Friedman si Hayek

LIBRĂRIA LIBERTAS & TL STORE – secțiunea edituri străine

 

Prin intermediul TL Store puteti comanda in site-urile partenere din Marea Britanie carti, alegand titlul dorit dintr-o oferta extrem de vasta – peste 30 milioane de carti in format hardcover (cartonat), paperback (necartonat) sau audiobook. Pentru detalii suplimentare privind modul in care se calculeaza cheltuielile de livrare va rugam sa vizitati pagina Plata curierat Marea Britanie – Romania.

IMPORTANT: Pentru a beneficia de taxele noastre de curierat, atunci cand efectuati comanda trebuie sa mentionati urmatoarea adresa de livrare:

Terra Libertas/Nume si prenume cumparator/Worldwide Book Services Ltd
Dollymans Farm
Doublegate Lane
Rawreth, Wickford
Essex
SS11 8UD
United Kingdom

In caz contrar, veti plati taxe de livrare mai mari sau nu veti putea primi produsele la adresa din Romania (nu toate produsele afisate sunt expediate in Romania).

 (P)

Facebook Comments

3 Comments Friedman si Hayek

  1. crisuadi

    Sa inteleg ca sunt inaccesibile in final , ca s-ar putea aia sa nici nu expedieze in Romania si-atunci care e rostul acestei publicitati , acestei recomandari ? Fiti mai explicit cum am putea pune mana pe ele . N-ar fi mai bine sa le cautam pe torrente ? Nu ca ar fi gratis , ci ca le-am si gasi .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *