Offtopice – 22 martie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Anii trecuți pe vremea asta:

22 martie 2012

Jihad în Franţa. Crima ca necesitate.

22 martie 2011

Sa dam cezarului ce-i al cezarului

Playboy vs The Sunday Times 1 – 0

22 martie 2010

Eroul discret al opozitiei anti-Castro: Orlando Zapata.

Maternitatea de personaje

Interviu Cristian Preda (partea a III-a):[fără bicameralism] vom avea un stat slab, mai aproape de cele africane decât de cele europene.

Orice discutie e contraproductiva

Facebook Comments

38 Comments Offtopice – 22 martie 2013

  1. Bleen

    Nu mă interesează cu cît vă bat ungurii pe voi, dar vă zic că discuțiile de pe LiveFyre se pot embedui! Sau !!!!!!!!!!!!!!, cum ar zice Sora Ivas.

    Reply
      1. SimonaM

        OstapB SimonaM Bleen 
        E mai jos o captură de pe Facebook.. unde zice unul ”instrigare”. De două ori, deci nu-i greșeală.
        Iar eu am zis că nu multă lume rezistă să citească mai departe de prima serie de ” :O:O:O” de-acolo.

        Reply
      2. Yeba

        OstapB, concentrează-te! Un prost crede că se spune instrigare. Nu se spune așa. Se spune instrigoi.

        Reply
      3. Yeba

        OstapB, te uiți mâine dimineață, treaz, cafea etc., în captura cu Yedy Tomescu și te lămurești că facem mișto de unul de pe FB.

        Reply
  2. Yeba

    @Bleen, poți să vii nițel la televizor? La A3 de alaltăieri o hemoragie de poze din 2010 și se îngăimă o intrigă, că se întâlneau diverși cunoscuți de-ai lui Băse unii cu alții în parc ca mafioții – știe Ciuvică – și Procuratura nu-i arestează !! (nu se înțelege nimic, e pentru retarzi). De unde sunt pozele? Ăia filații sunt cetățeni români cu drepturile intacte, Bebe Ionescu cu un tip de la BRD de ex., nu înțeleg ce se întâmplă, cine îi fila și de ce nu se sesizează nimeni.

    Reply
      1. Yeba

        Bleen, bine, n-am umor, nu m-am prins de poantă, care o fi ea. Dar mie mi se pare o chestie serioasă. Zi în clar că nu e serioasă, mi se pare, am intrat la o idee, fandacsia-i gata!

        Reply
  3. Rheia

    Alo! „Romania detine recordul european in ceea ce priveste timpul petrecut in fata televizorului, cu o medie de 5 ore si 30 de minute pe zi si pe persoana, potrivit unui studiu efectuat de institutul francez Mediametrie, citat de AFP.” Deci nu mai avem nevoie de pilula minus-IQ, care-ți reduce inteligența. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z9pD_UK6vGU

    Reply
  4. Bleen

    Azi sînt Ponta. Mă duc să spăl niște vase și să mă gîndesc dacă candidez sau nu la prezidențiale în 2014. La întoarcere vă anunț decizia.

    Reply
  5. Amelia New

    De pe hotnews: Consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu scrie pe contul sau de http://www.facebook.com/sebastian.lazaroiu ca presedintele Traian Basescu va fi cel care va decide castigatorul alegerilor prezidentiale in 2014. „Am sa le spun ceva pretendentilor la functia de Presedinte al Romaniei. In 2014 cel care va decide castigatorul alegerilor se numeste Traian Basescu. Va avea macar 20% electorat fidel. Si cand spun fidel ma refer la oameni cu care a dezvoltat o relatie de incredere de 10 ani, nu genul celor care au votat in turul unu cu Crin si in turul doi ar fi trebuit sa voteze Geoana.Cine are cei 20% castiga.Rezulta din cele scrise mai jos ca va fi cel mai curtat om politic din anul 2014. Drept pentru care cred ca ii vor cumpara nu Boeing sau Airbus, ci un OZN”, scrie Lazaroiu pe Facebook .

    Reply
  6. Amelia New

    Link-ul corect la doc: http://doc.hotnews.ro/crin-antonescu-un-politician-care-se-pricepe-la-fotbal.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+InventarulStricaciunilorPolitice+%28Inventarul+Stricaciunilor+Politice%29

    Reply
      1. Canadiana

        BleenCat de tampit poti fi daca folosesti inocenta unui copil de 16 ani pentru ca sa faci politica lui peste prajit?????????
        A incercat si Ceausescu, si Iliescu, hop si mostenitorii ideologici din USL. Astia sunt dementi si total inconsecventi: adica e OK pentru tarisoara sa ramana fara conducere in armata, dar ne-o aparam cu bentite tricolore. WTF?

        Reply
        1. Yeba

          Canadiana, …iaca de ce nu mă duc pe FB. Fiindcă nu-mi pot controla impulsul de a umbla de colo colo și dau de toți tâmpiții… Pe timpul care ni s-a dat, ca să mă exprim poetic. (Așa-i și mai simplu, mi-i aduce @Bleen aici.)

          Reply
        2. Canadiana

          Yeba Pun pariu ca tot o faci pan’ la urma, mai bine acu’, decat mai tarziu, e sfatul unui om batran si incercat. 🙂 🙂 🙂

          Reply
    1. Canadiana

      Amelia New de la huliganii impuscatului, la golanii ilescieni, ajunseram si la alcoolicii lui marga.

      Reply
  7. EroulBula

    OstapB Da, nu este vorba doar de o schimbare a generalilor „basisiti” cu cei „uselisti” ci de o magarie cu bataie lunga. Daca legea ramane asa, orice general va fi mai preocupat sa-si asigure protectie politica decat sa reprezinte interesele armatei.
    Cum va obtine protectie politica: 
    – dirijand marile achizitii de armamente, sisteme de lupta, munitii in directia pe care o va indica partidul, criteriile principale fiind interesul partidului si comisionul si nicidecum utilitatea, costul si performantele armamentelor respective;
    – sifonand banii armatei in tot felul de contracte si contractzele umflate, date cu dedicatie clientelei  de partid, incepand cu contracte de achizitie de motorina, uleiuri, piese de schimb, calculatoare, birotica, consumabile, catering, paza etc etc;
    – sprijinind promovarea, in ierarhia militara, a tot felul de fii nepoti si alte beizadele ale politicienilor;
    Pe scurt o metoda sigura de a face praf organismul militar. Poate m-as fi indoit de asta daca nu s-ar mai fi intamplat deja acest lucru, atat inainte de primul razboi mondial cat si inainte de cel de-al doilea.

    Unde se termina imbeciliatea si de unde incepe tradarea de tara e foarte greu de spus.

    Reply
  8. Gramofonu

    Poza asta e varianta moderna a venitului cu pluta. De fapt, tinind cont ca se indeparteaza, e dus cu pluta.
    Ceea ce are legatura cu „offtopic”, prin urmare nu e offtopic, deci e offtopic.

    Reply
    1. Bleen

      Merge să facem și concurs săptămînal de like-uri. Primii trei la numărul de like-uri dau de băut la restul. O să avem atunci mii, zeci de mii de like-uri.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *