Offtopice – 23 august 2013

foto: niște goți la 9 august 378, la Adrianopole

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.

PS. Astăzi se împlinește un an de cînd am trecut la noua temă (layout) de wordpress, Sahifa. N-o schimbăm, că  e ok și ne-am obișnuit cu ea. În aceeași ordine de idei, de săptămîna viitoare Blogary intră într-o perioadă de teste (beta), cu proiecte doctrinare pe teme (capitalism, educație, sănătate, națiune, comunitate, religie etc) și analiză politică săptămînală pe partide (PSD, PNL, PMP) la finalul căreia vom decide dacă mergem mai departe sau închidem blogul.


Crin Antonescu: N-am discutat cu Ponta, dar cred sincer ca Sapunaru e o propunere cu multe sanse – Hotnews (Bleen, 17:32:40)


Ponta nu este de acord cu numirea lui Săpunaru la Transporturi şi a cerut o altă nominalizare – Mediafax (Bleen, 14:18:12)


8 Google Chrome Extensions to Boost Your Productivity – Matt Silverman, Mashable (Bleen, 14:14:16)


Ponta se simte ŞANTAJAT de primarii lui – Gândul (Bleen, 14:09:52)


Dad asks son to hold beer, kicked out of Cardinals game – Youtube (Bleen, 13:35:50)


Nelu Iordache l-a denunţat pe Dan Voiculescu, la DNA, pentru şantaj – DIGI24 (Bleen, 13:30:45)


Metoda folosită de doi membri PC, arestaţi în cazul de corupţie de la APIA, pentru a nu fi interceptaţi de DNA – RTV (Bleen, 12:46:58)


Ponta: PSD-ul țintește să fie primul partid la parlamentare, la o diferență cât mai mare față de al doilea partid – B1 (Bleen, 12:37:27)


Think You Might Like Jobs? Think different. – Dana Stevens, Slate (Bleen, 12:14:29)


Jobs – Bill Gibron, FilmRacket (Bleen, 12:10:25)


Jobs – Christy Lemire, Blog (Bleen, 11:55:37)


VIDEO Premiera săptămânii: „Jobs“, Steve Jobs – Adevărul (Bleen, 11:45:22)


Facebook Comments

30 Comments Offtopice – 23 august 2013

  1. Yeba

    Bleen, s-a dus la A3 și – dar nu citez, aproximez și rezum – și-a vărsat oful că Băse destructurează statul recunoscând o regalitate de tip prestatal.

    Reply
  2. Yeba

    Florina, aș da, dar mi se pare prea meta-realitate, din câte am înțeles, în zdrăngănitul din oțelărie, că oțelărie trebuie să fie, mă rog, poa să fie și turnătorie, se fac planuri pentru viitorul lui Nigel în chiar acea oțelărie și acestui eveniment i se zice cântec.

    Reply
  3. geronimo

    Hihi..
    Săracu` Tonta! 
    Dupa un an si jumătate inca tot nu poate porni caravana guvernamentala.  De la Victor Alistar incoace, toate ministerele rag, se cabrează și-și aruncă ‘poverile” din spate..

    Reply
  4. Yeba

    Sărăcuțul de @Turambarr – și când te gândești că trebuie să pună pâine pe masa celor doo fetițe! Natura îi joacă feste. Vrea să mănânce mai mult căcat decât poate.

    Reply
  5. BarbuMateescu

    http://inregistrari.b1.ro/view-talk_b1_ora_21-116.html, minutul 26:08.
    Ponta: „Mai există ceva acolo [în protocolul USL] unde se spune că PSD, de fapt nu se spune cine, un partid are funcţia de prim-ministru, celălalt funcţia de preşedinte. Eu mi-am întrebat colegii de multe ori şi fac lucrul ăsta şi acuma: doriţi să avem funcţia de prim-ministru sau funcţia de preşedinte? Toată lumea mi-a spus: funcţia de prim ministru. Nu poţi să le ai pe amândouă. Sau poţi să încerci şi poţi să-i ai pe toţi ceilalţi împotrivă.”

    Reply
  6. Nea

    List DanCanada List, Dan, uitaţi-vă în ochii mei şi spuneţi că nu aţi folosit niciodată un Windows/Office fără licenţă. 
    Apoi, când cumperi o maşină, vrei să mergi cu ea la un atelier unde să-ţi facă setările? Sau să ţi le faci singur? Macurile vin fără program pe ele, ţi-l cumperi separat?

    Reply
  7. List

    DanCanada 
    După ce ani de zile a mituit-şpăguit producătorii de PC-uri, pentru ca aceştia să-şi vândă produsele lor cu Windows-ul preinstalat, neavând nici măcar bunul simţ de a afişa distinct (PC+Windows) preţul produsului pe etichetă, după ce ani de zile s-a aflat în situaţie de monopol, Microsoft începe să piardă, când trebuie să confrunte în mod direct piaţa. Era şi timpul.
    Pe deasupra, cei de la Microsoft au fost şi foarte prost inspiraţi, de unde se vede că nu au avut instinctul pieţei. Au preferat să facă un sistem concurenţial, unul cu două capete Windows 8, pe care l-au vândut tot prin metodele tradiţionale. Adică, au vrut să concuze piaţa de tablete cu un sistem pentru tablete, interfaţa Metro, dar pe care l-au instalat… pe PC-urile tradiţionale. Şi ce să vezi? Poporul necredincios n-a apreciat noul sistem, pentru că e mai greu să foloseşti mouse-ul pentru o interfaţă de tabletă şi pe un ecran de 23′. Nu mai merse afacerea. Mă mir că nu au scos-o pe aia cu poporul (consumator) e prost, fiindcă că nu ne mai alege, cumpără.

    Reply
  8. DanCanada

    Blestemele lui Bleen catre Microsoft s-ar parea ca se indeplinesc: Steve Ballmer o sa plece. Plus, au pierdut vreo doua miliarde pina acum cu rahatul asta de Win 8 / Win 8.1. Stiu, nu-i de-ajuns, la asa un mastodont de companie trebuie sa piarda vreo 20 de mild. ca sa se vada o zgarietura-doua.

    Reply
  9. Florina

    The European day of Remembrance for the victims of Nazism and Stalinism is an occasion to remind us what our continent has been going through. The European Union is the revolutionary response built in the second part of the century on the ruins of death, poverty and hate. A project that only 10 years ago integrated our Central and Eastern European neighbours, who pulled down their walls and joined a community based on freedom, justice and solidarity. We should never forget how painful our common history is: it is the only way to shape together a bright future.

    https://www.facebook.com/florina.neghina/posts/524631414274202?notif_t=like

    Reply
  10. Bleen

    ARD. Păi nu-l mai făcurăți o dată, dragă doamnă, și o belirăți cu 16%, ca ultimii tîmpiți ai satului?
    Eu cred că e o conspirație. Eu cred că masonii au adunat toți cetățenii români cu interes politic la un loc, pe criteriul ”IQ mai mic de 70” și fiindcă toată prostimea trebuia să poarte un nume, i s-a zis ”dreapta”, ca să fie mai ușor de recunoscut.
    Cînd ești prost, PSD merită să conducă România, cu președinte, guvern și parlament, 30 de ani de acum încolo.
    Cred că Băse s-a prins și d-aia și-a reînnoit brevetul: fratele meu, o să fiu bătrîn, un fost președinte înconjurat de idioți. Dar nu mai bine mă duc eu pe mare? Hă?
    http://www.rtv.net/udrea-o-noua-apropiere-a-lui-basescu-de-pdl-depinde-de-realizarea-unei-constructii-politice-de-centru-dreapta_94787.html

    Reply
  11. Bleen

    Mostră de jurnalism românesc. Averea este direct proporțională cu activitatea parlamentară? Poate deține o avere însemnată doar dacă are activitate parlamentară? Cum?”Deşi nu are prea multă activitate ca parlamentar deţine o avere însemnată.”

    Reply
  12. Bleen

    Ce face disperarea dintr-un partid! Pedeliștii sînt așa de disperați cu miloaga după curul PNL-ului încît se ajunge la declarații ca asta:
    ”Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu consideră că Nini Săpunaru nu are experienţa necesară pentru postul de ministru al Transporturilor.”

    Reply
  13. Bleen

    Mircea Vâlcu-Mehedinţi, cel care ar fi descoperit stenograma întîlnirii dintre Antonescu și Mihai, este un țăcănit legionar și escroc conspiraționist. Are pitici pe creier și e urmărit de masoni și evrei. Bre, nu vă mai chinuiți, bătaia de cocoși nu trece cu nimic.

    Reply
  14. List

    Yeba  
    Ponta poate nega şi poate afirma cu străşnicie acelaşi lucru şi în acelaşi timp. Nici nu contează dacă va exista sau nu o lansare. Principiul: nu contează ce faci, nu contează ceea ce este, ceea ce se vede şi ceea ce se aude, ci contează ce spui. Pur şi simplu, oamenii nu pot crede că un prim-ministru, oricare ar fi el, poate fi atât de nesimiţit, de josnic şi de mincinos. Din partea oamenilor, asta se numeşte prezumţia de raţionalitate şi de bun-simţ.  E vorba de ceva care nu s-a mai încercat până acum în politica de după revoluţie, oricum nu la acest nivel. Bolşevicul Iliescu, când minţea, se folosea de cadrul ideologic şi manipula, steagul legionar, forţele destabilizatoare etc. Ponta e minciuna în stare pură. 
    Dar, probabil că unul ca Ponta trebuia să apară, pentru ca politica să fie să fie dezbrăcată de orice iluzie. Până acum s-a crezut şi s-a spus la nivel popular că politicienii sunt „hoţi şi mincinoşi”, astea fiind cele două atribute esenţiale reţinute. Dacă hoţul prin excelenţă a fost întruchipat de Năstase, mincinosul prin excelenţă va fi, este întruchipat de Ponta. Probabil că trebuia să fie şi asta.

    Reply
  15. Bleen

    Yeba Evident. Văz că Dâncu și lume bune aruncă bomba: PSD nu-l va susține pe Crin la prezidențiale, ci pe Ponta!!!! Sînt șocat, nu mă așteptam. Cui i-ar fi dat prin cap așa ceva?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *