial! Daca tocmea cea mai mare firma de PR si nu avea asa un slogan. Macovei, omul care a dat cele mai grele lovituri sistemului mafiot judiciar. Suna bine de tot!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *