Offtopice – 22 iunie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Ronald Reagan – Cei trei mari lideri din întreaga istorie: Moise și Iisus  (interviu de la primarele republicane din 1980, New Hampshire)

Facebook Comments

25 Comments Offtopice – 22 iunie 2013

 1. Pingback: Forumul dreptei | Giorno.ro

 2. Rheia

  OstapB Auzi, doar de curiozitate, știi cumva dacă L’echo des savannes mai apare? Că la noi în Românica n-am mai văzut-o dinainte de 1997. O cumpăram de la supermarketul La Fourmi. Pe urmă am rugat un amic din Toulouse să mi-o trimită, a făcut chestia asta de vreo cîteva ori, iar în final a renunțat. Cică se uita lung vînzătoarea la el, știindu-l de om serios. Mda. De parcă n-ar fi putut s-o cumpere din altă parte. Am lăsat-o baltă, probabil se gîndea că nu-mi face bine la psihic.

  Reply
 3. Bleen

  Penibil e un eufemism pentru ce se întîmplă la întîlnirea rataților lăbari, numită pompos ”forumul dreptei”. Nota 10 lui MRU că nu s-a dus. Nota 2 lui Marian Preda că s-a dus (e bine totuși că a arătat că n-are ce căuta în politică, ca să știm o treabă).

  Reply
  1. Yeba

   Bleen Dar MRU cum a argumentat? O fi la spa. Corrigendum: că n-are ce căuta /nici el/ în politică. Of.

   Reply
    1. Yeba

     Bleen, sper că nu contezi pe mine din cauză că am exercițiu masochist la A3. Ăia au glamour. O să rămână un mister ce a vrut să spună Dreapta azi. Poate chiar și pentru ea.

     Reply
    2. Bleen

     Yeba Bleen Ăsta e exercițiu masochist, nu Antena 3. Ăia sînt parfum pe lîngă ăștia. Au zvîc și un pic mai multă inteligență.

     Reply
 4. Bleen

  Catastrofală decizia lui Marian Preda de a participa la frecția penibilă a dreptei. Catastrofală pentru Mișcarea Populară, nu pentru Marian Preda, care e de acolo, din peisajul frecției.

  Reply
 5. Bleen

  http://www.facebook.com/miron.damian
  http://www.facebook.com/miron.damian/posts/10151476879398779 near http://www.facebook.com/pages/Sibiu-Romania/106314962738289?ref=stream · 
  Mă enervează că nu avem opoziție. Până nu lea-a dat Traian Băsescu ideea aia cu unicameralul (ceva atât de minor, oricum!), PDL-iștii nu găsiseră încă un subiect de opoziție la revizuire. Iar PPDD, din păcate, se destramă. Au citit și ei (nu?) că deja USL stabilise ce amendamente trec și ce nu, au stat în comisia aia ca momâile, înainte să iasă. Și n-au voce, n-au subiecte pentru un protest serios, și nici cine să-l facă. În loc de asta am auzit-o pe Elena Udrea reluând genul de acuzații stupide pe teme de partid insignifiante, de tipul ”la revizuire Ponta vrea să-i facă asta lui Antonescu”. 
  Mă enervează oricum asta, atunci când ai o revizuire făcută cu picioarele, tu o ataci cu procese de intenție făcute autorilor. Altceva cu ȘI mai puțin efect electoral nu găsesc? Avem un tun care s-a desfășurat în fața ochilor noștri, privatizarea CFR cu dedicație: au șters datoriile, 400 mil. euro, după ce se înscrisese cine trebuie. Niciun comentariu? Nimic? Niciun protest? Extraordinar. 
  Mă enervează că atunci când vorbește de afacerea asta, presă, politicieni și comentatori nu uită să adauge că acel Gruia, patronul care a primit dedicația, ”vine dintr-un sat cu multe turnulețe”. Adică, mă înțelegeți, e cam … colorat. Țigan, dom’le! Ca și cum ASTA ar fi problema. De asta fură, de ce culoarea a pielii are. Dar Fenechiu va fi și el tot țigan? De asta fură? De asta tot dă Borbely cu subsemnatul la DNA? Că o fi ungur? De asta apără ba chiar laudă tunul ăsta nerușinat Crin Antonescu? De ce minoritate va fi și el?

  Reply
   1. vbkiler

    Bleen azi de la 3 la http://www.nasul.tv/live astia de sus plus Giurgea. Daca astia o sa reprezinte dreapta in 2014 sau 2016 eu o sa stau acasa la alegeri, nu pot vota cu niciunul dintre ei. Partidul MP ar fi bine sa isi gaseasca un lider si sa nu mearga tot cu Preda in frunte ca o fi el baiat destept dar are carisma lui Blaga sau mru adica undeva pe la piciorul broastei. Eu il vad in functia aia pe Funeriu.

    Reply
    1. mac gregor

     vbkiler Bleen Aleluia, si-a mai dat si altcineva seama in afara de mine. Funeriu are tot ce-i trebuie ca sa fie lider ul dreptei. Inclusiv antipatie din partea socialistilor, da’ oricum dreapta nu va scapa de antipatia lor in urmatorii 3 ani, asa ca nu avem e nimic de pierdut.

     Reply
    2. Bleen

     mac gregor vbkiler Bleen Aș vrea ca Băsescu și ăia care muncesc să-i lasă o dată singuri p-ăștia să se facă de rîs, așa cum s-a făcut Neamțu. MP are aproape 25 000 de semnături strînse. De către cine? Ia să vedem, știți?

     Reply
    3. Yeba

     Bleen, păi n-ar trebui ca ăia care muncesc să fie amabili să iasă-n față? 
     mac gregor,  de Funeriu așa mi-a răspuns și mie, că nu și nu.

     Reply
 6. Rheia

  Mai-nainte vine fi-miu: Mami, mami, azi e ziua lui Traian Băsescu? Ăăăă, nu știu, nu cred, da’ de ce, ce-ți veni? (Are șapte ani dumnealui, deci mă-nțelegeți) Păi așa zice la televizor. La televizor? Zău??!!! Da, chiar, pe Cartoon Network (Mă rog, el pronunță „cartu-netorc”, dar față de „obibia” pentru locomotivă sau „mununu” pentru porumbel, cum mă-ncuia acum vreo trei ani, asta-i parfum de tei) Mă duc, curioasă, în sufragerie. Era un desen animat american în care o fetiță cînta „E Ziua Președintelui/Să ne gîndim/La toți acei oameni buni/Pe care i-am ales”. Ah. President’s Day. Am dat să-i explic cum e cu a treia zi de luni din februarie, „la americani”, dar l-am pierdut după nici două minute. Vorbele maică-sii n-aveau aceeași valoare ca imaginile cartunetorcului. În fine, măcar l-am lămurit că Traian Băsescu nu e ȘI președintele Americii….

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *